Стига вече студ и сняг , молим Вселената за принцопад ! - Клюки - 29

• 22 606
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Тук и купон има!
Аз в понеделник съм на работа.
Не мога само да се стопля.
Очертава се и всички да сме болни.
Това е то, като се завъртиш в къщи и почнеш да кръжиш като майка орлица...
Резултатът е налице.
Какво ли прави Фиф?
Дано са имали къде да отидат на топло.

# 331
Най-сетне ви изчетох! Сутринта влязох за малко, разсеяха ме на работа и си публикувах писаното чак по обед, то вече беше ни в клин, ни в ръкав!  Crazy Еееей, аман от толкоз работни петъци, направо едвам гледам!
Прибирам се, снегове, ледове, върших едни задачи, заради които ходих бая пеша в ледения вятър, после ходих да си видя детето (няколко дни е при нашите, че при вкъщи още е адски клинч) и се прибирам почти в 9 с идеята, че след малко ще дойде младежът. Не сме се виждали отдавна, бях си направила разни планове и т.н. И той сега звъни, че бил болен! Егати, как пък все в последния момент го казват. Можех друг план да си направя, като съм сама, то рядко се случва... Айде де, тук няма ли някой да ме покани на купон?  Mr. Green

Но днес преди това ми се случи нещо много, много хубаво, така че... Няма да мрънкам!  Flutter И още нещо, спечелих си днес съвсем неочаквано два билета за едно много яко парти утре вечер в Ялта. Само дето на този етап няма с кого да отида...  Rolling Eyes

Пък по въпроса за въртенето на двама едновременно, евала на който го може!  Peace  Аз съм смотана и не ставам за такива неща - харесвам ли един, той е и толкоз. Ако харесам повече друг, първо приключвам с предишния, иначе ми е съвестно за хората.  Embarassed Милозлива душица съм.  Mr. Green

# 332
Момичета лека.... smile3524

# 333
  • София
Снеже, що не можеш се стопли? На ток ли си? Имам кошмарни спомени от не-сотпляне, когато бяхме на ток....Казват, че утре ще е по-топло Praynig

Брил, аз пък няма да откажа още малко ваканция.....Така добре ни е на всички вкъщи, на топло... newsm44 newsm44

Кам, кофти момент се е случило с болния момък Thinking Ама пък утре ще наваксаш на купона в Ялта...може и нещо ново да се появи  Embarassed Embarassed Embarassed

# 334
Ей, болните - оправяйте се по-бързо

Вижте на какво попаднах в сайта тук (беше в подпис)

▬|█████████|▬
This is a точилка. Pls. copy the точилката on your wall if you want to cook a вкусна баница. You can also take the точилката to фраснете с нея някой мръсник по главата, just to feel по-добре

ПП. В The other man, който ви препоръчах, става въпрос за жена, която доста добре се справя със задачата да врътка двама... Съпругът й разбира за аферата й, продължила общо 12 години, след смъртта й, и отива чак до Европа, за да разбере кой е тоя, аджеба; в крайна сметка успява да приеме връзката й, макар и посмъртно

# 335
  • София
Фолче, обясни моля те, ПП с обяснението пак ли е от подписа или ти обясяваш нещо...дето аз нещо не зацепвам  newsm78 newsm78

Но обяснението You can also take the точилката to фраснете с нея някой мръсник по главата, just to feel по-добре е просто култово  rotfImbo rotfImbo

# 336
Това с точилката е гениално!!!  Joy  Mr. Green

# 337
Ооо , тази точилка беше много актуална във фейса преди има няма 2 месеца ! hahaha Joy

Кам , много ми е съмнителен този младеж ! Crossing Arms
Ако имаше резервен вариант , щеше да си ОК ! Wink Wink Wink

# 338
Морги, ПП-то ми минава за авторско.

Точилката я срещнах в кулинарния, напоследък чета там и прилагам наученото вместо психотерапия в кухнята. Всички са доволни, с изключение на това, че днес "омазах" (яко) три тави, а измих само една. Другите ги кротнах на мивката. Вечерта изчаках баща ми да се прибере, връчих му дребния и заспах. В 8 и половина ме будят "няма ли да приспиваш детето". А майка ми, тъжно-тъжно: "тия съдове утре няма ли да ги измиеш". Ааа, ще, ще, казвам, като стана евентуално  Crazy

# 339
Кам , много ми е съмнителен този младеж ! Crossing Arms
Ако имаше резервен вариант , щеше да си ОК ! Wink Wink Wink
Ако имаше друг вариант, този щях да съм забравила дори, че го познавам мноооого отдавна! Ето, казах го и ми стана гадно за него... Ама наистина съм милозлива!  Embarassed
Обаче преди малко му казах това за хубавата ми случка днес и само от реакцията му ми става ясно какъв човек е - дори не каза едно "честито" или "радвам се за теб". Щели сме да се почерпим друг път. Направо не е истина колко съм закъсала, за да продължавам да се виждам с него!  Shocked

Fall, а какво им пречи на вашите веднъж да приспят детето и да измият две тави?  newsm78

# 340
Момичета,големи сте сладурки   bouquet Като ви чета се смея и ми давате сили Simple Smile)))

# 341
На ток съм. От разликата в температурите в коридора и кухнята по стените тече вода.
За плащането този месец страх ме набира.
Тук обаче е много студено и няма друг начин.
Ако направя икономия ще трябва да плащам и тока и лекарствата.

Кам, явно не си много закъсала като продължаваш да го търпиш.

# 342
Снежи, и мен ме е страх от сметката за януарския ток...  Rolling Eyes При това е ужасен студ вкъщи. Белким да беше топло, като ще дам 300 лв!  Close
Вече официално искам парно, ама съседите няма да се навият. Иначе на цялата улица има, само нашият блок е на ток.

# 343
Ние никога не сме имали парно. Имаше тръби, но така и не стигна до нас и хората ги изрязаха.
Повечето са на твърдо гориво, но аз не мога да си го позволя. А и въобще това трябва да се пали и т.н.
В хола не е студено, но в коридора и кухнята...
Нямам съседи от едната страна.
Най- вече съм много зиморничава, но само аз. Мъжете се не оплакват.

# 344
  • София
ПП. В The other man, който ви препоръчах, става въпрос за жена, която доста добре се справя със задачата да врътка двама... Съпругът й разбира за аферата й, продължила общо 12 години, след смъртта й, и отива чак до Европа, за да разбере кой е тоя, аджеба; в крайна сметка успява да приеме връзката й, макар и посмъртно
Фолче, я пак бавно като на блондинка - какво е това The other man? Книга или филм? Нещо съм пропуснала в изчитането, ама дребната се опитва да се тръшне болна и аз нещо се сгърчих  ooooh! ooooh!

Снеже, съчуствам ти напълно Hug Hug Hug От 5 години съм на парно, иначе цял живот - ток, студ, а в детството ми и въглища..голееема гадоззз беше!

Общи условия

Активация на акаунт