Вятър вие във комина, РУСЕ-нци се топлят на камина

• 36 702
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
Девичка, прекрасно написано.   Hug
Нека да бъдем толерантни един към друг.  Praynig

# 106
  • Русе
 Радвам се , че пак предизвиках малко разсъждения , макар че тук не е прието да се прави така   Grinning .  Малко прекъснах "идилията"  Grinning на темата , къде ще се построи нов мол , къде се продават най-еВтините потници и гащи  Joy , не че и тези неща не са важни де  Peace .
 Много ми харесаха всички коментари , те са огледало на личността , бяха много откровени ,  не е нужно да е психолог човек  Grinning .

Иначе темата няма динамика , няма движение , просто заспива .... освен ако не се счепкате вие самите за нещо де  Grinning .

най-ефтините потници и гащи 

ramlim, пише се еВтин.

Благодаря  Embarassed , оправено е !

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 12:03 от ramlim

# 107
най-ефтините потници и гащи 

ramlim, пише се еВтин.

# 108
Училище `Родители` с отворени врати в АГ комплекса

За тези, които искат ... вече и нашето родилно "смее" да отвори вратите  Peace

# 109
Здравейте и от мен.                                                                                                                                           devi4ca има едно неписано правило по форумите, което гласи, че ако нямаш какво да казваш, по-добре нищо не  казвай, но някои хора все още не са го разбрали, нищо има време.Аз също съм на това мнение и затова не пиша често.Zl-76 благодаря за информацията,ако още не съм родила до тогава смятам да отида.Момичета мислите ли,че ще ме помислят за луда,ако отида с един голям сак в  АГ-то?

# 110
Училище `Родители` с отворени врати в АГ комплекса

За тези, които искат ... вече и нашето родилно "смее" да отвори вратите  Peace

Това е много добре дано само да е подходящо времето та да отидем да го видим.

btw: може малко тъпо да ви се стори ама всеки ли може да отиде или трябва да се заяви нещо, някъде?

# 111
rooney4 едва ли, но все пак ако имаш от къде да се информира какви неща искат в новото родилно, няма да се налага да го пълниш този сак Wink

# 112
Момичета мислите ли,че ще ме помислят за луда,ако отида с един голям сак в  АГ-то?

Незнам за тях, но аз ще те помисля за луда  Mr. Green (шегувам се). Какво толкова ще слагаш в този сак? Аз тръгнах с две не особено пълни чанти от кауфланд. В едната мои неща, а в другата на бебето. Някой от нещата дори и не съм ползвала. Ако ти е нужно нещо, каквото и да е то, винаги могат да ти го донесът при визитация.

# 113
  • Русе
Аз бях 2 м в аг-то и определено не бях с голям сак. Laughing

# 114
Радвам се , че пак предизвиках малко разсъждения , макар че тук не е прието да се прави така   Grinning .  Малко прекъснах "идилията"  Grinning на темата , къде ще се построи нов мол , къде се продават най-еВтините потници и гащи  Joy , не че и тези неща не са важни де  Peace .

и ти се гордееш с това? newsm78 не ти ли е хрумвало, че някои хора мечтаят за тази "идилия"  ooooh!

за отворените врати мисля, че трябва да се заявиш на организаторката Дида Върбанова, която води Училище за родители, имат сайт, там трябва да има координати..много хубава инициатива...най-после и ние като нормалните хора  Whistling

rooney4 аз съм за 20-ти, може да се засечем там, а пък за сака, както на теб ти е удобно, ако си от Русе и има кой да ти носи неща, мисля, че е излишно...аз имам списък какво е необходимо, ако искаш ще ти го пратя на лични....

# 115
може ли линк към сайта
благодаря предварително Simple Smile

# 116
# 117
Майче, този списък от сега ли е? От новото родилно? Ако е така може ли и на мен да ми го пратиш, че една моя много близка приятелка ще ражда.

# 118
а не, стар е, от предното ми раждане  Laughing ама мисля, че е актуален, то няма какво толкова да се промени, си мисля аз....раждането си е раждане, все същите неща си трябват  newsm78

# 119
пчелица работлива (маякуб) моля прати ми го.Ами аз взех всичко кой каквото ми каза за първи път ми е и знам ли...

Общи условия

Активация на акаунт