Отговори
# 480
Тери ами защото ми било зачервено гърлото ,а и не ми е минало за една седмица та за това Аб .За сега пия за кашлицата едни хапчета и утре пак на преглед .Ти какви чайове пиеш аз освен от лайка и шипка друго не смея.
Честито на момичетата които са били на преглед и си знаят цветовете Wink.
Това с контракциите и аз не съм наясно кога е и кога не е.Пия магнерот 3-1.Но шпато гледам да го намаля .
За фамилиите аз съм била с различна от на родителите ми не ми е пречило .Детето ми е с нашата .
Направленията за изследвания колко време важат ? Чакам уж да оздравея ,че да ги направя ама да не ми изтекат направленията.
Наболява ме кръста от няколко дена -като легна се оправя ама после пак.

# 481
Здравейте, мами!  
Аз днес пуснах БХС, ще си чакам резултата! Незнам защо, но бях останала с впечетление ( от вашите постове  ), че отнема около седмица, а днес на мен ми казаха да си търся резултатите след 15 дни newsm78. Иначе на прегледа всичко изглежда добре. Потвърдиха ми и пола - момченце. Simple Smile
Само да отпадне това притеснение...
 Поздрави!

Хахаха да не си го правила в Дева Мария - егати и лъжците, и на мен така ми казаха, само че на 3 януари ми взеха кръв, резултата си го потърсих директно от страницата на Нац.генетична лаб в София и беше излязъл още на 9 януари, така че не чакай ако са ти обещали да ти звънят или да го пращат на лекаря ти и сигурно те обръснаха 90 кинта като мен  Laughing. Що не питаш бе момиче да те светнем тука  Simple Smile
Честити и  stork-boy
Нинка на теб честити  stork-girl

Да, всичко ти е ясно!Точно там ходих, да не говорим ,че и от лекарката не съм много доволно, но като си на зор се примиряваш. Даже 120 лв първоначално ми казаха, но на касата ми взеха 90 лв.и аз не се натисках... Simple Smile.Иначе за резултатите намерих сайта , но се чудех дали ще стане по имена и дати, защото не ми дадоха пароли. Ти така ли провери твоя?

# 482
Здравейте, мами!  
Аз днес пуснах БХС, ще си чакам резултата! Незнам защо, но бях останала с впечетление ( от вашите постове  ), че отнема около седмица, а днес на мен ми казаха да си търся резултатите след 15 дни newsm78. Иначе на прегледа всичко изглежда добре. Потвърдиха ми и пола - момченце. Simple Smile
Само да отпадне това притеснение...
 Поздрави!

Хахаха да не си го правила в Дева Мария - егати и лъжците, и на мен така ми казаха, само че на 3 януари ми взеха кръв, резултата си го потърсих директно от страницата на Нац.генетична лаб в София и беше излязъл още на 9 януари, така че не чакай ако са ти обещали да ти звънят или да го пращат на лекаря ти и сигурно те обръснаха 90 кинта като мен  Laughing. Що не питаш бе момиче да те светнем тука  Simple Smile
Честити и  stork-boy
Нинка на теб честити  stork-girl

Да, всичко ти е ясно!Точно там ходих, да не говорим ,че и от лекарката не съм много доволно, но като си на зор се примиряваш. Даже 120 лв първоначално ми казаха, но на касата ми взеха 90 лв.и аз не се натисках... Simple Smile.Иначе за резултатите намерих сайта , но се чудех дали ще стане по имена и дати, защото не ми дадоха пароли. Ти така ли провери твоя?
Да мила, не ти трябват пароли, вкарваш си трите имена, и пишеш датата на която са ти взели кръв, при коя докторка си и кой БХС правиш - ранния или късния?
Ако имаш нужда от помощ викай  Hug

# 483
  • Пловдив
d84 има опция в сайта с трите имена, рожденна дата и дата на взимане на кръв и излиза, аз току що си проверих моя резултат!  Hug

# 484
  • в сърцето на моето Слънце

Добре дошла,Кандидат мама  Hug Hug Hug Знам как се чувстваш. Пожелавам ти лека и безпроблемна  Hug Момчетата еднояйчни или двуяйчни са ти? Ако имаш въпросчета и притеснения - питай.

Разнояйчни са. Бебчетата са ин витро. След предишната бременност се оказа, че има поредица от грешки, които доведоха до отключване на редица проблеми. Повече от две години не успях да забременея, нито нормално, нито с инсеминации и се наложи ин витро. А въпроси и притеснения имам постоянно  Embarassed Голямо нещо е страха... Само се моля, Бог да ни пази и Богородица да бди над нас!  Praynig
gmi, аз имам същите стойности. От вчера съм на желязо. Освен това доктора препоръча белтъчини, сок от червено цвекло и сурови ядки. за цвеклото и аз съм чувала че много помага.  Peace

# 485
d84 има опция в сайта с трите имена, рожденна дата и дата на взимане на кръв и излиза, аз току що си проверих моя резултат!  Hug

Да,и аз го видях.Сега знам и , че работи, остава да изчакам още някой и друг ден. Иначе забравих да се похваля, че снощи за първи път усетих бебешока, сякаш да ме успокой , че е добре Heart Eyes

# 486
Кандидат Мама всичко ще е ок, всички вярваме и се надяваме че Богородица бди над нас и бебета ни. Пожелавам ти наистина лека и безпроблемна бременност.
Кукле браво за хубавите резултати мила, хубаво си направила че си проверила в страницата, обикновено ги публикуват още на 5 ия ден от взимането на кръв  Hug. Незнам защо ни карат да чакаме да ни звънят от клиниката  newsm78
ell7 направленията за изследванията важат 1 месец от датата на издаването им мила  Hug Почивай  си повече и прави гимнастика за бременни, ще видиш че кръста и гърба ще спрат да те болят.
nouvelle_vague това със зъбите не е шега работа мила, по-добре отивай и не губи време, може да бере под коронката  newsm78, знам ли или пък да правиш някакви гнойни торбички по венците.
jelly правилно си постъпила че си отказала другия БХС, важното е че резултатите от първия са добри
Кати да се лекуваш - повече чайчета, масажи, инхалации и стой на топло  Hug

# 487
Здравейте хубавици, аз днес имах малко задачки и почти никакво време за компютъра. Така като гледам вие добре се справяте - 7 странички от сутринта, браво на вас  Stop

Късно е да благодаря за закуските и кафенцето на pepina_79 и Ema08, но все пак ще го направя. Едно голямо МЕРСИ   bouquet
мама Рая съжалявам за сестричката ти, дано бързо се възтанови и да се зарадват и те, и вас, с малък бебчо скоро.  Hug
Кандидат мама добре дошла, надявам се бременността ти да протече без проблеми    bouquet
ihtiandra добре дошла и на теб   bouquet
d84 и ninka76 радвам се, че сте разбрали пола. Честити сини и розови гащи  Simple Smile
jelly браво за прегледа, между другото сега надникнах в блог-а ти, много хубави снимки  Peace
kukla_ta честито и на теб за хубавите резултати, сигурно си си отдъхнала поне малко

Е това е от мен за сега, нищо ново.
Приятна вечер и позитивно мислене   bouquet

# 488
Мама Рая   тя може и да го е носила, ама италианците като не четат български (ако не е бил преведен примерно)!  hahaha Имаше причина да се усъмнят, че детето не е на майката и така!

ха-ха-ха...ама кажи, че са талянци...От тях може да се очаква. Иначе ние сме ходили до Турция. И при чекиране на излизане от България погледнаха акта за раждане, но в Турция нямаше кой знае какви проверки.

# 489
Елл7, направлението важи 30 календарни дни.

Кандидат мама, добре дошла сред нас. Да се пазите, за да се радваме на вашите бебоци. Днес разглеждаме снимки от сватби, а на лято от изписване, нали  Wink

Лека нощ, момичета. Аз отивам да сапунисвам малкия и после ще вечеряме. Днес за първи път правя пиринчлия гювеч. Вчера, милото ми момче, много ми похвали кухнята и реших да го изненадам с нещо ново. Иначе малкият го готвим за готвач. Нашите програми, са Фиеста и Рудолф по Ютилисима.  Hug

# 490
Добра вечер и от мен, маменца! Цял ден нямах интернет и не можах да ви изчета по-раничко, но все пак успях! Мен също ме измъчва страшен зъбобол, но ще го преборя и него ще му се невиди.               Мама Рая толкова съжалявам за случилото се със сестричката ти. Желая искренно да им се народят бебенца час по-скоро! На кандидат мама и Стели им желая добре дошли и пухкави  newsm30 newsm30

# 491
Благодаря за отговорите за направленията .
Лека вечер на всички !

# 492

Добре дошла,Кандидат мама  Hug Hug Hug Знам как се чувстваш. Пожелавам ти лека и безпроблемна  Hug Момчетата еднояйчни или двуяйчни са ти? Ако имаш въпросчета и притеснения - питай.

Разнояйчни са. Бебчетата са ин витро. След предишната бременност се оказа, че има поредица от грешки, които доведоха до отключване на редица проблеми. Повече от две години не успях да забременея, нито нормално, нито с инсеминации и се наложи ин витро. А въпроси и притеснения имам постоянно  Embarassed Голямо нещо е страха... Само се моля, Бог да ни пази и Богородица да бди над нас!  Praynig

То няма значение дали са ин витро или нормално забременяване. Страхът го има винаги и при всяка бременност, а при многоплодната е двойно повече. Питах те, с цел мъничко да те успокоя - двуяйчните имат повече шанс. Сигурна съм, че всичко ще е наред. Пожелавам ти да устискаш до 36-37-ма г.с., а пък ако можеш повече още по-добре. Но при ин витро забременяване не ти ли препоръчват секцио?  Не ми отговаряй, ако те притеснявам с въпросите си.
При мен бременността с близнаците беше сравнително спокойна, но с много притеснения от моя страна и лежане. В смисъл, лежах първите 2 месеца, после се върнах на работа до 7-мия месец и после ги лежах до края. Пиех магнерот нон-стоп. И знаеш ли кога се успокоих ?!? - когато ги видях... Родих ги в 37-ма г.с. - имах планирано секцио за 21-ви август, но мъниците тръгнаха по-рано и се родиха на 17-ми, пак със секцио, но по спешност  Hug Hug Hug А размерите им бяха доста задоволителни за близнаци - 3000гр. и 2500гр.
Така, че не се притеснявай - почивай си повечко, ние ще те подкрепяме духовно - а аз двойно повече  Hug Hug Hug Питай, ако има с още нещо, с което да те успокоя - насреща съм!

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 19:51 от NellyDi

# 493
  • в сърцето на моето Слънце
NellyDi] , изобщо не ме притесняваш!  Hug Даже ще ми е много полезно и безкрайно приятно да те използвам за съветник като човек, който е минал през това.
Иначе мен ме е страх не защото са ин витро, а защото имам много горчив опит. А както казваш ти и като са близнаци е още по-тревожно. Имах едно прокървяване в 7ма седмица още и затова и до сега основно лежа и почивам много. Сега има риск заради предишният аборт, трябва да минат едни определени седмици още. А за раждане е твърде рано да се говори. Борбата в момента е за износване. Simple Smile Аз си мисля че ще препоръчат секцио, но честно казано не знам. А и не смея да мисля чак до там. Много далечно ми е още.  Blush
Магнерот още не ми дават. Доктора каза, че чак към 18та седмица се включва. Аз още пия но-шпа. Опитвам се вече да го намаля и само при нужда да го използвам, но ми е трудно. При най-малкият дискомфорт и лапам веднага.
Ти направо си майка героиня! Браво на теб, чудесни килограми сте докарали. Колко си висока и колко кг качи?

# 494
Здравейте!
Добре дошли на новите мами и лека бременност  Hug

мама Рая, бързо възстановяване и от мен на сестричката ти!

veenii, аз съм при д-р Михайлов. За съжаление днес пак не се виждаше дали нашето щъркелче е розово или синьо, но по-важното е, че бебчето е добре. Сега ще чакаме с още по-голямо нетърпение до 16-ти, защото тогава съм на ФМ.

Честито на мамите разбрали пола и на тези с добри резултати   bouquet

Сладки и приятни сънища на всички!

Общи условия

Активация на акаунт