Отговори
# 600
Искам да споделя едно мое ритуалче в стил симорон, което действа суперуспешно.... Връщат се, пробвайте Wink
Това ще го пробвам - следващия четвъртък....

И аз, и аз  Flutter Flutter

....На 24 години съм със висше образование, 3 говорими езика, сама и без работа толкова месеци...... какво се случва????? Колкото и позитивен да е човек след 7 месеца без работа и мъж до себе си, все ще загуби вярата за живот. Помогнете ми.

Вярата за живот, каквото и да наричаш това, извира от вътре в тебе самата. Външните обстоятелства са без значение - независимо дали ги има, дали ги няма, дали ги одобряваш, дали искаш да ги промениш. Без работа е обективно трудно, съгласна съм. По въпроса с партньора съм на различно мнение. Поне за мене контакта, връзките и партньорствата винаги са били въпрос на мой избор и по този тертип съм ги започвала или прекратявала. Но признавам и че аз съм от самодостатъчния тип - при мене фокусът е у мене. Нещата, които се случват наоколо, ме съпътстват вместо да ме определят.

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 11:13 от Рози и рози

# 601
Рози, ти се появи!!!Напълно споделям думите ти.
!diva! Hug
Аз май завзех ефира,ама да си кажа...Получих потвърждение на това,че като си промениш гледната точка,настройката към дадена ситуация  то и тя се променя.(нищо ново под слънцето)
Примерът е съвсем битов:снощи късно се звъни,на прага непознато маце се усмихва и ми казва,че идва да ме предупреди,че има голяма авария и няма да има вода,да се запася,нали съм с две малки деца.В друг случай аз бих се ядосала-на управата,че канализацията ни остаряла,на това че ще търпя ред неудобства-мръсни чинии,баня,деца и т.н.,а и нямаше информация колко ще продължи(може би ден,но аварията била голяма,сега било вечер и...) Но в случая (за първи път)аз се впечетлих  и зарадвах,че това непознато момиче се е сетило за мен(май е квартирантка някъде от горните етажи,ще я проуча) и решило да ме предупреди, благодарих,a после и пращах и мислено благодарности.Икакво стана....вечерта мина- вода има,викам си ще я спрат сутринта,когато ще работят.На сутринта още не е спряна,аз съм щастлива,че децата няма да ходят гурелясали на градина и си викам -то още не са дошли,не са си дали зор.Но сега тук са багери,машини,кърти се и т.н.,а аз продължавам да си имам вода.Явно се захранваме от друг канал или нещо подобно,няма значение.Важното е,че аз погледнах от друг ъгъл ситуацията и тя се промени(може и чиста случайност да е )  

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 12:12 от лора др

# 602
  • Costa Rica
Мерси, мерси Hug Подаръче?

Това е от мен с пожелания днешният ден да ви мъррррка newsm76

# 603

Мддддаааааааааааааааааааам, Рози е тук отново  Laughing

Мерси, мерси Hug Подаръче?
Това е от мен с пожелания днешният ден да ви мъррррка newsm76

Много ми хареса пожеланието за мъркащ ден и затова и аз така

Нека днешният ден ви мърка, да ви е пухкав, нежен, любвеобилен, изпълнен с красиви изненади, да е уютен, котешки, пухест, ласкав.... Нека днес сте принцеси, обградени с красота и любов!

И да си спазя "розовата" традиция  Crazy Embarassed Laughing Laughing - днес мой близък човек започва важен бизнес проект - да му пожелаем заедно много успех, високи доходи и удовлетворение от процеса и от резултата.

Пратете многооооооооооооо положителна енергия  Embarassed, моля моля ви!

# 604
Момичета, имам въпрос - откъде мога да си намеря синя стъклена бутилка, предпочитам с обем 250 мл? Изръшкала съм всички магазини около нас и никъде няма. Небходима ми е да си правя синя слънчева вода.

От Джъмбо, но не те знам в кой град си.  Peace

# 605
  • на брега на морето
Благодаря за информацията  Hug ; ще се справя - от София съм. 

# 606
  • Добрич
Zilla, видях, че питаш за техника, но искам дати препоръчам един успокоителен чай на фирма Селибиум.

Продава се и в аптеките. У дома няколко пъти се е случвало аз или съпругът ми  да пием чая около месец, когато сме под напрежение или имаме проблеми с нервите. Влияе ни много добре. Още първия, най - късно втория ден ще почустваш ефекта. Препоръчах го на близка, която посещаваше психиатър и приемаше лекарствата предписани от него. Каза, че е много доволна.  Ние също.

Не съм опитвала на други фирми и не мога да направя от собствен опит сравнение с други аналогични чайове.

# 607
Благодаря ви момичета за съветите  Heart Eyes  bouquet
още утре ще потърся и чая Hug
 мисля да ползвам и цветотерапията на Бах вместо антидепресантите които пия  Confused
а някаква книга някой да препоръча????  Praynig

# 608
офф колкото и чайове да пия и хапчета и книги да чета знам,че решението на проблема ми е в главата,само дето не мога да взема окончателно решение и всичко ми е толкова разбъркано........
става въпрос за семейните ми отношения с мъжът ми-преди около една година и двамата направихме неща които не трябваше-някак си напук един на друг...... решихме да останем заедно и вече повече от половин година съм като болна.той ме задушава направо,постоянно ме пита дали го обичам (по 100 пъти на ден) а аз някак си искам спокойствие,сърди ми се за дребни неща и се караме за такива,често ми напомня за миналото и разбира се останах аз най-виновната......
понякога искам да си взема детенцето и да си тръгна,но нещо все си ме дърпа при него.такава ми е каша в главата че незнам кое е по добре и дали ще се справя  Cry
никога не съм била толкова нерешителна както сега,аз дори нямам вече мнение какъв цвят да си боядисам косата  ooooh! незнам какви знаци да търся за да си помогна ,вече много време ми е едно такова сиво вътре в мен  Sad

ето излях си го  Simple Smile ,поне да споделя с някой ,че иначе всичко си го събирам вътре в мен

# 609
  • най-шареното място
Да се запиша, че съм ви изпуснала.
Странни неща се случват, хем очаквани, хем невероятни, хем може още...
Имам да дочитам Simple Smile

# 610
  • Universe
Момичета, имам въпрос - откъде мога да си намеря синя стъклена бутилка, предпочитам с обем 250 мл? Изръшкала съм всички магазини около нас и никъде няма. Небходима ми е да си правя синя слънчева вода.

Ами като не питаш мен, така е  hahaha hahaha hahaha

Защо именно синя слънчева вода

Може да ползвате бутилки от "Пещерска мускатова" -0,5 л или сок Fructal - 0.250 л

# 611
  • най-шареното място
Рози, Georgiqnna Lane Simple Smile
Успехи!

# 612
офф колкото и чайове да пия и хапчета и книги да чета знам,че решението на проблема ми е в главата,само дето не мога да взема окончателно решение и всичко ми е толкова разбъркано........
става въпрос за семейните ми отношения с мъжът ми-преди около една година и двамата направихме неща които не трябваше-някак си напук един на друг...... решихме да останем заедно и вече повече от половин година съм като болна.той ме задушава направо,постоянно ме пита дали го обичам (по 100 пъти на ден) а аз някак си искам спокойствие,сърди ми се за дребни неща и се караме за такива,често ми напомня за миналото и разбира се останах аз най-виновната......
понякога искам да си взема детенцето и да си тръгна,но нещо все си ме дърпа при него.такава ми е каша в главата че незнам кое е по добре и дали ще се справя  Cry
никога не съм била толкова нерешителна както сега,аз дори нямам вече мнение какъв цвят да си боядисам косата  ooooh! незнам какви знаци да търся за да си помогна ,вече много време ми е едно такова сиво вътре в мен  Sad

ето излях си го  Simple Smile ,поне да споделя с някой ,че иначе всичко си го събирам вътре в мен

По-добре да го излееш и да споделиш, отколкото да задържаш всичко в себе си. Според мен първо трябва да изясниш сама за себе си проблема си и това какво искаш да постигнеш, какво очакваш от живота си. След това може да опиташ с някои от ритуалите. Прочети и за ТЕС. Мисля, че може да ти помогне.  Hug

# 613
  • Tам през Атлантическия океан
Когато човек иска нещо - трябва да се бори за него докато не го получи или...не му омръзнe Mr. Green

* из дебрите на Facebook

# 614
Когато човек иска нещо - трябва да се бори за него докато не го получи или...не му омръзнe Mr. Green

Тъй де. Mr. Green
Рози, как се стига до ниво, когато нещата не те определят, а те съпътстват? Ето, аз имам дете, това ме определя. Майка съм, дъщеря и други социални роли. Thinking
И друго - безработна съм, следователно напоследък не разполагам с много пари. Това също ме определя. Но усещам, че ти си много права, не ме питай защо. Така трябва да е. При мене "фокусът" отначало беше отвън, в обстоятелствата, после стана у мене, когато проследявах всичките си мисли. Струва ми се, че повишавам вибрациите, а нещата мнооого бавно се променят, чак изглеждат статични...

Общи условия

Активация на акаунт