ИНВИТРО ПРИ ДОКТОР ЕМИН

• 42 731
  • 234
  •   1
Отговори
# 60
  • UK
qq, Kalina1974 много се радвам, че сте успели  Hug  bouquet
Аз също бих искала да се върна като пацкентка на д-ра, обаче той не ме иска Rolling Eyes т.к съм бивша такава на центъра, който доскоро му беше работодател (КИРМ) и който може да се каже, го създаде като специалист Peace
Отделно от това, малко нанагорно ми идва обявената му сума за инв с донорска яйцеклетка (18 000-19 000 лева Shocked)! Е няма такива безумни цени! Crossing Arms

# 61
Здравейте на всички. От доста време не съм имала възможността да посетя сайта ,,благодарение на д-р Емин,, . Това е човека сбъднал най голямата ми мечта.Съжалявам за годините ходене по мъкити и за многото ненужни манипулации без основание и всички те завършващи без резултат.Още от първата среща с д-р Емин му се доверих напълно и безрезервно и затова сега прегръщам нашия син Божидар. Правих инвитро процедура в КИРМ -Плевен /края на 2011 г/ и имах успех от първия път.
Със сигурност всички които са участвали в самата процедура /стимулация-пункция-оплождане-трансфер/ са професионалисти и си разбират от работата но за мен най голям принос за положителния резултат има д-р Емин. Ние вече сме на 7 мес и замисляйки се за братче или сестриче на нашето малко съкровище с ,,две ръце,, ще избера отново д-р Емин.
Пожелавам късмет на всички тръгнали по този труден път и дано за всички той да е със щастлив край и да прегърнат дългоочакваните малки човечета и да изпитат щастието което изпитах аз.

# 62
otnosno pleven , ne hodete v repromed. pulno razo4arovanie , nikakvi izsledvania i nepravilen protokol , koeto mi dokara kisti na ia4nicite. D-r Penkov ne ti dava nito edin smislen otgovor , a Stoikov dori ne te pozdraviava predi da te pregleda!!!! Nadiavam se da ne vrediat na pove4e hora , kakto be6e pri men!!!

# 63
  • UK
otnosno pleven , ne hodete v repromed. pulno razo4arovanie , nikakvi izsledvania i nepravilen protokol , koeto mi dokara kisti na ia4nicite. D-r Penkov ne ti dava nito edin smislen otgovor , a Stoikov dori ne te pozdraviava predi da te pregleda!!!! Nadiavam se da ne vrediat na pove4e hora , kakto be6e pri men!!!

marina23 зачекнахме темата за Плевен във връзка само с д-р Емин, който беше част от екипа на КИРМ Плевен.
Относно кистите и при мен, а и при др момичета са се образували такива и за това не винаги вината е в доктора.
Не съм ничий защитник, но ти си първата, която чувам да се изказва негатиивно за Репромед Плевен. Но тази тема тук, специално е за пациентките на д-р Емин!! Naughty

# 64
Някой би ли споделил контакт на клиниката във варна.

# 65
# 66
благодаря калина

# 67
Хайде, никой ли не е започнал процедура в новата клиника на Емин във Варна. Аз тази седмица ще ходя да се срещна с него, но много ми се иска някой с вече минала процедура да сподели мнение. Иначе д-р ЕМин каза, че се очаква да започнат да работят с ФАР от март, т.е. тия дни...

# 68
Здравейте, момичета  Simple Smile  Hug
След като чета форумите тук редовно, реших, че и аз трябва да имам регистрация.
И аз събирам информация за д-р Емин и за новата му клиника.

# 69
Днес ходих в клиниката...добре си поговорихме с доктора, наистина малко сдържан, но аз не държа да ми се обяснява всичко подробно, както и да ми се любезничи, все пак сме там не за кафенце, а да стигнем до някакъв конкретен резултат. Имаме да правим около 52176 различни изследвания дето и при двата ми опита в друга клиника не ги бях чувала, но това по-скоро ме успокои, защото до сега ни казваха, че нямаме кой знае какви проблеми, но и кой знае какъв резултат не се получи, освен 1 извънматочна ...

# 70
Аз съм правила инвитро при Емин,но в Плевен.Както се вижда резултата е троен и скоро ще стане на 2г.Няма значение,че са Варна,екипа е същия.Горещо препоръчвам,доверете им се.

# 71
По случай предстоящото официално откриване на центъра, екипът на МЦРМ „Радост” провежда безплатни консултации с пациенти. Консултациите се провеждат на адреса на клиниката: ул „Константин Доганов” 48, след предварително запазен час на нашите телефони. От услугата може да се възползвате всеки работен ден до 05.05.2013 г. /Великден/. Очакваме ви
 това е публикувано на страницата им Grinning

# 72
Днес посетих клиниката и съм много доволна. След необходимите изследвания през следващият месец мисля да почна процедурата която препоръча Др. Емин

# 73
Днес посетих клиниката и съм много доволна. След необходимите изследвания през следващият месец мисля да почна процедурата която препоръча Др. Емин

това ин-витро по фонда ли е или самофинансиран опит и д-р Емин ли ще извършва процедурата

# 74
  • UK

това ин-витро по фонда ли е или самофинансиран опит и д-р Емин ли ще извършва процедурата
Към момента клиниката няма, все още, договор с ФАР, поне я няма в списъка на ФАР за клиниките Crazy

http://www.far-bg.org/index.php?option=com_k2&view=itemlist& … d=4&Itemid=27

Общи условия

Активация на акаунт