Отговори
# 480
Честит рожден ден, Лени!
Нека усмивката ти винаги да грее на лицето,
а в очите има сълзи единствено от радост!
Щастието и здравето да бъдат твои спътници,
а късмета и успеха да са до теб, винаги когато са ти нужни!
Желая ти прекрасен празник днес!
За твое здраве ... наздраве!  Simple Smile

# 481
Честит Рожден Ден, Лени!  newsm59 nbirthday newsm67

Здравейте момичета, включвам се за първи път в темата ви, макар, че не веднъж съм препрочитала старите такива. Ще ви следя от близо този път, защото се нуждая да взъвърна вярата и надеждата си, че от няколко дни са се загубили.
Благодаря ви за прекрасната тема   bouquet Hug

# 482
Лени, честит празник ! Бъди безкрайно щастлива!
Благодаря за всички положени усилия за темата, за позитивизма ти и за добронамереното отношение към всички!

Наздраве и весело!
 hbday

# 483
Pure Adoration много страшна снимка  Laughing.

Да ви напиша и аз за Вован, вчера се моткаше нещо, скарах му се и днес реших преди да го натиря пак да ходи да се оправя, малко да му помогна предварително. Помогнах му и го пратих да се оправя, ако ще и със сила  Laughing. Резултатите вече са на лице  Simple Smile.

Вчера си намазах и европейската здравноосигурителна книжка, снимката ми с мед и се облизах, пожелавайки си нещо. Днес има определено по засилен интерес, но мисля че не съм правилно обяснила точно какво искам, затова сега мисля пак да хапна медец и да дам по ясна формулировка на желанието Simple Smile.

Цял ден чета за ТЕС, но ми се струва ужасно сложно, явно първо трябва да прочета книгата.
Днес трябва да ми донесат и книгата Любов и цял ден ми е толкова кеф, нямам търпение да стане вечер и да си я взема в ръцете  Embarassed.

Много ми е хубаво при вас, има много да се уча и чета, но определено от както ви намерих ми е по свежо в главата и не мисля толкова лоши неща.

# 484
Цял ден чета за ТЕС, но ми се струва ужасно сложно, явно първо трябва да прочета книгата.
Днес трябва да ми донесат и книгата Любов и цял ден ми е толкова кеф, нямам търпение да стане вечер и да си я взема в ръцете  Embarassed.

Хич даже не е. На мен ми се струва, че книгата е сложна. Ама може пък на теб да ти даде отговорите, от които ще ти се разясни.
Сякаш най-важното е да си формулираш твърдението.

# 485
Смених снимката, че вярно не подхождаше на добрите ми мисли  Laughing С какво мога да се включа в темата и да бъда полезна, при положение, че вие сте обсъждали толкова много неща, и не искам да повтарям и да ви дотегне ? Поздрави Simple Smile

# 486
Да ви призная - аз съм патка!!

Па па паааааааааааааааааа

Ето такава:

С целия ми акъл и облизването и Вованчо ги насочих към трансформация на отношението на определен човек към определена ситуация, защото ми беше писнало много от нея. А това е идиотия. Ама човекът да си прави, каквото му душа иска. Свободен е да ходи да пасе по белия свят. Въпросът е да си насоча техниките към мене и моите желания, нали такd.

Па пап -па -а-пааааааааааа папа па пап аааааааааааааааааааааааааа....

Помогнете малко с вованчови насоки, моля  Embarassed

# 487
  • София
Бъди щастлива, Лени!!! Hug Heart Eyes

# 488
  • при моите деца .....
Лени, много щастие и късмет ти пожелавам!

# 489
  • София
Здравейте,
искам да ви кажа как мина облизването ми. Намазах си една портретна снимка с мед и си я облизах като си представих , че ми се лепят много нови клиенти.
И това го направих пред мъжа ми , който първо се втрещи а после дружно се посмяхме всички. Въобще много забавен ритуал.
Момичета, на Вован след като си свърши работата ли  да му танцувам?

Честит рожден ден на Лени.

# 490
Честити рожден ден на Лени, жива и здрава да си и безкрайно щастлива

bdbaloni smile3510

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 22:06 от svedd

# 491
Честит Рожден ден Лени!  bouquetДа си жива и здрава!

# 492
ЧРД, Лени!  Grinning   bouquet

Не, на Вован му давате нещото, за да си свърши работата. Поне по принцип. Ако обаче на вас отвътре ви идва другояче, процедирайте по съвест и убеждение.  Grinning Аз последно май подскачах на един крак в очакване на такси и на петия подскок се беше явило. Тоест, Вован като вижда, че съм сериозна...  Laughing

# 493
Лени, ЧРД! Много сбъдвания ти желая!  bouquet

# 494
  • Бургас
Ч.Р.Д.  Лени  бъди щастлива  и обичана   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт