Отговори
# 720
  • Sofia
Здравейте момичета!
Поздрави от снежна София.  Hug Hug
pepina, Ema благодаря ви за топлото, вкусното и ароматно  начало на деня.  bouquet
Събота и неделя вече съм на курс, както ви писах и само ви чета.
Тази сутрин си взех изследванията и всичко е ок. До сряда ще стискам за да видя бебо. Имам чувството, че от 2 дни вече го усещам доста по-осезателно.
pepina изненада ме с тия думи за христовата възраст и остаряването...?!?!
Я се стягай, аз никога не съм гледала годините и когато станах на 35, обявих на всички че съм на 27 и 8, което си е така ако събереш двете числа. По-важно е , че изглеждаш като момиче и както казваш за мен и щерка ми след още някоя година, като те догони по височина твоята сладурана, не за др. ами като гледам и ти си от миньончетата и на вас ще ви викат сестрички!!!
Мама Рая да е жив и здрав дядото и юли много да се хвали с новата си внучка!!!
_Тери_ много се пази, мила. И аз като теб си взимам Осцилококцинум и пия фрешове и се моля да ме подминат вирусите. За сега само нощем ми се запушва нослето. Така бях обаче и с първата ми бременност. Някаде бях чела, че е нормално. Ето това е цитат: Хормоналните промени през бременността и повишението на налягането в кръвоснабдяването на деликатните мембрани в носа, могат да причинят подуване на мембраните, което да доведе до запушване или кръвотечение от носа. Това може да причини постоянно запушен или течащ нос дори да нямате симптоми на простуда.
Nelinabg най -страхотната новина! Честити! stork-boy stork-boy
Ема, и аз имам 2-3 такива на корема. Мъжа ми ги забеляза, аз да си призная от тия вече огромни  bombs бомби, не си виждам и цялото коремче-ужас!
Приятна седмица ви пожелавам! Гответе се за утрешния празник и до скоро.  bouquet

# 721
  • Видин
 Добро утро и от нас.
Пепина, Ема, благодаря ви за закуската и кафето  bouquet Особено закуската ми се струва многооооо вкусна Mr. Green
Мама Рая, честит ти рожденник, на патерица. Пожелавам ти юли месец да го направиш отново най-щастливия дядо Heart Eyes
Заради, и аз имам такъв проблем с bombs. Даже на консултацията док ми каза: "Леле Ния, ти май не беше така като беше бременна с Марти, т.е. и другите хора го забелязват ooooh! Но ако знаеш след кърменето или бременността (ако не кърмиш) как ще спаднат Crossing Arms
Айде от мен това за сега Hug

# 722
  • В. Търново
Добро утро, маминки!
При нас пак заваля сняг, ама е едно меко време навън - само -6  hahaha Извратихме се, както казва мъжът ми с тия студове...
Пепи, мерси за закусчицата, ние тази сутрин бяхме на мекички, че пак направих огромна доза тесто - снощи пица, тая сутрин мекици - да живеят дебелите дупета накрая, ама ми се глези... Mr. Green Еми, на теб мерси за капучиното, ще се сгреем след малко...Аз за мазането бих ти препоръчала Еудермол 8, на Талодерма - българско, крем за много суха кожа, не цапа, не мирише, попива страхотно! Струва 5 лв.  Naughty Аз го редувам с бебешко олио, смело мога да кажа, че дори от олиото по-добре овлажнява и кожата остава хидратирана и мека. Иначе аз си бях надрала корема направо от зверско чесане, ууууужас!
Райче, честит празник на патерици на татко ти, да е един мноого щастлив дядо на лято!
Нелина, честити ти момченца...страхотна новина!
Стелчи, ей такива позитивни хора най-обичам, намираш не скуката в мързелуването, а удоволствието..Страхотно! Почивай с пълни сили! И трябва да споделиш някоя рецепта от експериментите... Mr. Green
Хайде, ако съм пропуснала някой- да ме извини...И аз съм сама днес на работа - колегата ми е 3 дена отпуска. Нямам търпение и аз да изляза отпуска другата седмица. Не толкова да си почина, колкото да се наспя...  Twisted Evil

# 723
  • София
Добро утро и от мен,милички Heart Eyes
То вече е добър ден,но аз си полегнах пак като изпратих домочадието сутринта и станах преди половин час Mr. Green

Пепи,мерси за закусчицата  bouquet Аз до обяд почти не мога да ям,но после апетита ме напада зверски и се възползвам от твоите идеи  Laughing Добре,че досега задържам кг.,но така като чета,почти навсякъде пише,че тези,които качват малко или не качват в началото,последните месеци наваксват яко newsm78.Дано не е така,че ще счупя кантара hahaha

В София днес е много снежно пак,но не е толкова студено Grinning Дано вече да няма такива гадни студове,снега се преживява Grinning

Лек и спокоен ден на всички и успешна седмица Hug

# 724
Добро утро и от нас Hug
Пепи, Ема благодаря за закуската bowuu
nelinadg, честити сини   stork-boy stork-boy Много се радвам за вас Hug
След хубавата съботно-неделната почивка, аз днес отново съм на работното място.
Нещо ми е голяма скука и съм решила да измаисторя някоя мартеничка за племенниците и детето на кумовете.
Да ви се похваля, че най-сетне и аз в неделя спретнах сандвичите с кашкавал Heart EyesНаправо страхотни се получиха, милото си облиза пръстите Crazy
Иначе и аз мисля, че усетих вече ритниче от моето мъниче Heart Eyes Няма такъв кеф...
Айде за сега толкова, много хубав ден на всички ви Hug

# 725
Здравейте и от мен!  Hug

Юлски изгрев, добре дошла!  Hug

А някой качил ли е 10 кг.

Embarassed Embarassed Embarassed АЗ  Blush Blush Blush Ама и предишните бременности бях така - с Влади качих 30кг, със Стаси и Любчо - 25кг.  Embarassed Rolling Eyes Като гледам и сега ще е така - яко качване....

nelinadg чудесни новини - честити ти двойни сини гащета.  Hug Hug Hug

Заради, Ния, и аз имам проблем с гърдите. Огромни са, а и ме болят още newsm78 Като полежа на едната страна и като се врътна на другата и ме боли. Странна работа, но факт. Не си спомням предишните пъти да съм имала такъв проблем
Ния, и аз много харесвах Уитни Хюстън (родени сме с нея на една дата  Mr. Green) и адски много се изненадах снощи като чух новините.  Tired

Абе, девойки, къде ни изчезна Ха-Хо?  newsm78

Аз след стреса в петък, лежах цяла събота, но болките не отшумяха и мъжът ми не издържа - натоварихме се цялото кралско войнство и отидохме в спешното. Слава богу, всичко е наред с бебчо. Обаче аз продължавам да си имам болките. Даже от вчера вечерта съм със странно главоболие. Може би е кръвното, но пусто все не мога да запомня кога и къде боли при ниско и високо кръвно  Embarassed Здраве да е, ще издържа и тази болка

Аз няма да съм активна през седмицата, но се надявам да ви хвърлям по едно око!

Лека и успешна седмица на всички и само хубави емоции!

# 726
Здравейте на всички. Записвам се и аз във тази чудесна темичка.

# 727
  • Сливен
Здравейте, момичета, гледам събота и неделя доста сте написали, аз вкъщи нямам много време за форума. Ще гласувам за някое от зимните заглавия, май е още рано за пролетните - може би и за това отново е пропуснато в анкетата предложението ми с кокичето.
Някай се оплакваше от кръст - и аз го имам този проблем, но съм забелезяла, че през почивните дни не е толкова силно, колкото когато съм на работа - цял ден съм на бюро пред компютъра и може би се схващам. Само да се стопли да се пораздвижа, че не се издържа вече.
Хубава и успешна седмица ви пожелавам, аз следобед съм на консултация, може би утре ще напиша как е минало - стискайте палци.

# 728
Добро утро! Пепи и  Ема благодаря за успешното начало на деня -вкусна закуска + чаша ароматно капучино

# 729
Здравейте и от мен, момичета   bouquet
И аз рядко пиша, но не пропускам да ви изчета  Mr. Green
Честито на новите мамчета, на всички пожелавам щастлив юлски финал и само прекрасни емоции!!!
Около мен нищо интересно засега, чак на 20ти съм при Марков и броя дните  Rolling Eyes
Още никакви ритничета не съм усетила, ноооо мисля че снощи го усетих за пръв път как се движи.... хорските вече ритат, ама мойта сладуранка е послушна от малка и кротува  Laughing
Момичета, каня се отдавна да ви питам дали някой има моя проблем.... от години се  епилирам без никакви проблеми- къде с епилатор, къде с коломаска... но! Откакто съм бременна, веждите дори ме боли да си оскубя...  #Cussing out За ръце, мишници или по- сериозните неща- дума да не става.... пробвам от време на време, но явно много ми се е променила чувстрителността...  #2gunfire Та онзи ден успях най- накрая да изгубя час и половина на моята козметичка да оскубе каквото можа, милата се препоти повече и от мен... ама голяма болка, голямо нещо.... вие как сте с обезкосмяването? Добре че е зима  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

На всички ви пожелавам хубав и най- вече топъл февруарски ден и чудесна седмица!!! С пожелания за много усмивки и скорошно идване на така чаканата промет   bouquet

# 730
Здравейте отново момичета!
Ема благодаря ти мила за съблазнителното капучино  Hug Хубав ден и на теб. С преместването полека, не се претоварвай, ти само казвай кое къде, да не вземеш да вдигаш багажи  Naughty
Ради не ми обръщайте внимание, нещо ме е обзела депресията  Laughing, сигурно е от времето  newsm78, винаги съм се чувствала добре в собествената си кожа, но от едно известно време не мога се позная, и не е само от бременността явно.
Рокси стискам палци за ЖК, макар че съм сигурна че всичко ще е наред  Hug Ох и аз нямам търпение вече да дойде сряда  Simple Smile
tsveke beke аз имам този проблем и с мишниците и с триъгълника, но стискам зъби, защото пък сама доникъде не мога да стигна. Явно сме свръхчувствителни, иначе ръцете и мишниците си ги епилирам сама и нямам проблем.
Нели Ди дано бързо да отминат болките ти  Hug
srcs с каква миризма са тези масла, да не енещо натрапчиво и силно, че заради това смених моето, нещо миризмата не ми понасяше - беше на някакви билки  Shocked

# 731
  • В. Търново
Рокси, успех и от мен на консултацията и да се отчетеш после!  bowuu
Само аз ли пък съм се "обезчувствила"(ех, че дума си спретнах) - и аз се епилирам само с епилатор, откакто се помня...  Thinking Ръце, цели крака, зона бикини (не Интим!!!  Mr. Green ), ама сега дори имам чувството, че почти не усещам болка. Аз и по принцип така съм й свикнала на тая болка, че не й обръщам никакво внимание. Нормално е точно обратното - да е по-чувствително мястото, не и при мен  hahaha Стискаш зъби и така..между другото - сега гледах нова технология за трайно обезкосмяване - нещо като дискове, които са с някакви микрокристали и само с търкане отстраняват косъма от корена му...някъде го мернах във фейса в рекламите отстрани, беше на промоция, ама... около 30 лв комплекта, а стига за доста месеци...Някой ако е чувал за подобното "животно", четох добри отзиви..и най-вече - безболезнено и безвредно!  newsm78
Ох, чакам безплатна доставка на пържени филийки - кумата ми изяви желание да ми донесе на работа от сутрешните, та така ми се доядоха....  Shocked  hahaha

# 732
Пепи колкото мога ще помагам, че да отставя всичко на мъжото ми става гадно .
Нощес се събудих от рязка болка в корема, толкова силно ме заболя. Днес също имам болки, но не знам дали да отидя на преглед, доста се разтревожих. Да не би нещо с бебко да става?  newsm78

# 733
Здравейте и от мен маминки  Hug
За мазане аз последно си взех пак Мустела, но този с двойното действие, въпреки, че не съм редовна в мазането  Embarassed Все ми е студено, а тези кремчета бавно попиват и трябва да се разхождам голичка преди да се облека  hahaha
Nelinabg честити сини гащи по две и от мен!  Hug
zarady и аз съм със запушен нос почти постоянно...взех си от морската вода за прочистване и добре ми действа, но трябва и по-често да си слагам май  Mr. Green
Относно  bombs аз хич не се оплаквам, да не говорим за мъжлето  Mr. Green По принцип съм си с почти никакъв бюст и сега ми е супер с 10 см по-голяма гръдна обиколка  hahaha
Нашия бебок ме подритва редовно тези дни  Mr. Green Много съм доволна, иде ми да си нагушкам корема  Hug hahaha
tsveke beke за епилацията, дори не ми се почва...само с бръснача набързо  ooooh! Дано да се взема в ръце, като се позатопли...
roxanna стискам палци и аз за консултацията!
pepina_79 и аз съм в сряда, голямо нетърпение... Whistling
Вчера обикалях из мола с кумата, но не си купих кой знае какво, само две блузки... Crossing Arms Тази седмица сме решили в още едим мол да ходим да допазаруваме  Joy
Айде стига толкова, че пак се олях  Mr. Green
прекрасен ден на всички   bouquet

# 734
Здравейте и от мен.....
Аз тази вечер съм спала като заклана, хихих их- даже до WC-то не съм ходила, малкият разбойник го заведохме вчера при баба му, та ще си почина няколко дни.
За  bombs   и моите са огромни, чак да не повярва човек, защото преди за забременея бяха изчезнали милите. И много сърбежи по кожата имам, но да ви кажа само в областта на гърдите ми е.

Общи условия

Активация на акаунт