Вятър вие във комина, РУСЕ-нци се топлят на камина

• 36 638
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Ramlim, не познавам родител, който да води децата си по такива места в такива велики празници. Дано има повече хора занапред като теб! Поздравления!

Даде ми добър пример, от който ще се възползвам следващите години. А с преспиване ли оставате? В колко часа сте там?

# 661
  • Русе
....А с преспиване ли оставате? В колко часа сте там?

Как с преспиване  Wink , не , тръгваме по-рано от тук , да речем 7-7'30 часа . Понеже за такива преходи , до скоро се налагаше да спираме поне 1-2 пъти по физиологични причини  Wink , сметката е най-късно до 10ч. да сме стигнали прохода . Пълно е с паркирани коли по целия проход , зарязваш колата и нагоре пеш . Колкото по-късно пристигнеш , толкова удоволствието е по-голямо  Laughing . После на тръгване слизаш надолу уморен и се надяваш , че "ей след този завой е колата" ... но уви  Wink , хайде дано е след другия и така докато я мамериш  Simple Smile .

Последните две години беше все снеговито .

Имаше доста автобуси с деца (по-големи от нашите) , включително и от Русе , не зная дали са ги пуснали нагоре .

# 662
Цитат
*secret* , в "Дойче шуле" всяка сутрин сварвам охранител, като оставям детето.

За охрана предполагам не плащате родителите, осигурена е от училището?
Не плащаме. Охраната е подсигурена от училището.

# 663
  • Русе
Докато живеехме в Русе аз също не съм водила децата си никъде, но тази година реших да си поправя грешката. Водихме ги в музея на Васил Левски в Ловеч в църквата, където е служил Поп Кръстю и на Панорамата в Плевен. Синът ми остана очарован. Много се впечатлиха и от восъчната фигура на Левски. Да си кажа честно мен ме побиха тръпки - имах чувството, че срещу мен стои мъртвец.

# 664
  • Русе
 През лятото, около 11 август на Шипка се прави възстановка на боевете. Тази година се каним да не пропуснем.

Досега за 3 март Светослав поднасяше цветя на Пантеона, но тази година вече беше информиран за събитията и ги поусмисляше. От една седмица ми пееше Вятър ечи и рисуваше портрети на революционери. Така,че посетихме къщата - музей на Захари Стоянов и се върнахме с куп снимки на революционерите. Най атрактивен разбира се беше черепът на Стафан Караджа.

# 665
Ние също ходим, отделно от празниците си гоним 100-те национални обекта и имаме вече 2 значки на едната книжка и 1 на другата и винаги, когато пътуваме посещаваме музеи. Мисля, че децата трябва да виждат, не само да четат в учебниците.

# 666
Някой може ли да ми каже д-р Дачев как дава часове? И въобще с часове работи ли? Или отивам и чакам...

# 667
Не знам как работи д-р Дачев, но доста негативни мнения за него имаше неотдавна в местната тема.  newsm78

# 668
Д-р Дачев работи със часове и без такива.Записването става по телефона или на място.Ако нямаш час отиваш и чакаш.Сега може да са понамалели болните,но в грипавите месеци е кошмар да чакаш било с час или без.Въпреки,че си записан пуска 1 от записаните, един без, един на частен прием и т.н #Crazy
И гледа да изпише възможно на-скъпите и трудно откриваеми лекарства(случи ми се в аптеката да не са го чували)
Мнението ми до скоро за него като специалист беше отлично,но от как му станаха прекалено много пациентите........преглежда по 2-3 деца в кабинета.Не знам дали само аз мисля така,но има коренна промяна.И не съм доволна в момента,въпреки,че както казах наистина е много добър.

А сега след като малко се поотнесох за Дачев да ви питам момичета какви препарати ползвате за почистване на кухненски шкафчета?Наскоро си поднових кухнята и освен досегашните,които по-скоро правят блясък не съм срещала.Искам нещо,което да дезинфекцира,но да не ми останат петна пък.

# 669
Аз ползвам препарат за прозорци. Чисти иделано както прах по мебелите така и шкафчетата. Вземам хубав препарат обаче. Макар да не го ползвам в този случай по предназначение, до сега не съм имала проблеми с него.

# 670
  • Русе, България
Здравейте момичета, може ли да ми препоръчате добър детски стоматолог с Русе? Синът ми е на 1 годинка и 1 месец, има вече 14 зъба. Днес сутринта забелязах, че има кафеникави петна по предните зъбки и много се притесних. Не съм кърмила и сме били в началото на Фризолак а после на NАN и само с изворна вода. Четох в нета, че може да е флоуроза, но на такава ранна възраст? Иначе аз като малка съм имала ужасни зъби, дали не е генетично?
Затова искам колкото си може по-бързо да го заведа на специалист.
Ще съм ви много благодарна!

# 671
agnesana Какво точно имаш предвид под "хубав" препарат?А не става ли на петна от него нали има алкохол все пак?

# 672
  • в огледалото на живота
Момичета извинявайте, че така нахлувам в темата и пак с въпрос- как е уредена охраната в училището на вашите деца? В нашето охранителите вече ги няма- уволнени били или общината си ги е изтеглила, не можах точно да разбера. Частни фирми ли охраняват училищата, как е решен въпроса на други места?
Ето отговор на въпросът ти тук:
http://arenamedia.net/news.php?newsandpromotion_id=15255#   … sp;    

Цитат
какви препарати ползвате за почистване на кухненски шкафчета?Наскоро си поднових кухнята и освен досегашните,които по-скоро правят блясък не съм срещала.Искам нещо,което да дезинфекцира,но да не ми останат петна пък.                           
Пробвала ли си с това,всички препарати от тази серия са добри!  Peace

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 21:01 от devi4ca

# 673
Препарата, който аз ползвам е Clin. Един от най скъпите е (до утре е на промоция в Била на 1,99лв), но върши страхотна работа. Прозорци, прах, шкафове... всичко чистя с него и до сега нямам оплаквания. Можеш да пробваш на някое ъгълче и да видиш да не ти направи някоя беля все пак. Аз съм със що годе старо обзавеждане и не съм имала проблеми никога.

Но смятам, че има разлика между препарат и препарат. Ето например обезмаслителите. Докато ползвах Меглиото нямах никакви проблеми, обаче като взех Медикс - еми трагедия. Разгради ми боята на перваза. Моя мъж като видя и откачи и ми забрани изобщо да ползвам обезмаслител па а върви му обяснявай, че с Меглиото никога не е имало проблем и по добре ми е чистел мазно от Медикса.

# 674
Благодаря ви момичета!  bouquet
Ще се възползвам от предложенията и тогава ще преценя кой е точно моя.

Общи условия

Активация на акаунт