Великобритания - тема 40 Зимно-Пролетна

• 53 993
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Bristol
Ave, много интересни са станали! Как ги боядисвахте? Ти да не си взе четвъртъка офф?! Аз се чудих за четвъртък да боядисваме, но като се прибрах в къщи и нямах сили тепърва да се разправям по нощите  Rolling Eyes
ev: ), красиви козунаци! Но явно си наследила от баща си умения Wink
аз си правя едни планове, той други и нещо си пречим взаимно  Joy  
При нас е нон-стоп е така. Той моят се чуди как се справям сама, когато отиде някъде командировка. Наистина ми е натоварено, но като си организиран и знаеш кое след кое следва и никой не ти сервира нови планове в последната секунда, някак нещата се получават.
А, Шу, как така ще се измъкваш Wink Мен тази година няма да ме огрее като миналата. Все ще имам дете около мен, а в България за 3 седмици дори 3  Twisted Evil Но миналата ми дойде много добре. От как забременях с Елена за първи път се откъснах 2 седмици без деца и мъж! Невероятно беше усещането. Сега сигурно разбираш защо тогава не посрещнах с отворени обятия идеята да гледам Боян и Яна точно тогава  Crazy А твоята малка още няма 6 години и вече си се уредила, не може така. Ще ти пратя моите трите за един ден поне  Wink

# 691
cocko  bouquet мерси!

Ев:) наистина страхотни козунаци!

Мери аз те разбирам защо отказа, но аз те помолих за два часа, да излезем без деца на годишнината ни, не за две седмици Wink Точно тази година имахме две операции и доста трудности, не можахме да намерим детегледачка и ни се прииска да излезем за 2 часа.

Аз забравих да кажа че издухах 7 яйца за да могат да ги рисуват с всякакви бои. Забавляваха се Heart Eyes

# 692
Страхотни яйца, страхотни козунаци сте показали всички - направо ми събрахте очите !!!

# 693
  • UK
Страхотни яйца, страхотни козунаци сте показали всички - направо ми събрахте очите !!!
  Ами с цитат започвам, но като ми взимате думите от устата  Grinning Някои ги разгледах по-подробно и във ФБ. Евалата момичета, аз не боядисах и едно яйце, а козунак купих готов от полския  Embarassed Може би защото детето е в БГ на ваканция пък ние с мъжа ми уплътнихме времето с други неща  Simple Smile
 Днес ще си правим барбекю, нищо че сме само двамата  Simple Smile
  Вече  Love.net го има във youtube, за тези които не са го гледали. "Стъпки в пясъка" и той е там, заслужава си.

# 694
Уау, браво на вас!!

Аланглето се престраши  Party

# 695
  • UK
Уау, браво на вас!!

Аланглето се престраши  Party

OMG!!!  Heart Eyes Дано да е това за което си мисля .....

# 696
Католически и church of england schools изискват да си посещавал църквата мин един път в месеца за 12 месеца  като се брои назад към м. Април , тъй като това срока , в който се разгкеждат молбите. Не правят проблем да те приемат в църквава като им кажеш , че си православен . След като се подат молбите към общината , те ги прехвърлят към съотвените училища и училищата изискват от свещиника на църквата да издаде сертификат колко време и често си посрщавал църквата. Посещението на църква католическа илиc church of England ili united churches , което не включва православну и по-голям брат /сестра са първите два критерия по които класират , третият на който ще ви приемат е разстояние  ,кото определено в offsted and children act . Не мисля,че public schools са по-добре , но се гледа с по-добро око на church schools и е по- лесно за secondary school.парични преводи се правят чрез money gram b post office и има статия във форума за англия , таксата за money gram e около 10 % от сумата, чрез сайта във форума е £5 , ноаз не им вярвам много тъй като фирмата е словашка , парите се прехвърлят до тяхна сметка и те извършват превода и не виждам как правят печалба , но по вероятно е да съм в грешка и ще ги пробвам с малка сума.

# 697
Разкошни козинаци у яйца ! Аз поръчах моите от бг магазина от сайта в бгмама и са разкошни. Весел празник на всички!

# 698
Свидничка, благодаря ти за филмите.Лов нет го бях изгледала, но Стъпки в пясъка го гледах днес.Много добър филм.Времената  до 1989г си бяха точно такива.

# 699
  Здравейте и от мен. Приспах малката и бързам с яйцата, че с нея е мисия невъзможна. Козунак няма, поточих лиги на тези на Ева, ако ви останат веднага давам адрес  Mr. Green В Азда има едно от тяхната пекарна, много прилича на козунак, та това ще ядем. Купих и много хубава като великденска тортичка от полския. Аз съм на работа, но все пак.
  Много са ви хубави на всички творбите.
  Аз в youtube гледам и Седем Часа Разлика. Много ми харесва, нямам търпение всяка седмица да го качат.
  Тук днес май ще е доста топло, юпииии.
  Толумбии, не така бомба и изчезна деее. Чакам подробности  Crossing Arms

# 700
  • ENGLAND
Католически и church of england schools изискват да си посещавал църквата мин един път в месеца за 12 месеца  като се брои назад към м. Април , тъй като това срока , в който се разгкеждат молбите.
Сhurch of england са си най-обикновени общински училища, не се изисква никакво посещение на църква, а апликейшините се подават там където и за другите общински училища. Често са с много по-лоши репорти от другите училища, заради болшинството емигранти. Дали е добро или не доста зависи и от района където е училището. Но това важи за всички училища. Католическите вече сте ги обсъдили на предните страници. По принцип католическите са по-добри от останалите, но има и качолическа училища с доста лош офстед репорт.
Май е време на първа страница да се сложи обяснение за това, че вече не във всяка тема, ами през 5-6 стрници се обясняваме кое какво е.
Аве супер са ти станали яйцата. ев, твоите изглеждат толкова вкусни.

# 701
  • Нотингам/Пловдив
Момичета да не прозвучи като някаква реклама но за пращане на пари в БГ ние ползваме карта FairFX ,това е дебитна карта,но с права на кредитна, която си зареждаш от сметката и можеш да теглиш от кадето си поискаш.Комисионната е 1% на изтеглената сума и за мен е най удобно защото не се налага да ходя никъде.Курса им на обмяна е много по изгоден от всички останали,ето сайта им който иска да разгледа какво предлагат и на какви условия.
 http://www.fairfx.com/travelcardl#a_id=carrentals2&chan=
 Забравих да кажа че с нея си купуваме билети с Рейн еар и не ни взима такса при покупката както с другите карти.

# 702
  • Лондон
Толумбата, какви са тези фойерверки Naughty Връщай се, моля, и обяснявай.... До утре съм в БГ и сега е момента да си взема шапката Laughing

Нашите яйца ги нарисува Аннабел, специална технология - рисунки с клечки за уши Grinning

Козунаци има в изобилие, всички баби се надпреварват да носят, не знам кой ще яде само Rolling Eyes

Ние си изкарахме много добре, видях всички, които исках да видя, свърших всичко, което исках да свърша и утре с голямо удоволствие и чувство на изпълнен дълг, се прибираме. Попитах Аннабел дали иска да остане и отговорът беше, цитирам "не, много прах има, много се спъвам и децата са непослушни и не си чакат реда на люлките, и много ми липсват най-добрите приятели" Wink

Church of England училищата са като другите - има и такива, и такива, в смисъл "според зависи" къде и кои. Ние подадохме документи просто от любопитство в това училище http://theblueschool.com/

рейтингът му е изключително висок и последните години 100% апликации са били 3-4 пъти в повече от местата. 3 деца от групата на Аннабел се преместиха да живеят срещу входа му, за да имат шанс да ги приемат. Ние взехме бележка от нашия поп в посолството (срещу 50 паунда), че сме ортодоксални християни. Правихме отделна апликация към училището, извън тази към общината, където го написахме на 1во място. Това всичко проформа, просто да видим как работи системата.

Весели празници на всички и чакаме да разберем какво се случва в Нотингам Heart Eyes

# 703
Ние взехме бележка от нашия поп в посолството (срещу 50 паунда), че сме ортодоксални християни.
  Възмутена съм от тарифата! Не можах да се стърпя да не го кажа....

# 704
  • Лондон
...ами то и ние бяхме... и въобще от отношението, все едно гледаш "Мисия Лондон" Confused "Елате тук, ще ви оправим, 50 паунда е таксата"... Преди време писах, че няма да отида точно там да запаля една свещ за някой празник, както понякога ми се иска, просто не е това мястото, а друго в Лондон няма...

Общи условия

Активация на акаунт