Стига вече студ и сняг , молим Вселената за принцопад ! - Клюки - 29

• 22 616
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро, сладурки  Hug

Хепи, любов моя  Heart Eyes

Фифи много време я няма, дано няма поражения по къщата  Praynig

Откакто не живея с нашите, никой не ми се меша! Преди и брат ми си позволяваше да ми дава подобни съвети и мнения. За какво ставам, за какво не.  Сега се чуваме чат - пат и ми е екстра Mr. Green

Иначе и аз не мога да си представя да съм с двама. Ако съм с някой значи го обичам и за друг не мога да мисля.  Ако вече не обичам този с когото съм, то първо ще се разделим, преди да скоча в леглото на новия Mr. Green

# 286
Е как бе , Пепи , с твоето голямо сърце , дето всеки ден се влюбваш ??? smile3534
Ти не с двама , ами цял рояк са около теб ! newsm08
Все обичаш да се подсигуряваш , да си имаш много резерви ! smile3503

# 287
  • София
 smile3533

Срам не срам, пратих съобщение на една дружка на Фиф от ФБ, видях че тя е писала само преди 3 часа и е от града на Фиф, та значи че поне дружката има нет, та питах дали има новини от Фиф. Дано да ми отговори момата и ако го направи веднага ще Ви информирам какви са новините.

# 288
Оффф newsm78 нещо се объркахте всички, ама айде карай Stop няма да се обяснявам.
Момичета до сега бех по доктори и съм с диагноза, най просто казано "алергична към самата себе си" споко не се умира от тва Simple Smile

Чакаме новини ит Фиф Heart Eyes

# 289
smile3533

Срам не срам, пратих съобщение на една дружка на Фиф от ФБ, видях че тя е писала само преди 3 часа и е от града на Фиф, та значи че поне дружката има нет, та питах дали има новини от Фиф. Дано да ми отговори момата и ако го направи веднага ще Ви информирам какви са новините.

Ще чакаме Фури  Hug

Брили, и как ще се лекуваш от самата себе си?

# 290
Фуринка, от оня ден си мисля да го направя и аз, обаче много ме досрамя Sad
Браво, че си го направила, дано има новини скоро

# 291

Брили, и как ще се лекуваш от самата себе си?

Много не съм наясно с автоимунните заболявания, имам и още изследвания които ще излезнат другата седмица, после ще ми правят други Sad Но занапред ще пия постоянно хапчета

# 292
# 293
Дани, хич да не дреме, дай игнор. Тяхното поколение са такива, моята майка вкл., все негативизъм и сакън да не седнеш да си починеш. Нееее, първо трябва да сготвиш и изчистиш и каквато друга работа има. И да си забравиш своя живот покрай детето. Но същевременно още утре като по магия да се уредиш с богат съпруг, който да те гледа. Имам си дългосвирещата плоча и затова държа да живея отделно, дори и сега в студовете.

# 294
Благодаря за подкрепата, момичета!  Hug
Точно дългосвиреща плоча си е. Вярно е, че цял живот ми помагат, а аз нямам къде да отида и им вися на врата. Но понякога просто ми идва в повече!
Брили, как така си алергична към себе си? Thinking

# 295
... Момичета  Hug Hug Hug на всички! Simple Smile

Често минавам и чета разни интересни работи, и ми е приятно, че животът тече и всичко отива на добре, каквото и да става!

Така че, благодаря ви за хубавите минути, които ме откъсват от мисълта за крещящото ми мъниче и за... един кандидат-принц, когото чакам да се върне от странство и да се отбие през скромния ми дом, за да ми каже, че още ме обича.... Simple Smile

# 296
  • в моя свят на мир и любов
Брил, да не би да се проявява на нервна почва Thinking На твое място не бих бързала съвсем със хапчетата, щях да заложа първо на хомеопатия. Полезна е при хронично проявяващи се симптоми.

# 297
  • в моя свят на мир и любов
Ето една от любимите ми теми, винаги ме зарежда с добро настроение.

Голяма съм  Whistling исках да цитирам една от любимите си теми, пък съм забравила да сложа линк. Добре че се върнах да чета коя с кой беше, че съвсем се обърках Laughing
Ето:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=626366.285

# 298
  • София
Брили  Hug, моя съвет е също хомеопатия първо.

Дани  Hug, ще се справиш и с тази пречка, така ставаш с по-силен дух, но недей да се сдухваш и се бори за своите чувства и права. Голяма работа, че с твоя БНД не ти е провървяло, зад завоя е друг принц, все пак принцопад сме поръчали, пък и в тема за принцопад пишем  Heart Eyes

Нямам още отговор  Confused.

Луда, да тази темичка е хубава Simple Smile и по този повод, ей това много ми хареса http://www.youtube.com/watch?v=dSREFYyoy-4&feature=share и песента към нея е хубава Simple Smile

# 299
Луда, темата е страхотна, благодаря, нагледах се на красоти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт