Великобритания - тема 40 Зимно-Пролетна

• 54 035
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Az imam Dyson DC 32 I DC 39. Nqma dryga marka za prahosmukachki za men. V BG ne bqh I chuvala za tqh, dali veche ne gi vkarvat I tam? ! No kolko li puk shte platqt 600 lv za prahosmukachka .

# 631
Здравейте момичета, да ви се оплача малко: днес отидох във офис на булсатком и любезно ме уведомиха, че, за да им стана клиент трябва да заплатя 150 лв (за оборудването) и след това за пакета , който си избрах (премиум) по 14.80 на месец. (аз ще взимам оборудването в УК). Дотук добре. НО....... в пакета премиум, който искам, към днешна дата няма да имам 11 канала от включените в пакета!!!!!!!!!И защо няма да има 11 канала? Защото имали стари кутии (каквото и да означава) , ако искам нова , сори, те нямат налични, най-рано след 2 месеца. Питах аз, ами ако не е след 2 месеца , а станат напр. 6 месеца или 9 месеца тогава какво? Ами нищо, никой не може да гарантира.

И ги попитах , защо тогава, при положение, че знаят, че липсват цели 11 канала ( и не се знае кога ще ги има) принуждават клиентите да заплащат пълната такса за услуга, която не предлагат в пълен размер. Отговорър беше: както искате!?

# 632
  • Нотингам/Пловдив
future74 не е трябвало да казваш че ще го изнасяш извън страната.А иначе за отношението то е ясно,няма да се научат на обслужване скоро за съжаление.На принципа са - като не ти изнася, знае6 каде е вратата. Confused
 Аз ще ходя другия месец за смяна на приемника,сигурно ще стават изпълнения ,но да не проракувам от рано рано.Ще видим какво ще стане.
 А ти ако искаш въпреки предложения ти варинт да си вземеш Булсат просто посети друг офис и не казвай че е за чужбина.Успех.  Thinking

# 633
tzvetak, Шу,

Чеееестиииит роооождеееен деееен  newsm51

От все сърце ви желая да сте много здрави, обичани, все така специални!
Весел празник, много подаръци, целувки и прегръдки!

# 634
tzvetak, Шу,

Чеееестиииит роооождеееен деееен  newsm51

От все сърце ви желая да сте много здрави, обичани, все така специални!
Весел празник, много подаръци, целувки и прегръдки!

И аз се включвам към пожеланията на Толумбата Simple Smile

Набързо Simple Smile малкия ми е с ушна инфекция и увеличени сливици, на Амоксицилин сме за 1 седмица, но като цяло му няма нищо (освен кашлица и сополки) - продължава да е диване и половина и ми настръхват косите на всяка 2ра секунда.

Утре сме в Лондон да правим паспорт. Следобеда ако има желаещи за разходка с нас, пишете на лични Simple Smile

Иначе ни е малко скука. Правихме Полски Велик Ден този уйкенд, сега нашия следва. Правих пробни козунаци, но нали съм пате си забравих захарта (т.е. тръгнах да правя първо половин доза, после реших за цяла и забравих да добавя захар за цяла) в тестото и накрая станаха на кифли с мармалад.

Лека ви седмица прекрасни дами и до скоро.

# 635
  • Лондон
Честит Рожден ден на tzvetak и Шу и от мен!  bouquet
Толумба и аз съм  почитател и притежател на Dyson.Освен че няма равна като чистене скоро разбрах че имат много добър costumer service.Mойта е 3 годишна и преди известно време една от четките спря да работи(турбо четка дето се върти от въздушната струя).Обадих им се ,обясних и ми изпратиха нова четка без даже да искат да им върна старата.Някои неща си струват парите.
Това засега от мен.Хубава седмица на всички!

# 636
Какъв модел на дайсън е тази прхосмукачка ,има ли функция да пере също. Мерси , ще ми е от полза , защото съм пред купуване и не знам какво да избера!

# 637
axel_chiara2430, аз имам за пране този Vax и съм супер доволна.  Peace

# 638
Аз за този се канех също , но се разколебах покрай dyson.мерси много nana_cool

# 639
Но това си е само carpet washer не е прахосмукачка , каква е твоята прахосмукачка и сиши ли бързо

# 640
Да, само пере тоя Вакс, но пък си залужава, ако решиш да купуваш отделно, а не комбинирано, особено на тази цена. Изкара петна за които дори не се надявах и килимите изсъхват за няколко часа.  Peace Прахосмукачка имам някаква стара (на хазяите е по точно) Електролукс. Върши работа за сега.

# 641
Привет
Приемате ли дезертьори  Embarassed

tzvetak, Шу,честит рожден ден ви желая.Много здраве, щастие и радост   bouquet

Гледам сливици, ушни инфекции и амоксициклин сте обсъждали  smile3508 Мога роман да напиша вече.
Моята щерка е с перманентно запушен нос.И много често прави ушни инфекции заради тази хрема.Ходихме безброй пъти вече-и все едно и също амоксициклин.Отказах се да се боря с джи-пито вече.Намерих частна клиника, много близо до нас, но се оказа, че не можем да идем ако нямаме писмо от личния лекар  Thinking
И сега последно намерих една частна клиника, руска в Лондон.Някой да има някакви отзиви от там.Обадих се, казаха ми че не ни трябва писмо от личния, но нямат УНГ, а само педиатър.Той евентуално дали може да ни препрати на специалист  newsm78

За прахосмукачките-аз имам от скоро тази Шегувах се, че искам прахосмукачка която да обира дори и под ламината-ами тази ми обра фугира между плочките в кухнята  CrazyМного съм доволна

# 642
  • Лондон
Благодаря на всички за пожеланията Hug

Шу съм я поздравила още в първите минути Heart Eyes

Ние си изкарваме много хубаво напук на потрошените тротоари и намръщените хора...

# 643
tzvetak, Шу, бъдете много здрави, ЧРД на патерици!
future74 когато аз си взимах пакета за тук, ме попитаха дали е за БГ или не, аз реших да кажа , че е за БГ и те ми казаха, че ще дойдат на адреса да ми монтират всичко  Laughing Та се наложи да си кажа всичко, както си е, но пък не си спомням да са ми искали да си заплащам устройствата. Има и друг начин но за жалост не си спомням точно как процедирахме ние. Даже си взехме и полагащото ни се второ устройство за другата стая. Само трябва да си го докараш до тука читаво. Има фирми, които ти монтират и настройват всичко, естествено срещу съответното заплащане.
Май не бях много полезна..Хубав ден на всички, слънцето се е показало между облаците!

# 644
  • На острова
Честит рожден ден на рожденничките!  bouquet

Шпионирам ви само. И събирам инфо.

Общи условия

Активация на акаунт