Великобритания - тема 40 Зимно-Пролетна

• 54 001
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
имат от други религии, дори източноправославните сме на 6-то място по предимствата. гледах аз сайта на това, което ни е близо, а и съм чела из форумите бг майки писали че децата им посещават такива. май някъде дори бях чела, че имат задължителен % деца от други религии.

# 676
  • Лондон
Всяко училище си има собствени критерии за прием на децата ,със сигурност има такива в които да си католик и да ходиш редовно на църква е решаващо,но има и такива в които са по свободни правилата.Училищата си имат admission policy- ako ви интересува конкретно училище искайте информация от самото училище,също ако училището има website там ги има правилата за прием.
Големия ми син е в католическо училище и приет в него като православен християнин.
Козунак се прави от strong white flour и Easy Bake Yeast.Ако някой много държи на прясна мая всеки супермаркет с  bakery продава такава,ама трябва да се попитат точно хората дето работят в bakery-то.

Последна редакция: пт, 13 апр 2012, 15:28 от beninna

# 677
Ако някой много държи на прясна мая всеки супермаркет с  bakery продава такава,ама трябва да се попитат точно хората дето работят в bakery-то.

Аз пък знам, че е забранено да продават прясна мая.И това ми го казаха в bakery-то на АСДА newsm78

# 678
  • Манчестър
Моя син е в католическо училище...Никога не съм ходила на църква за да го запиша там, нито пък ходя на църковните им activities.

То е от тези със по свободните виждания. Сина ми е православен и единствено ни искаха сертификат,че е кръстен.

# 679
Ave,Benina кажете какви са ви впечатленията, доволни ли сте от обучението, колко наблягат на религиозното възпитание и т.н   bouquet

# 680
  • Лондон
Аз пък знам, че е забранено да продават прясна мая.И това ми го казаха в bakery-то на АСДА newsm78
[/quote]
 LaughingА казаха ли ти защо така е забранено Laughing-с какво се е провинила горката мая че чак да я забранят?
Аз лично не съм купувала ,но моя много близка приятелка е  купувала от Sainsburys.Бяха и продали доста голямо парче за около паунд.Преди даже са я давали безплатно.
 Аз съм доволна от училището на сина ми и религиозното обучение което получава не ме притеснява -но това е моето  мнение.

# 681
beninna не ми казаха(то и да бяха колко ли щях да разбера тогава)
Но и никъде по магазините не продават така по щандовете, както сухата.
Но пък щом твоята позната си е купила значи продават.

# 682
  • След завоя в дясно
Привет от мен, дай да се разпиша да не ме забравите Whistling
Шу честито на патерици и от мен, как минаха нещата при вас? Стискаме палци и на крачетата.
Мари- как е детенце? А ти?
Nana cool - и аз такъв VAX имам и съм доволна, та си взех и прахусмукалка (прахосмукачка на македонски) на същата марка, но ми е много тромава и тежка, не взима добре завоите. Ще кажеш, че у дома Ф1 правим Grinning
Miss Fine- и аз я гледах роботката, но имаше критики, че като мие подлива и килима остава мокър, за стълбите.... мъжлето.
И аз така знаех за маята, че се взема жива от бейкърито, но не съм питала. Имам познат дето работи там в Сейнсбъри ще попитам и докладвам.

Весел Великден!

Последна редакция: пт, 13 апр 2012, 20:26 от Ell

# 683
  • Манчестър
Аз пък да ви покажа мойте творения...

# 684
  • Манчестър
Малко от мойте творения:

http://imageshack.us/f/834/img0193pi.jpg/

Ми мъчих се да ги кача тук,ама не стана.

Последна редакция: пт, 13 апр 2012, 23:13 от Ave

# 685
Ave много хубави яйца си боядисала  Simple Smile
Снимката се качва като отидеш там където си качила снимката, върху снимката натискаш  с десен бутон на мишката, кликаш, излиза прозорче и натискаш Copy image URL после като искаш да е публикуваш тук кликаш на вмъкни изображение и пускаш изображението  Simple Smile

# 686
  • Нотингам/Пловдив
Страхотни яйца ,браво Аве.  bouquet

# 687
Ето ме Mr. Green

Благодаря ви момичета Heart Eyes

Аве страхотни са ти яйцата, моите станаха тъмни.

Ell мерси че питаш. Мина прегледа, всичко е наред. Когато се роди казваха че евентуално има костни зародиши, най- вече в средното пръстче. Сега вече са пораснали  и се виждат на снимка и се усещат. Детето беше много смело, пипаха я, мериха я, слушаха я, снимаха я, бъркаха и в устата и носа итн, но детенце си даде всичко и не протестира за нищо. Обсъдихме упойката, защото при предишните операции реакцията и към упойките беше коренно различна. Оказа се че е била с морфин на втората заради силната болка.  Обаче толкова много се задълбочихме в сегашната операция, че забравих да питам дали и последна doh Тя  ще каже де, че  докторката си каза че най добре се виждат как са нещата когато и отвори ръката.

Иначе ..... тази ваканция ми взе здравето. Моите просто са ужасни заедно, днес се сбиха за три камъка от чакъла пред къщата Crazy Поради тази причина ги хванах за ушите и три часа плътно ходене по гори и реки около нас, даже и дребното не го гушнах и веднъж и да видиш после колко бяха гладни и изморени Mr. GreenМечтая си вече да се върнем в БГ (моите родители и те си идват от Япония за отпуската) оставям децата и на бегом в Пловдив. Искам поне 3 дни никой да не ме пита, дърпа, пита и тн. а ако да не ми и говори още по-добре Crazy

Лека, утре за сефте ще правя козунаци, пожелайте ми успех Rolling Eyes

# 688
  • Нотингам/Пловдив
Ох Шу ще стискам палци и на краката даже,дано всичко мине на 100% наред с детенце,смелчага е тя  Wink Hug
 Успех и с козунаците утре ,а моите яйца не са за показване че не е ясно кой цвят какъв е  Simple Smile

# 689
Ave, страхотни яйца Simple Smile

Cocko,  супер са козунаците Simple Smile

Шу, дано всичко мине успешно  Hug

Ето ви малко и от моите + козунаците.

Мая ми носят от БГ (баща ми е пекар/фурнаджия и ми купува много добра мая от хлебозаводазавода направо). Пробвала съм и с няколко вида суха мая тук, но не ми бухват хубаво тестата и все нещо не ми се получава. А снощи до 2ам съм стояла да пека козунаци, че исках да пратя по брат ми на едни познати в Лондон, а през деня мъжлето реши да ни води на кънтри парк, а аз пък имах друг план и накрая стана една каша объркана, но си изкарахме добре Simple Smile само да беше и по-дълъг денят с тези ми ти козунаци  Flutter

Ние пооздравяхме Simple Smile сега се е научил да прави кълбо напред и ме побърква - от леглото директно ми се приземява по дупе на земята и си мисли, че е голям кеф, а аз само си мисля, че ще си счупи нещо.

Лондон беше провал, не можахме да пуснем документите за нов паспорт Sad и беше адска блъсканица. На снахичката и хареса де, но за мен беше много стрес, но с хубави снимки накрая.

Мъжлето е 5 дни отпуска и се тровим взаимно - той уж отказва цигарите и ми е една драка нетърпима - аз си правя едни планове, той други и нещо си пречим взаимно  Joy  а на мен толкова си ми липсваше напоследък, че работеше по 60/70 часа седмично и то все едни смени, където не го виждахме с дни вкъщи.

И да ви се оплача, вчера изтървах една от бутилките на малкия на земята, наведох се уж да я взема и като нацелих с глава една от дръжките на чекмеджетата .. малее такива звездички не бях виждала ... и сега съм с една голяяяма цицина на главата , че и е рана (малко си покървях вчера) ... смя се днес мъжа ми, че се мъчих едни фиби да си слагам, а си бучнах цицината и ми причерня, а той реши, че било ''very funny''.

Лудницааааа Simple Smile

Весел ви Велик Ден на всички Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 15:02 от ev:)

Общи условия

Активация на акаунт