Вятър вие във комина, РУСЕ-нци се топлят на камина

• 36 644
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте - видях, че има питане за Детската кухня и искам и аз да попитам нещо в тази връзка.
Предстои да запиша сина ми и не знам този месец ли трябва да стане т.е. предварително/сега ще навърши 9 месеца/, за да мога да взимам храна, когато вече ще е на 10 месеца? И някой може ли да ми каже, ако знае в кой ден става записването за купони в Ясла No4, че там се падам по адрес?
Мерси предварително!

# 646
Може и да те запишат седмица-две преди да навърши 10 месеца, опитай. Иначе е като навърши 10 месеца.С копие на акта за раждане отиваш и бележка от ЛЛ.

# 647
Привет от мен   wavey
Как са мамите с пресните бебоци -да драснат по някой ред когато могат  Hug
Аз за тази кухня още се чудя дали да се записваме въобще, но все още имам време да се начудя Simple Smile А и малко далечко ми се пада кухнята и като нищо ще ме помързява да се разхождам всеки ден  Embarassed по-лесно ще е да забърквам по нещо в къщи.
За кварталите - аз съм в Дружба 1 и поне за сега нямам оплаквания  Thinking

# 648
  • bg
Момичета извинявайте, че така нахлувам в темата и пак с въпрос- как е уредена охраната в училището на вашите деца? В нашето охранителите вече ги няма- уволнени били или общината си ги е изтеглила, не можах точно да разбера. Частни фирми ли охраняват училищата, как е решен въпроса на други места?

# 649
⅞ ...and Happily Ever After Тенкю Simple Smile  Ще взема бележката и право там след консултацията този месец.

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 20:03 от Devil_Rose

# 650
Моя приятелка е при Д-р Удева и е доволна. Цялото семейство са там до колкото знам. Аз съм при Андреева и също съм доволна. От д-р Христова също съм много доволна. Много внимателно преглеждат детето и до сега са го лекували напълно адекватно. Нямам никакви оплаквания, мога да ръся само суперлативи. И не е частно!!! С направление е.

За детската кухня моя съвет е ако можете сами да готвите на децата си. Не е толкова трудоемко да се отдели половин час на ден. Вие все пак си знаете как са нещата при вас, но това е моят най - искрен съвет. Аз лично не съм доволна от кухнята и не съм само аз като гледам.
Ясла 4 беше между Борисова и Земеделския нали? Ако все пак решиш да пробваш детето по рано, което не е никакъв проблем имам карта, с която мога да услужа на драго сърце, аз просто не я ползвам.

# 651
agnesana благодаря за информацията и за предложението   bouquet
Ще го запиша на кухня да видя как ще потръгне, вече яде повечето неща, но не поема много от нашата храна. Яде си пюретата и кашите и това е. Единствено пресните плодове вървят добре, които аз пасирам. Човека е с характер Simple Smile.

# 652
  • в огледалото на живота
Здравейте на всички Simple Smile Искам да се допитам до по опитните мами. Моля да ми препоръчате добър лекар за новородено,който да си разбира от работата. Благодаря предварително   bouquet

Д-р Удева, 3-та поликлиника!  Peace  newsm10  Друг е въпросът дали ще ви приеме...
+1  Peace  Wink

# 653
Освен д-р Удева,друг добър педиатър в 3-та е д-р Георгиева!

# 654
  • Русе
devi4ca, agnesana ако си мислите, че ще си намерите самостоятелна къща на по централно място, просто се откажете. Доста дълго бяхме търсили нещо такова или ти гледа цял блок комшии в двора или някой ти минава през двора. Вариант е само из околните селца.
ramlim очаквах да видя снимки от Шипка и тази година

Това с къщата на село е чудесна идея , за който може да си го позволи !

Шипка - времето беше ужасно ! Около Габрово ръмеше нещо като дъжд а температурата беше положителна . По прохода нагоре обаче , лека-полека го обърна на сняг . И то такъв сняг не съм виждал - като едри топчета наронен стиропор , страхотен вятър , виелица направо , като духа насреща не може да се гледа напред . Горе обаче , от паркинга към самия паметник полицаите ни спряха и казаха , че с деца не пускат , и имаше защо . Снимки почти не направих , валеше и вееше страшно , пък фотото си е мое все пак  Grinning .

После , на връщане ни хрумна да се отбием в Търново и там компенсираме с повече разходка и снимки . Също духаше ураганен вятър , особено  горе в Царевец , но беше поне топло . В Търново нямаше грам сняг  Wink !

# 655
ramlim , благодарности за хубавите снимки.  Hug
 *secret* , в "Дойче шуле" всяка сутрин сварвам охранител, като оставям детето.  newsm78
Ами аз живея в Здравец изток, препоръчаха ми др.Ирина Койчева. Мнения за нея има ли?
Моят юнак е при нея от раждането си.  Peace Много съм доволна.  HugВ час е с всичко. Не се хвърля за дреболии на антибиотици. Направления за децата винаги има. Винаги усмихната и добричка с децата.
За "Здравец" още едно "За" като място за живеене. Уреден, зелен, спокоен.  Peace

# 656
Мдаааа и моите хора бяха на Шипка и казаха, че е било много ветровито и тия стириопорени топчета ....  и фотото не искало да снима много ...

# 657
На Шипка почти винаги си е било доста ветровито, но да бъдеш там в деня на Националния празник, сигурно е върховно преживяване.  Peace

# 658
На Шипка почти винаги си е било доста ветровито, но да бъдеш там в деня на Националния празник, сигурно е върховно преживяване.  Peace

Определено, щерката беше много впечатлена и щастлива! Каза, че хората се поздравяват, имало един човек гол до кръста на едно оръдие горе ... който викал "ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИИИ!" Май са го снимали, но все още не съм видяла снимки.

# 659
  • bg
Цитат
*secret* , в "Дойче шуле" всяка сутрин сварвам охранител, като оставям детето.

За охрана предполагам не плащате родителите, осигурена е от училището?

Общи условия

Активация на акаунт