Отговори
# 390
  • София
И аз да питам. Правих Добруджанки но ми залепнаха в тавата,беше голям зор да ги отлепя цели. Сложих само олио дали не трябваше и брашно да сложа или хартия за печене?

# 391
3xi ,Тя,RoniBonboni -Благодаря ви момичета.  bouquet  bouquet  bouquet
Резултата е :
Нямам загорял крем ,не е с коричка ,но .....има едни мъъъъънички като люспички.  newsm78
С две думи-доволна съм много.Другия път ще е по-добре.
Още веднъж -Благодаря за съветите. Hug

# 392
Ако го минеш сега през миксера и люспите ще се махнат навярно

# 393
Момичета, някоя от вас да е правила бобена разядка? Сега варя боб, но ще ми дойде в повече и мисля, че е добър вариант за това да използва остатъка.... Ще се радвам, ако споделите рецепта  Hug

кюфтета от бял боб. Чудни са с млечен сос

# 394
  • София
Аааааааааа.. това изглежда страхотно.. Ще се пробва  bouquet

# 395
  Момичета,някакви идеи,какво да сготвя със сусамов тахан? Имам един залежал в хладилника....

# 396
  • Sofia
Dafney,
ето ти и бобения пастет на bliznacite2004
http://sabinaberova.wordpress.com/2012/01/28/%D0%B1%D0%BE%D0%B1% … 1%82%D0%B5%D1%82/

# 397
  • Sofia
 Момичета,някакви идеи,какво да сготвя със сусамов тахан? Имам един залежал в хладилника....

Хомос, ако обичате - нахут от консерва+сусамов тахан+зехтин+скилидка чесън.
Аз слагам понякога и патладжан или печени чушки.

Ей това е хубава рецепта:
https://sabinaberova.wordpress.com/2010/11/18/%d1%85%d1%83%d0%bc%d1%83%d1%81/

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 09:40 от Tari Tasartir

# 398
Здравейте, коя рецепта за баница с готови кори бихте ми препоръчали за най-добрата във форума.  bouquet

# 399
  • София-Младост
Здравейте, коя рецепта за баница с готови кори бихте ми препоръчали за най-добрата във форума.  bouquet
на Морена Simple Smile
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,787.msg8260.html#msg8260

# 400
  • София
Здравейте ,пак при вас за съветче съм.
Искам да си направя тирамису или нещо от този тип ,но не ми се ползват яйца ,може ли някаква идеи за крема ?

# 401
  • София-Младост
Замразения ми спанак свърши.Препоръчайте ми хубав замразен спанак.
В момента гледам, че  и пресен се продава.
Къде? Цена ако си видяла?
В по-големите търг. вериги има, обикновен и био. Даже и на пазара на Мл-1 видях. Цена не си спомням.

Искам да си направя тирамису или нещо от този тип ,но не ми се ползват яйца ,може ли някаква идеи за крема ?
Ами то категорично няма да е тирамису просто.  Ползвай маскарпоне и някаква подсладена сметана може би. И редиш бишкотите и крема.

# 402

Тирамису-то на Танита

# 403
  • Варна
Гери, аз скоро правих десерт с бишкоти и крем от заквасена сметана и крем-сирене + пудра захар. Много добре се получи - бързо и семпло.

# 404
  • София
 labrex,  в Тисамису-то на Танита има млечна течна сметана, това сладкарска или готварска е?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт