Отговори
# 600
  • Варна
като стана дума за хартиените кошнички за мъфини - вие вашите мажете ли ги с нещо, преди да изсипете сместа в тях?
аз не ги намазах и ядохме кексчета с бонус хартийка  Laughing

Киса, не се мажат по принцип, но и от тях има качествени и не съвсем, някои се отлепват лесно, други трудно.  Peace

И аз така си помислих... даже си мислих че се правят от хартия за печене, но украсена с цветен печат  Laughing моите ги взех от Джъмбо...

# 601
Едно бързо въпросче- ще правя кюфтета от картофи и тиквички, но нямам в момента яйце, ще е фатално ли ако не сложа, все пак има брашно, което да слепва??  Rolling Eyes

# 602
  • софия
Едно бързо въпросче- ще правя кюфтета от картофи и тиквички, но нямам в момента яйце, ще е фатално ли ако не сложа, все пак има брашно, което да слепва??  Rolling Eyes
Според мен ще се разпаднат.

# 603
  • София
 И според мен ще се разпаднат.

# 604
Моля  за  рецепта  за  салата с китайско зеле.

# 605
  • София-Младост
Моля  за  рецепта  за  салата с китайско зеле.
Споделям как се приготвя вкъщи.
Зелето нарязано на тънки ивички, леко го смачквам, соеви кълнове, краставица или настъргана или тя нарязана на ивички. Всичко това овкусявам със светъл соев сос, малко лимон и зехтин, накрая прибавям 1суп.л студена вода и обърквам, в последствие самата салата си пуска още малко сос.

# 606
  • На брега на реката
Здравейте,

Прегледах в нета, ама се колебая...... Искам да експериментирам някаква мусака с тиква и кайма. newsm78

Правил ли е някой нещо подобно? Или пък някаква по-добра изпитана рецепта с кайма и тиква?

# 607
  • София-Младост
Здравейте,

Прегледах в нета, ама се колебая...... Искам да експериментирам някаква мусака с тиква и кайма. newsm78

Правил ли е някой нещо подобно? Или пък някаква по-добра изпитана рецепта с кайма и тиква?
С тиква или с тиквички?

# 608
  • На брега на реката
Здравейте,

С тиква или с тиквички?

Тиква  Simple Smile

# 609
  • София
 Кайма и тиква не бях чувала, а и не бих опитала  Peace

# 610
поделям как се приготвя вкъщи.
Зелето нарязано на тънки ивички, леко го смачквам, соеви кълнове, краставица или настъргана или тя нарязана на ивички. Всичко това овкусявам със светъл соев сос, малко лимон и зехтин, накрая прибавям 1суп.л студена вода и обърквам, в последствие самата салата си пуска още малко сос.
Благодаря за рецептата тази вечер ще  я пробвам.  bouquet

# 611
  • На брега на реката
Кайма и тиква не бях чувала, а и не бих опитала  Peace

http://apetitno.bg/пълнена-тиква-с-гъби/     -   ето го долу-горе варианта, ама това пълнене ми е малко връткаво, а и на вкус не знам как е, затова се допитвам.  Wink

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 10:42 от kloi

# 612
  • софия
Кайма и тиква не бях чувала, а и не бих опитала  Peace
Аз съм гледала една рецепта с пълнена тиква. Имаше и месо. Може би, не е толкова страшна комбинация. Аз бих пробвала, но не бих се занимавала да експериментирам Peace

# 613
  • София
Здравейте,

може ли да ми помогнете с рецепта за печени пилешки филенца с корнфлейкс  Praynig
Трябва ли да ги мариновам предварително в нещо?

# 614
Здравейте,

може ли да ми помогнете с рецепта за печени пилешки филенца с корнфлейкс  Praynig
Трябва ли да ги мариновам предварително в нещо?

Погледни ТУК, постовете на пеп-4о и другите, да не изреждам, спокойно можеш да ги запечеш. Peace

Общи условия

Активация на акаунт