Отговори
# 405
Благодаря ви, момичета, за топлите думи. Наистина е много тежко и за тях - сестра ми и нейния мъж, и за нас като ги гледаме. Ужасна грешка и поредица от недоразумения, лашкания от Щерев, през Тина Киркова и накрая в МД София вече е било твърде късно - все пак там са направили всичко, което са могли. Отново ви казвам - следете си кръвното и си пийте хапчетата - а който има съмнения в  АГ-то си, да търси варианти. Тя е почнала да вдига кръвното и лекарката не е реагирала навреме и после вече и контракции...Не знам дали има връзка.

# 406
  • Sofia
malinka_a таблетки ЦИНАБСИН - хомеопатично (спомага за бързо и трайно облекчаване на симптомите на околоносни синусни инфекции като главоболие, сънливост, сълзене на очите и невралгична болка в областта на лицето), Euphorbium - капки за нос и Осцилококцинум. Много сок от лимон и може и с боров мед

# 407
zarady, благодаряяя  Hug
Как си миличка, кога си на консултация?
Аз съм чак на 22-ри и вече нямам търпение Crazy

# 408
Здравейте момичета, аз тази вечер почти не съм спала от главоболие, какво ли не пих което е позволено и не ми мина и бях като призрак напред-назад.
Мама Рая много съжалявам за сестричката ти, сега трябва много сили да й давате. И това всичко заради лекари,ей това е няма да се оправи нашата държава скоро.
Лек ден  preggo

# 409
malinka_a В Шумен има грипна епидемия и аз след консулатация с лекар профилактично на няколко дни пия influenzinum 15ch. Аз това не го бях чувала но разбрах, че е малко по-силно от осцилококциум. И двете са хомеопатични и са позволени за бременни. Вече два месеца с това се пазя...помага на имунната система. Отделно всеки ден пия фреш от грейпфрут. Мен от самото начало ме е страх да пия ношпа, спазмалгон (него даже ми го изписаха и аз пак не го пия) и други такива лекарства за спазми. Като цяло избягвам всякакви лекарства, които не са хомеопатични. Така съм си преценила.

# 410
  • Sofia
Момичета, контракциите никак не са за пернебрегване! Аз вчера си мислех, че може би прекалявам, но всъщност се оказа, че добре че съм отишла при док извънредно. Шийката на матката слава Богу все още е с добра дължина, но е започнало леко изглаждане. Увеличиха ми магнезия 3х2, никакъв секс и много почивка. Дано се закрепят нещата Praynig Както каза док "нали знаеш, че ако е тръгнала да се изглажда нито ти, нито аз ще можем да я спрем". Контракциите не са остро пробождане или придърпване, те са стягане, коремът ми става като буца и това преминава за не повече от минута две. Иначе не се плашете от обичайните придърпвания или бодежи при кихане, те са нормални. Та така на 20.02 съм пак при док да видим на къде са тръгнали нещата.
За морето - до вчера си мислех, че задължително ще го видя юни месец, но сега вече не смея да планувам. Моля се само всичко да е наред и да продъжим всички една прекрасна бременност!

# 411
Рая да явно има връзка кръвното,аз съм с високо кръвно и пия хапчета за това,ходих на кардиолог и ми правиха доплер.Сега следя кръвното си редовно.Дано сестра ти се оправи скоро много съжелявам за нея. Hug

# 412
Рая, обмислям варианта за болничния Wink
А майчетата от Бургас и Варна, наистина да внимават, особено сега с мъжа намерен в морето до Бургас, се ужасих. Понякога искам да спра всичко, което ме информира за външния свят , но при мен няма как Laughing
srcs , в групичката във ФБ сме всички юлски майчета или поне повечето,мисля,че някой от момичетата може да те добави Wink За но-шпа- със сигурност ще ти помогне, но няма и да ти навреди, но разбира се всеки сам си решава Wink А за консултациите- сигурно ще се засечем Sunglasses
Анчелоти Hug Да нямаш ниско кръвно?

# 413
  • Sofia
malinka_a - долре съм аз миналата седмица усетих такова неразположение и взех мерки с това, което ти написах и не се стигна до нищо сериозно поне за сега. Пий много фреш от лимони и портокали. На консултация съм чак на 17, като преди това на 15 съм на преглед при моята си док. Оправяй се бързо и стой на топло.
мама Рая лошите неща наистина идват бързо и понякога дори човек да е подготвен теоретично,но да не може да направи нищо. Жалко наистина, че понякога за да получиш голямата радост трябва да я изстрадаш. Hug Hug
_Тери_ вземи си болничен и се пази.
srcs групата е във фейсбук Юли 2012, но трябва да те добави някой, с който първо станеш приятел и той ще те добави в  групата след това. Можеш да ме намериш ако искаш аз съм Radmila Aleksandrova.
viki_veni добро утро и на теб.

# 414
Добро утро zaradi желая на всички хубав ден. Hug

# 415
  • В. Търново
Добро утро и от мен! Ох, голям ужас по морските градове и курорти, като гледаме по новините какво се случа, а съм убедена, че това е само малка част от ужаса...Голяма зима, голямо нещо....
Пепи, ако знаеш, че странджанки не съм яла от години...ето ми идея за закуската вкъщи утре  bowuu
Райче, ужасно е това със сестра ти, но човек никога не знае какво ще му даде като изпитание животът. Пожелавам им бързо да се отърсят от болката и скоро с бебче на ръце..!
В своята работа в преводаческа агенция съм се нагледала на такъв правопис на филолози, че думите са малко. Айде спокойно да си бременеем и по-леко с нервите, а?
Само тук да не се засягаме на филолози!!!  Crazy Да ме беше засегнала на лични поне, как може така публично, знаеш ли каква докачлива гилдия сме!!!  Laughing Ето, чакам от Тери да ме подкрепи! Хайде, няма да коментираме повече по темата за неграмотността, че стана неприятно дълга тема! Който каквото имаше да каже - каза го!  bowuu
Хайде да поработим малко...че то обяд стана!  Laughing Хубав ден на всички!

# 416
  • София
zarady по-колко взимаш от Осцилококцинума? Мъжа ми е с грип и аз изпих една тубичка профилактично преди 2 дни. Сега се чудя, дали да не изпия още... Иначе аз за сега удържам положението и не съм се разболяла още, но колко лимони с мед изпих............... Само да не стане много кисело бебето  Joy

Мама Рая много съжалявам за сестра ти  Hug Пожелавам и скоро да се възстанови и следващия път всичко да е наред!

# 417
Добро утро и от мен Simple Smile
BeReady, мила, да не се окажем съседки  Grinning аз до скоро все пак съм живяла там, а и сега продължавам да си ходя и сме близо до 8 - ма поликлиника Simple Smile

# 418
  • в сърцето на моето Слънце
Здравейте, момичета!
Чета ви от доста време, но все не се престрашавах да се включа.  Crazy
За първа страничка: Стелиана - 31 г., бременна с близнаци, за сега две момченца. Термин - 31.07.
Надявам се  Бог да ни пази и закриля  Praynig Това ми е втора бременност, за съжаление първата беше неуспешна, поради лекарска грешка изгубих бебето си в 18 г.с.
Моля, някой от вас да ми пише на лична как да ви намеря в групата във ФБ и как да разгледам албумчето в снимка.бг. Благодаря ви предварително.

# 419
  • В. Търново
Здравейте, момичета!
Чета ви от доста време, но все не се престрашавах да се включа.  Crazy
За първа страничка: Стелиана - 31 г., бременна с близнаци, за сега две момченца. Термин - 31.07.
Надявам се  Бог да ни пази и закриля  Praynig Това ми е втора бременност, за съжаление първата беше неуспешна, поради лекарска грешка изгубих бебето си в 18 г.с.
Моля, някой от вас да ми пише на лична как да ви намеря в групата във ФБ и как да разгледам албумчето в снимка.бг. Благодаря ви предварително.

Здраасти, Стелчи! Ех, много хубаво ми е като срещна едно към едно вариант - адашка  на дъщеря ми! Стискам палци сега всичко с бебчетата да мине по вода и успешен финал!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт