Отговори
# 570
_Тери_ А такаа! Ами изобщо не се бях сетила. Сигурна ли си? Ами значи ще е най-добре понеделник да звънна и да проверя как стоят нещата за вторник. Мерси, че ме подсети, аз изобщо не съобразих. Ти кога си на консултация там.

# 571
  • на брега на морето
И да ти кажа той Давидков май на всички изписва едни и същи хапове  Joy. Я кажи какво друго ти е изписал - фолиева сигурно, неоксид витамини, магнерот и ношпа или нещо друго?!
Да, почти колежки! Hug Само дето преди правех вино, а сега го наливам. LaughingТочно същите, нищо друго, хаха. Joy Но те разбирам, важното е да сме спокойни и да не ни е страх. Peace Hug

# 572
zarady Както очаквах ми е малко трудно да те намеря във ФБ. Може ли да те помоля, когато си на линия да ми опишеш с две думи снимката на стената ти, че да не изпращам покани на всички. За сега изпратих покана само на една Радмила и ще е голям късмет да съм те уцелила от първия път Grinning Grinning

# 573
Благодаря моми4ета  Hug Hug Hug Simple Smile

# 574
  • София
pepina_79 видях, че вече са ти отговорили - пише го в листовките и доктор ми го каза  Simple Smile
ihtiandra и аз бях като теб с 10 табл. фолиева киселена, но я спрях вече. В началото пиех и аспирин протект, но след като видяхме сърдечна дейност съм на Фраксипарин. Пия и желязо и магнезий.
katia_o_m  повече фолиева киселина се пие, когато не може добре да я усвоява организма - затова и се пие по 10 таблетки.

# 575
Добро утро!
Ема, съвсем нормални са си тези придърпвания. И аз имам понякога като се завъртя, като се протегна или като се качвам и слизам от кола.
nelinadg, пиши кога ти е термина, за да те добавим на първа страничка! Ние тук много се радваме на близнаци! Simple Smile

Cellika, благодаря за милото предложение - термина ми е на 25.07, датата с най-много бъдещи мами. Simple Smile Аз също ви се радвам на всички, защото всяко едно бебенце е безценно!  Hug

# 576
Момичета, след като вчера ви споделих за драмите си със зъба, да разкажа и за развръзката  Simple Smile След като пробвах жабуренето с паста за зъби няколко пъти, болката премина. Ама така премина, все едно никога не я е имало  Flutter Венецът ми се стегна и не усещах никакви проблеми - нито при допир, нито дори при дъвчене. Днес все пак отидох при зъболекарката. Гледа го много внимателно, почуква го, сравнява с другите зъби. Основната разлика е, че венецът ми е ужасно чувствителен там и кърви при най-малко дразнение. Изглежда, наистина проблемът е във венците. Каза все пак, ако болката се появи пак и е наистина силна, че ще ме прати на снимка и ще видим какво ще правим. Препоръча ми жабурене с кислородна вода 3%, но пък аз четох, че трябва да се прилага с особено внимание по време на бременност, затова мисля да ползвам неща като чай от липа, да кажем, за който знам, че има силно антисептично действие. Препоръча ми да се въздържа от химии и така и мисля да направя  Simple Smile
Гледам, че си говорите за това кой какви хапове пие. Аз съм на Магнерот х3, витамини и Аспирин протект през ден. Фолиевата киселина и аз я поспрях в последно време, но във витамините уж има същата доза. А и знам, че вече не е от такова значение  Simple Smile
Що се отнася до аспирина - наистина е противопоказен по време на бременност. Аспирин протект обаче е доста по-малка доза от обичайната. Предписва се обикновено, за да подобри кръвоснабдяването и да предотврати появата на тромби. При предишни спонтанни аборти често го дават профилактично. При мен не откриха проблеми с кръвосъсирването, но ми го изписаха, макар и през ден  Simple Smile Аз лично гледам да си пия хапчетата много изпълнително, това ми дава известно спокойствие, че правя, каквото трябва  Simple Smile
Момичета, пазете се на топло и си мислете за хубави работи  Hug

# 577
nelinadg, естествено. Колкото повече, толкова повече както казва Мечо Пух. Wink
За анемията аз съм на Сорбифер Дурулес - 8 лв. Нямам особени проблеми с него, но все пак при всеки си е индивидуално мисля.
А ти в коя седмица си? И ако не е тайна къде прави опита си?

Кандидат мама, gmi, NellyDi, благодаря за съветите. Ще гледам да наваксам с желязото, въпреки капризния си стомах Simple Smile . Инвитрото ми беше при д-р Стаменов, а ЖК ми води д-р Сигридов. Утре съм при него и ще видим какво ще каже, стискайте палци всичко да е наред. Започвам 17 г.с. Кандидат мама, ти в коя седмица си, извинявай ако вече си го написала, но ходя на работа не успявам да прочета всичко Wink.
Честит ви петък на всички мамчета! Не мога да плета, ама пък ще взема да спретна един кекс ей така за разкош, поне това го мога Wink ...

# 578
  • Sofia
Привет момичета!
Нали знаете, че в България работата от цялата седмица се върши в петък в 5 часа, както обичаме да се шегуваме, но днес си е точно така с мен. Голяма лудница със стоките за един щанд в чужбина и сложна координация, направо да ти запуши главата.
Колкото до имената и фамилиите, това децата да са с различни фамилии от родителите е било точно с родителите ми и нашите баби и дядовци. /все пак аз съм с около 10-15год. по-голяма от някои от вас, казвам го да се вземе в предвид/. От нашето поколение нататък вече важи правилото всички в семейството с една и съща фамилия. Явно някои райони на Б-я са си продължили тази предишната традиция.
Чета, че обсъждате пиенето на хапчета, аз пия витамини за сега.
Добре дошли на новите момичета, леко бременеене и успешен финал ЮЛИ!
За хубавите новини, честито момичета и само с такива да пълним темичките.
Това от мен за сега
По-късно ще се включа пак   bouquet  bouquet Hug Hug

# 579
  • Sofia
srcs, снимката е отблизо, усмихната блондинка със сини очи. Laughing Laughing HugПисах ти и на ЛС

# 580
А...момичета къде във фейса мога да видя ника и имената ви?
Просто ви виждам там,но повечето не мога да разпозная Shocked

# 581
Една от първите публикации има коментари с никовете и имената ни!

# 582
Ехо, прекрасни мами  Simple Smile
На бързичко да съобщя новините от току-що изминалия преглед. Всички кръвни изследвания са ми прекрасни, хемоглобин във норма, и резус фактор положителен (понеже аз не си го знаех и се зарадвах), и кръвното си ми е наред, въобще бременност-песен е при мен (силно се надявам и така да продължавам). Чухме сърчицето на малкия господин, което биеше толкова бързо и силно, да се умили човек като го слуша и това беше. Въпреки 10 минутния преглед, аз съм много доволна, не ми изписаха никакви хапове, казаха да продължавам в същия дух и ме похвалиха, че имам много малък корем за тези седмици (всички преди мен били наддали много, което не било полезно).
Е това е за сега, връщам се да чета страничка по страничка и пак ще пиша.
Приятен уикенд изпълнен с много усмивки  Simple Smile

# 583
zarady ОК ей, сега ще те видя къде си Flutter

# 584
Здравейте мамчета-днес се чувствам много изнервена,ужас-за трети път си отлагам БХС-то,е то не беше лошо време,сега пък колата нещо се прецака-пропуснах ранния,а то както е тръгнало май ще изтърва срока и за късния-дано другия петък всичко е наред Praynigи най после да отхвърля и това притеснение,

Гледам си говорите за хапове-аз пия Пренатал,ама са едни големи -винаги ми се повдига от тях-е нали е  за бебо -търпя,-последния път хемоглобина ми беше 130-доктора ми се Shocked

И мен ме боля зъб преди няколко дни-а сега все едно не е било,но мисля като се постопли да посетя зъболекаря!

Сега отивам да оплета едни терлички за бебчо-че е тежка зима,а си няма Joy

ПРЕКРАСНА ВЕЧЕР на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт