Великобритания - тема 40 Зимно-Пролетна

• 53 993
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
 Blush

Аланглето от заклет противник на брака, ми предложи да се оженим.
Явно или съм много прекрасна, или съм го облъчила с романтични комедии.
Събитието ще да е след лятото. На мен изобщо не ми се занимава с тържества,
но той ме иска с рокля, фотограф, речи  Crazy Очертава се интересно лято.

# 706
  Йееее, ще си слагаме перушината-по шапките  Mr. Green Честито Толумби, много се радвам за вас! Чакаме разкази как върви подготовката и разбира се самото събитие.  Hug

# 707
  • Лондон
Толумба честито!!!
Сигурна съм че е от прекрасноста Simple Smile.
Много хубави яйца и козунаци дами! Браво!

# 708
Честито, Толумба   bouquet

Страхотни неща има из темата-яйчица, козунаци.

Шу, ти омеси ли козунаците?

Аз сега тепърва ще варя яйцата  Crazy а козунаци няма да меся, че маман е купила вече.

Весело прекарване на всички   bouquet

# 709
 church of England въобще не са общински.  Не знам как стигнахте до този извод, има сии история , която ти давапредстава  за какво става въпрос като политика на обучение и как се финансират тези училища

# 710
Относно приема в католически и англикански у-ща - процедурата и критериите са ми ясни, пише ги в сайтовете им  Grinning Питането ми беше относно самото обучение - длъжни ли са децата да участват в сутрешните молитви и др църковни мероприятия, изучава ли се библията и тн и това че сме православни дава ли ни право да отказваме въпросните посещения  newsm78 Хем ме блазни това че обучението и дисциплината са на ниво, хем не искам да ми пълнят главата на детето с библейски истории.
Money gram i Western union са пълни обирджии, курсовете им са толкова неизгодни, че освен таксата се губи и около 5% от сумата. Влезте в калкулаторите им и проверете. А с Опалтрансфер съм пращала - 3 паунда фиксирана такса и курса им е близък до банковия.

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 15:10 от E.L.

# 711
  • Лондон
Толумба, не знам какво да кажа Laughing много се радвам на новината newsm68 Чакай малко да се осъзная и ще направя някой коментар Laughing

svidni4ka, мерси за коментара за филмите, току що слязох до магазина и си взех Стъпки в пясъка за колекцията, да видим дали и на мен ще ми хареса Heart Eyes

# 712
  • ENGLAND
church of England въобще не са общински.  Не знам как стигнахте до този извод, има сии история , която ти давапредстава  за какво става въпрос като политика на обучение и как се финансират тези училища
Едно е историята, друго е реалността сега, няма никаква разлика с едно общинско училище. Работих в две такива и все пак имам представа какво е church of England училище. Нека не спорим повече, прочети повече, поразпитай повече и си направи изводите.

# 713
  • Лондон
Е.L. тези въпроси трябва да ги зададеш в конкретните училища които те интересуват,защото каквото и да ти кажа аз няма да е актуално за училишето  в което  вие искате да кандидатствате.Аз не съм питала дали може моя син да не участва в молитвите и другите църковни мероприятия защото аз нямам нищо против.Става  дума за християнска религия все пак.Според мен май само администрацията е различна-религията е една.Поне до сега каквото е учил е едно към едно с нашата религия.Това че се запознава с ''библейски истории'' за мен е положително и е разширяване на общата му култура .Няма начин да направят детето ми католик ,нито пък някой се опитва да направи такова нещо,не става дума за някаква фанатична организация.То и родителите дето са католици-колкото по ги опознавам по се убеждавам  че са толкоз католици колкото сме и ние православни християни-т.е. такива сме в следствие на факта  че семействата ни са били такива през вековете ,а не защото сме дълбоко вярващи.Също така мислила ли си как ще обясниш на едно 5 годишно дете защо го делят от останалите деца всеки ден?
Изборът е твой -ако не се чустваш комфортно с религиозното обучение няма смисъл да кандидатствате в такова училище.
Уф много се разписах (ама поне задобрявам с кирилицата Simple Smile).Отивам да оформям козунак.

# 714
Супер са ви и яйчицата и козунаците. Мен тази година ме домързя, а и в къщата в която все още живеем се настаниха мюсюлмани и само забележка ми правят, че съм готвела свинско и им мирише, пък какво остана да замеся козунак. Като изгнанници сме по стаите и на хазаина не можем да се оплачем.
Ние кандидатствахме за общинска къща, одобриха ни, но промениха системата и сега пак на ново чакаме. Много ми е нервно, искам да се преместя преди да родя, а на частен наем ни е много скъпо. Моля се дано не полудея, въздържам се да не изтрещявам, че е вредно и за бебето.
Довечера сме канени в едно българско семейство на гости, много симпатична двойка, но рядко имаме възможност да се виждаме. Та може би ще има Великден и за нас.
Весел празник на всички, да ви е вкусно! Чукнете едно яйце и заради мен.   bouquet

# 715
  • UK
Моето дете е в Чърч ъф Ингланд училище. На църква не ходим, освен като туристи някъде.
Като стана дума за църкви, ходихме за няколко дни до Isle of Wight и видях две, които функционират като нощен клуб и една, която се продаваше  Rolling Eyes
Аз сега ще пробвам да направя козунак пък да видим.

# 716
Blush

Аланглето от заклет противник на брака, ми предложи да се оженим.
Явно или съм много прекрасна, или съм го облъчила с романтични комедии.
Събитието ще да е след лятото. На мен изобщо не ми се занимава с тържества,
но той ме иска с рокля, фотограф, речи  Crazy Очертава се интересно лято.
Ха ха той и моя беше против ама ето го на  от година и половина сме с брак  Mr. Green а от почти 5 сме заедно  Grinning
Хайде честито  Heart Eyes много се радвам за вас  Grinning точна дата има ли?  Mr. Green
Тестото за козунак го чакам да втаса а яйцата сега се варят  Crazy Много хора се зарадваха на рецептата на козуначените кифли който знам и получавам от два, три  форума благодарности за рецептата   която съм дала Simple Smile да видим аз какви ще ги заабъркам  Joy

# 717
Привет момичета,
днес плодотворен ден- дузина маслени сладки с украса, козунак с три плънки, боядисани яйца, печено пиле с картофки, НО вчера цял ден обикаляхме с детето да търсим амонячна сода и лимонена кислеина.
 Обиколих 4 квартала и сума ти магазини за печива, пекарни,супери ,"Холанд и Барет " и т.н. -без успех  Tired
Така исках да направя бабините курабийки с амонячна сода и лимонтозу ,но безуспешно.
Надявам се вашите приготовления да вървят добре и утре да е слънчев ден за Великден по градински:)
Толумбе-  Heart Eyes Heart Eyes Честит ви годеж!  bouquet

# 718
Zdraveite,molia da me priemete vav vashata tema az sam nova mama vav Velikobritania no vse oshte be z detence...to skoro shte bade pri men i e na 10g.
Izviniavam se 4e ne pisha na Balgarski no niamam na kompa i se nadiavam skoro da go opraviat.
Vrashtam se da vi 4eta!

# 719
Добре дошла и весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт