Великобритания - тема 40 Зимно-Пролетна

• 53 993
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • Bristol
Опа и аз завъртях козунаците и нашарих яйцата, с помощта на половинката и щерката. Сутринта малката беше на гимнастика и се наложи пеша да се прибираме от там, голям студ бррррахме, защото половинката кара сина на трайълс по баскетбол по същото време. Сега ще играе и в отбора по баскет на Ейвън. Въобще голям фен на баскетбола си имаме  Laughing
Шу, всеки си гледа от собствената камбанария и съответно приоритизацията на проблемите и нуждите често се разминават  Hug А за детегледачка знаеш, че винаги мога да ти дам инфо, ако сте закъсали. Цената не знам как се движи за еднократно ползване, аз си имам договор и си плащам твърда сума, независимо дали съм ползвала услугите или не и съм супер доволна! И как да не съм, като за малко два пъти бях на прага да прекратя работата си поради причината, че нямаше кой да поеме Ели докато съм в офиса Rolling Eyes
и много ми липсват най-добрите приятели" Wink
По тази причина ние тази година си водим и приятелче   Grinning
Толумба, чакаме снимки на диаманта! Докато не го одобрим във форума, ДА не казвай  Crossing Arms Wink  Hug  bouquet

# 721
Пу, дадох се без бой  Crossing Arms

Благодаря ви много за милите думи.
И за обажданията. Аланглето е много впечатлен от подкрепата.

Шу ми поръча да показвам снимки на роклите, дето съм си харесала.

Ето тук ще си запазя час да померя малко. Коментирайте на воля  Flutter

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 23:07 от zlatnata tolumba

# 722
  • Bristol
Шу ми поръча да показвам снимки на роклите, дето съм си харесала.
Ау, пропуснахме да обсъдим диамантения пръстен, поне с роклите да компенсираме  Whistling

Аз си вкарах автогол с едни курабийки посред нощ да пека   chef

# 723
Opitvam se da nameria info otnosno zapisvaneto na moqta dashteria na u4ilishte ..znam 4e ima mnogo vreme do drugata u4ebna godina no mojete li da mi pomognete...s malko info.
Jiveem v London-Surbiton a tq e na 10g.

# 724
И  аз съм готова с козунаците Laughing изглеждат добре, притеснява ме обаче дали са изпечени, каквито са такива.

Мери не мисля че тук му е мястото, а и не знам какво се присети за нещо било преди година? Естествено че всеки си гледа от собствената камбанария. Видях много, видях как Свидничка дойде да гледа Боян от Бирмингам, видях Пепи, видях колко много хора ми предложиха всевъзможна помощ. Ведях и запомних! За детегледачката,мерки аз си намерих.

Толубеее разгледах ги, аз гласувам за No 1,3,5 и 19. Mr. Green ама 20 модела са ми малко, дай още Mr. Green

meri_zajo добре дошла. Инфо за училищата има доста в предишните страници. В най-общи линии се подава молба в общината с 3 избрани от теб училища, до колкото знам обаче детенце трябва да е тук.

# 725
За мен 10 е най готина Simple Smile след нея следва 2, след нея 5..само това ми допадна на мен....ама Толумби каквото и да облечеш все ще си красива булка  Heart Eyes

# 726
  • Bristol

Христос Воскресе!
По нощите приключих и с курабиите  Laughing

# 727
Христос Воскресе момичета.Да сте много здрави, вие и семействата ви и нека щастие и смях огласят домовете ви.

# 728
Роклите - бих избрала №1 или №20, но и другите са много хубави.

# 729
  • UK
Абе аз номера не видях, но тази с черната панделка blew my mind. Ех, мечти.... Laughing
Аз съм единствената жена сигурно, която на сватбата изглежда по-зле от когато и да е било. Всички казват: Ех каква бях тогава, а аз : ууу, дано да не съм пак така Joy

# 730
Христос воскресе! Бъдете светли и добри и много се обичайте!
Страхотни яйца а, с козунаците ми скрихте шапката!
Аз поради очевидни причини не можах да замеся, но яйцата станаха много хубави. Децата много се забавляваха. Агнешкото се пече, салатите са готови само чакаме тате да се прибере и сядаме.
zlatnata tolumba честито!

# 731
Ама какви козунаци, какви яйца  Crazy Hug Crazy

Страшни сте !!!

Толумба, честито и от мен  Heart Eyes

Весел праник на всички !

# 732
Христос Воскресе  easter

Толумбке, честито Simple Smile хубаво нещо са сватбите Simple Smile

Весело изкарване на всички ви Simple Smile

# 733
Ха-ха, svidni4ka, майка ми ще припадне, ако ме види с нещо черно като булка.
Иначе и аз много харесвам такива акценти. Но тя ще ме увика кого жалея  Crazy

Мисля си, хентските партита са ми голяма безвкусица. Обаче..
Вземете ги пратете тези деца лятото в България, ако може и мъжете,
а пък аз ще ухажвам аланглето да си затвори очите пред един стриптизьор,
да ни играе на новия дек на Шу, например  Mr. Green

хубаво нещо са сватбите Simple Smile

Чуждите повече, мен ако питаш..

# 734
Христос Воскресе !!! Пожелавам на всички момичета и техните семейства много здраве,късмет и любов!
Толумбичке ЧЕСТИТОООООО!Роклите са много хубави всички,но много зависи и от фигурата на жената.Каквато и да си избереш вярвам,че ще бъдеш прекрасна.
И ние боядисвахме яйца в четвъртък а в събота правихме козунаци от рецептата на eva_82.Да ви похваля моя съпруг.Много ми помогна за козунаците той ги плете и станаха страхотни.Никога преди това не беше се хващал да ми помага в месене и правене на тестени изделия,но се представи отлично.

Общи условия

Активация на акаунт