ИНВИТРО ПРИ ДОКТОР ЕМИН

• 42 783
  • 234
  •   1
Отговори
# 90
  • UK
Личната ми лекарка днес ми поиска данните на доктор Емин и МЦ "Радост", за да изпрати при него на една жена. А тя има впечатления от доста АГ-специалисти в града. Преди 2 месеца нямаше представа при кого да ме изпрати. Сигурна съм, че няма да го препоръча само на една. Поне вече има кого да препоръчва.

NadiND

не искам да кажа нищо лошо, но д-р Емин от известно време се подвизава във Варна Crazy

Нормално е да има подобни оферти/промоции/, все пак, клиниката му тепърва прохожда и си набира по този начин пациенти, не е изключение или новост, това което предлагат.
В деня на репродуктивното здраве на здружание Зачатие и по др инициативи на фондация "Искам бебе" също има винаги подобни и безплатни мероприятия Peace
Успех на всички   bouquet

# 91
  • Варна
Благодаря, че се обръщате специално и към мен с новината, само не ми стана ясно защо.

# 92
  Здравейте момичета, в момента съм в процедура при доктор Емин. След направените изследвания започнахме подготовка за стимулация,в момента съм на инжекции Декапептил по дълъг протокол.Впечатлението ми от Док и целия екип е страхотно. thumbsup Има ли някой друг в процедура?
 Много късмет на всички  и много  newsm30
 Успешна седмица!!! Simple Smile

Мила alfa555, как се развиват нещата при теб, започна ли стимулацията?

# 93
  Здравейте момичета Hug

JuVe започнах с истинската стимулация.От два дена сутрин и вечер си поставям Пурегон, а в петък към лекарствата прибавям Климара и Естрофем. Свикнах с инжекциите, чувствам се добре( поне към момента). В понеделник съм на преглед,като преди това трябва да си пусна изследване на естрадиол и Lh. Дано всичко да е наред и да преминем към следващия етап Praynig

Късмет на всички!

# 94
Здравейте момичета вчера приключи първият ми инвитро опит неуспешно бях в Олимед. Съвсем скоро научих , че Д-р Емин е отворил клиника във Варна за което много се зарадвах. Надявам се да заработи и той с фонда и втория опит по фонда да направя при него. До преди година нямахме голям избор по фонда във Варна. Може ли някой да ми каже дали Д-р Емин прави пробен трансфер и дали самия трансфер го прави под ехографски контрол, защото  тези две неща са от голямо значение за крайния резултат. В Олимед за съжаление не правят пробен трансфер и трансфера не е с ехограф, за което чувствително шансовете намаляват.
   Пожелавам успех на всички  newsm10 newsm10 newsm10

Последна редакция: нд, 16 юни 2013, 07:00 от djada

# 95
  • UK
Здравейте момичета вчера приключи първият ми инвитро опит неуспешно бях в Олимед. Съвсем скоро научих , че Д-р Емин е отворил клиника във Варна за което много се зарадвах. Надявам се да заработи и той с фонда и втория опит по фонда да направя при него. До преди година нямахме голям избор по фонда във Варна. Може ли някой да ми каже дали Д-р Емин прави пробен трансфер и дали самия трансфер го прави под ехографски контрол, защото  тези две неща са от голямо значение за крайния резултат. В Олимед за съжаление не правят пробен трансфер и трансфера не е с ехограф, за което чувствително шансовете намаляват.
   Пожелавам успех на всички  newsm10 newsm10 newsm10

В сайта на клиниката има цена за пробен ЕТ, аз съм правила опит при него, когато беше кадър на КИРМ Плевен и нямаше пробен ЕТ. Иначе, самия ЕТ е с ехографски контрол Peace

# 96
  • гр. София
С какво се различава пробният ЕТ от същинския?

# 97
  • UK

Еми, нищо не ти трансферират  Crazy само проверяват проходимостта през шийката на матката и какъв вид катетър да използват при същинския ЕТ Crazy

# 98
  • гр. София

Еми, нищо не ти трансферират  Crazy само проверяват проходимостта през шийката на матката и какъв вид катетър да използват при същинския ЕТ Crazy

Благодаря ти, kokona20.   bouquet

# 99
   Момичета имате ли информация дали доктора работи със ЗК и по точно с фонда? А това е чудесно че трансфера е с ехограф  Peace

# 100
  • Варна
   Момичета имате ли информация дали доктора работи със ЗК и по точно с фонда? А това е чудесно че трансфера е с ехограф  Peace

Зададох им същият въпрос на имейла и ми отговориха, че тази сряда се очаква да сключат договор с ФАР.

# 101
   Чудесно така повече момичета ще могат да се  възползват от професионалните му качества  baby_neutral
Поне имам още два опита по фонда  Flutter

# 102
Здравейте, аз съм била пациентка на д-р Емин в Плевен - пробен трансфер правихме в месеца преди да стартираме отпита инвитро.

# 103
Alfa555, очаквам добри новини от прегледа днес  Simple Smile
Djada, аз също трепетно очаквам сключването на договор с Фонда, д-р Емин се надява до края на текущата седмица това да стане факт. Имам заповед за друга клиника от октомври месец насам и в момента, в който договорът бъде подписан, задействам смяната на клиниката и съответно поредния инвитро (вероятно ИМСИ) опит. Истинко изпитание за нервите е безкрайното чакане преди старта..

# 104
JuVe моята заповед също беше от октомври но си изгърмях първия патрон в Олимед този месец до сега толкова месеца отлагахме и чакахме формалностите по фонда без да съм знаела , че Д-р Емин се е преместил във Варна ако знаех щах да изчакам още един месец, но ако се наложи втория опит по фанда ще е при него. Вчера пуснах документи за втори опит. Имам два замръзени в Олимед , а и мисля да направя един  самофинансиран опит след 2-3 месеца и при Д-р Александров. За първия опит чаках година и половина  докато направих процедурата, но за втори не мога да чакам толкова. Мисля че всичкото това чакане и напрежение  ни оказва отрицателно влияние върху опита.
   Alfa555 до къде стигна пиши моля те кога ще са пункцията, трансфера за да стискаме палци.
   Няма ли други момичета в процедура?

Общи условия

Активация на акаунт