ИНВИТРО ПРИ ДОКТОР ЕМИН

• 42 724
  • 234
  •   1
Отговори
# 45
да се впиша и аз като пациентка на д-рЕмин за жалост с неуспешно 1-во инв.,но с добри адмираций ,добър специалист е спор няма,ееееееееее малко здържан в обясненията ,но той си знае работата  Laughing

# 46
Някой не е ли чувал новости къде ще работи Др. Емин? Преди седмица името и снимката му беше в сайта на афродита, обадих се да питам за него казаха ми че ще е на работа след 15ти Сеп. Днес звъннах пак за да питам за час и ми казаха че няма да работи там.

# 47
Здравейте доста отдавна не съм ви навестявала тук  но си имам причина за това  Grinning
до преди 2-ва месеца всеки ден влизах тук да прочета нещо ново   Naughty
 но нека се похваля Grinning
вече 2-ва  месеца се радвам на моите 2-ве прелестни слънца   Grinning  благодарение на др. Емин  за което огромно му  благодаря  Grinning     bouquet  да е жив и здрав и  да дарява на повече семейства радост и топлина а той го може  Grinning
а на вас искрено   ви пожелавам по скоро  да сбъднете вашите толкова дълго очаквани мечти както аз ги осъществих   Grinning

# 48

Можеш ли да ми кажеш по-подробно с какви инжекции ти беше стимулацията, какви други медикаменти пиеше, какво е важно да се спазва след трансфера при д-р Емин и в кой град беше, тъй като аз съм вече с 2 неуспешни опита при д-р Стефанов в Плевен тази година

Можеш ли да ми кажеш по-подробно с какви инжекции ти беше стимулацията, какви други медикаменти пиеше, какво е важно да се спазва след трансфера при д-р Емин и в кой град беше, тъй като аз съм вече с 2 неуспешни опита при д-р Стефанов в Плевен тази година

Последна редакция: нд, 31 мар 2013, 11:04 от Botten Mary

# 49
  • UK
Пожелавам успех на всички ,които се доверихте на др Емин!За мен той е един прекрасен специалист,защото сбъдна моята мечта двойно.  bouquet

крисчън не е нужно да пускаш еднакви запитвания до всеки потребител писал в темата, повечето както си забелязала най-верояно Wink вече дори и не-влизат в темата Peace
Съжалявам за неуспешните ти опити в КИРМ, но не си сама и аз неуспях там, но пък други успяха при доктора, някои и от 1 път дори Crossing Arms Протоколите и стимулациите са различни при различните пациенти. Аз бях с Пурегон и Цитротид мисля, че беше, къс протокол Crazy
В Плевен откриха още една инвитро клиника Репромед, нещо като филиал на клиниката на д-р Стаменов, чувам хубави отзиви за двамата доктори там - доц Стойков и д-р Пенков, ако държиш на Плевен, би могла да видиш и там Peace Желая ти успех  Hug

# 50
Пожелавам успех на всички ,които се доверихте на др Емин!За мен той е един прекрасен специалист,защото сбъдна моята мечта двойно.  bouquet

крисчън не е нужно да пускаш еднакви запитвания до всеки потребител писал в темата, повечето както си забелязала най-верояно Wink вече дори и не-влизат в темата Peace
Съжалявам за неуспешните ти опити в КИРМ, но не си сама и аз неуспях там, но пък други успяха при доктора, някои и от 1 път дори Crossing Arms Протоколите и стимулациите са различни при различните пациенти. Аз бях с Пурегон и Цитротид мисля, че беше, къс протокол Crazy
В Плевен откриха още една инвитро клиника Репромед, нещо като филиал на клиниката на д-р Стаменов, чувам хубави отзиви за двамата доктори там - доц Стойков и д-р Пенков, ако държиш на Плевен, би могла да видиш и там Peace Желая ти успех  Hug

А ти къде си се насочила за следващия опит, понеже една позната е решила да се прехвърли при д-р Емин във Варна. В тази клиника Репромед имат ли успешни опити, понеже аз лично нямам информация. В КИРМ при кой доктор беше?

# 51
  • UK
Аз бях също при д-р Стефанов ooooh!
Момичетата от Репромед си имат темичка тук, предполагам е изпаднала на по-задна страничка, трябва да я потърсиш Peace
Д-р Емин имаше успех, според мен, когато беше част от екипа на КИРМ, може би,ще се съгласиш, че зад успеха на един доктор (гинеколог) стоят и допринасят и един добър екип, най-вече ембриолозите с които работи, те допринасят най-много за успешността на една инв процедура! от това, което съм чула, че д-ра си е "взел" една от най-безхаберните Whistling ембриоложки на КИРМ ooooh! незнам, докъде ще стигне или ще продължи да си лежи на старата си слава, незнам Thinking

# 52
В тази клиника Репромед имат ли успешни опити, понеже аз лично нямам информация.

Да има успели момичета там  Peace както и във всяка една друга клиника има и успели и неуспели

# 53
Здравей Крисчън,успеха зависи много от качеството на яйцеклетките.Аз бях стимулирана с ниски дози Пурегон,следена внимателно,попаднах на добър ембриолог Нина Айвазова.Много комплексна работа от читави специалисти и резултата беше на лице.Може би тогава 2009г КИРМ Плевен се налагаше като клиника и всички много се постараха да сбъднат моята мечта.

# 54
momicheta nqkoi posetil li e novata klinika na dr.emin

# 55
Здравейте момичета,

Тази седмица със съпруга ми бяхме в новия медицински център на д-р Емин във Варна. Казва се "Радост",  имахме възможност да го разгледаме  и впечатленията ни са, че е проектиран, построен и  оборудван с много мисъл за това, да бъдат създадени възможно най-добрите условия. Аз имам неуспешни инсеминация и IVF при друг лекар и три гинекологични операции. С д-р Емин проведохме първоначална консултация  (по документите, които имахме) и  започваме изследвания.
Днес се опитах да вляза и в сайта, но той е в процес на изграждане.

# 56
Аз бях също при д-р Стефанов ooooh!
Момичетата от Репромед си имат темичка тук, предполагам е изпаднала на по-задна страничка, трябва да я потърсиш Peace
Д-р Емин имаше успех, според мен, когато беше част от екипа на КИРМ, може би,ще се съгласиш, че зад успеха на един доктор (гинеколог) стоят и допринасят и един добър екип, най-вече ембриолозите с които работи, те допринасят най-много за успешността на една инв процедура! от това, което съм чула, че д-ра си е "взел" една от най-безхаберните Whistling ембриоложки на КИРМ ooooh! незнам, докъде ще стигне или ще продължи да си лежи на старата си слава, незнам Thinking
ЕЕЕЕй че гадно като вземат и лекарите да се плюят като фризьорите....ама направо не им прави чест...жалко, че аз съм много доволна от тази клиника. Целият екип е страхотен и доц.Конова и д-р Стефанов анестезиологът, а при д-р Емин имам успех от първия опит, след 2 неуспешни в София...МНОГО МИ Е МЪЧНО, ЧЕ СЕ РАЗДЕЛИХА, но в отговор на този коментар искам да кажа, това което разбрах от 3 опита е, че 90% зависи от доктора. Той трябва правилно да те прецени на база изследвания и да ти назначи правилната доза за стимулация, после да извади успешно зрелите яйцеклетки /ТУК ПАК ТОЙ ОПРЕДЕЛЯ МОМЕНТА/ и се иска опитна ръка, защото докато бях на вливане на едно момиче му изтърваха 2-те яйцеклетки при ваденето /от общо 3/ Sad  : Да подготви жената за трансфер и да ги постави умело, разбира се. ВЯРНО Е ЧЕ ТРЯБВА ЕКИП, но ембриолога просто хваща един сперматозоид и го забожда /не ще да е като за зашиеш копче/, но факта че въпросната безхаберна е взета в КИРМ говори, че са намерили в нея качества, сега като ги напусна вече стана некадърна...Всеки за себе си трябва да си хареса доктор, с който да си изгради доверие, защото цялата процедура е съвместна. Аз лично стигнах до убеждението , че за тези неща ще се доверя на лекар, който се занимава САМО С РЕПРОДУКТУВНО здраве, не да ходи и по болниците и с раждане и всичко, от което може да се изкара пари....в София ми направи впечатление, че нещата се случват като на конвейр /има толкова пациенти/, че или ще стане или няма да стане. Докторът до края не можа да ме запомни  newsm78, а за д-р Емин мога да кажа, че е свръх амбициозен, затова пожъна такъв успех...дори и да го прави заради собственото си его - МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА - крайната цел ни е обща

# 57
  • UK
iliana01 Радвам се за вас, че сте намерили ВАШИЯ СИ ЛЕКАР, КЛИНИКА И ЕКИП!
Но преди да си направите изводите, може би, ще е добре малко да се запознаете из детайли с нещата и най-вече да проверите информацията която твърдите!
Нещо не сте разбрали, аз нямам нищо против никой от екипа на нито една клиника, по простата причина, че не аз, ги избирам, за съжаление (защото ако имах възможност на избор бих направила страхотен екип, само че съчетан от няколкото клиники в БГ)!
И д-р Емин не се занимава само с гинекология- репродуктивна,  а и с раждания, така че незнам, дали не ходи пък по болници (преди израждаше в Авис Медика Плевен) и пр както вие заключавате.
За небезизвестните им ембриолози на КИРМ съм писала не само аз (това, не като оправдание Mr. Green) ,а са изписани легенди и томове за тях недоволни, колкото си щеш, има си нарочна тема за КИРМ) тази тук, беше за д-р Емин.
Аз също му отдавам чест затова, че е амбициозен и по-своему добър, аз лично съм с отлични впечатления от него, но като човек има МНОГО, какво да се желае от него. Peace

# 58
Момичета,искам да пожелая успех на всички,които сте избрали доктор Емин!За нас той е най-добрия лекар,доверихме му се напълно и благодарение на него сега прегръщаме нашето щастие Ники!

# 59
Искам да пожелая успех на всички, които са избрали доктор Емин, аз правих инвитро при него в края на 2011 г. малко преди да напусне КИРМ. Опита беше успешен и в момента се радвам на момиченце на 5 месеца. За мен той е невероятен специалист.

Общи условия

Активация на акаунт