Стига вече студ и сняг , молим Вселената за принцопад ! - Клюки - 29

• 22 613
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Добър ви ден, мацки!  Hug Hug Hug
Четя ви, следя ви...нещо нета ми прави номера, та не знам кога и как пак ще се закача. От вчера е така, ама зима е!
Отивам да видя какви ги нарежда дребната, че днес е ден за домашни, независимо от неочакваната ваканция Wink

# 301
  • На острова
Здравейте, мили дами! Искам да попитам знаете ли координати на добър, изпитан, детски психолог?
За София. Става въпрос момченце на 5 г. и различни промени настъпили в следствие на рздяла на родителите му.
Предварително благодаря!

# 302
Ей  много работа днес Simple Smile

Мия аз не мога да ти помогна, но ще се включат софийските мами, с инфо Heart Eyes

Мадамки, аз съм против хомеопатия Naughty, но след като направя всичките изследвания, ще се реши какво ще пия Peace

Луда невероятни красоти-благодаря!

# 303
Пееееееееееетък , петък - ужасено крещеше черният дроб  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 304
Пееееееееееетък , петък - ужасено крещеше черният дроб  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

тук ми намирисва на купон lalalala Wine Glass newsm44

# 305
  • София
Брил, и аз нещо не подкрепям хомеопатията..не можаха да ме убедят в нейната сила и туй-то..ама направи всички нужни изследвания. Ако трябва консултирай се с още някой... Hug

Кой щял да купонясва, викате? Wink

# 306
  • в моя свят на мир и любов
... и аз, и аз  Laughing

# 307
Завиждам Ви (благородно) на купонясващите Hug
Аз нито пари имам, нито настроение за купони Sad
Морги аз лично хомеопатията е смятам за бошлаф работа, т.е.действие никакво само пари на вятъра,работя с много доктори, спя с доктор Mr. Green и те тъй разправят Peace Ама който иска да си е ползва де, но аз Не Peace

# 308
  • София
Брилче, а мен пък никой не може да ми обясни как точно спомена на водата ще ме излекува, щото чисто химически няма вещество...То и хомеопатите признават, че 30% от хората не се влияят от тези методи, т.е. плацебото не им помага Wink Wink Wink
В този ред на мисли - кво става с доктора? Wink Wink Wink

Да, завидим и аз на купонясващите...и при мен фискалния недоимък и психическата ми отнесеност не ме правят идеалния човек за купон ooooh!

# 309
 newsm44 аз ще купонясвам утре вечер, ще ходим на кръчмичка ...ох, как ми се танцува ..  Party

Фури я няма да каже, ама някой дали не знае нещо за Фиф?

# 310
  • София
Ама моля Ви се сега, аз ще кпонясвам тук с вас  Drunk cheers

# 311
Май се очертават  купонджийски вечери за доста форумки Heart Eyes после да разказвате Naughty
А на оставащите  cheers
Доктора дежурен Laughing нямал да може да долети от София,  въпреки че съм сама, аз пък викам ако Искааааа Laughing

# 312
  • София
Брилче, искаш да ми кажеш, че не воже да си смени дежурството? Мммм, дали? Ама той губи като не е положил усилие за трампа с някой друг.... Wink Wink Wink

А купонджийките само да посмеят да си трайкат после...аааа....
Фури, няма ли нещо за Фиф?

# 313
При мен не се знае за купона , но за другата работа се знае  Laughing
Тоя път не съм  с пола в този студ  Mr. Green
Фиф появявай се де  Hug

# 314
Забравих да ви питам, майка ми е чула, че мислели да удължат ваканцията, знаете ли нещо ooooh!
Че при мен много сложно, трябва да го докарам от 80км. в неделя, и ако в понеделник кажат още ваканция направо #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Мери с кой бре??? С оня ли?

Общи условия

Активация на акаунт