Стига вече студ и сняг , молим Вселената за принцопад ! - Клюки - 29

• 22 604
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
О, Камерън, не си закъсала въобще... Като зимата мине, а с нея и скуката, даваш му един свободен полет...

Нашите ходят на работа, затова единствено си давам почивка като заспя или изляза на пазар. Навити са да гледат внука ако е изчистено, сготвено  и аз съм в съседната стая. Малко е неудобно, че в момента съм с минимални пари и много не мога и да напазурам  Close , и да се включа в сметката за ток и горивото за локалното парно; но щом ще се работи от лятото, и то от вкъщи, ще имат всички есктри

Морги, филм е
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=184848&hit=1

# 346
Добро утро Simple Smile
Аз снощи се скъсах от рев Sad за какво ли не.ревах...

Сега чакаме купонджийките  Laughing да се включат Mr. Green

# 347
добро утро поспаланки   Hug

Брили, и аз понякога правя така. Като ми се натрупа много напрежение в работата, детето в къщи ме изнервя, проблем с "мъжа" и ме избива на рев. Наревавам се едно хубаво и на другия ден съм като нова. Поне на мен ми действа като терапия.
Ти предполагам си плакала за "загубената любов". Ако е за него, недей, не си заслужава.  Hug

Хубав ден на всички, аз ще поработя малко  Sad

# 348
Милата Hug
Всички имаме такива моменти. Уф, особено ако е за "изгубената любов" Sad
Днес е нов ден, следователно ново начало.
Ще празнувате ли св. Валентин или Трифон Зарезан?

# 349
Нищо няма да празнувам Дани  Hug
А за оня много малко ревах, не си заслужава Mr. Green
Но дължа 50 и кусур хиляди лева на банката - до пенсия, новото не е готово, няма кой да ми помогне за 5 мин. и за капак - болести Sad. И се натрупва и избиваш накрая.Наревах се де, сега пак сначале борбата Peace

# 350
Добро утро ! Heart Eyes

Пепиnewsm51

Снощи и аз писах на един приятел на Фиф от ФБ , но не ми е отговорил , дали има инфо за нея ... Sad

Брили , това с парите на банката е много страшно , на мен също би ми подействало много зле ...

Кам , с БНД най-много ми тежеше , че никога не получих адекватна реакция , подкрепа и разбиране ... Ако аз страдах , той беше щастлив , ако имах успех - злобееше ...
Много е подтискаща такава връзка , без съпричастност ...
Макче , благодаря , мила !  bouquet
Снеже , явно е много студено , за да тече вода по стените , или си уплътнила максимално и имате конденз ... За печки с твърдо гориво , не искам да чувам , няма такава мизерия , хамалогия  и мръсотия ... Живяли сме доста по квартири , знам какво е ... Twisted Evil Twisted Evil

Усмивка* , привет ! Hug

# 351
  • София
Добро утро  Heart Eyes

Brili  Hug, и аз като макчето, като ми дойде твърде много от деца, "мъже", семейство му удрям един рев, после ми олеква много и на другия ден се чувствам преизпълнена с нови сили.

Аз св. Валентин естествено с вас ще карам първо, после с моят в къщи и по този повод да ви кажа че много Ви обичам.

Хепи, дали не сме писали на една и съща ? Аз все още нямам нищо  Confused

Макче, твоята картинка не ми се отваря, зацикля на Connecting .....  Sad.

Усмивка, добре дошла  Hug

Оооо, забравих дъщерята ми е избрала кола Joy розова http://www.facebook.com/media/set/?set=a.322638464442884.85194.1 … 133632&type=3 и за тези без ФБ http://www.topspeed.com/cars/fiat/2009-fiat-500-barbie-ar71346.h … ?var_mode=preview

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 10:32 от Furia

# 352
Фури , много е хубава колата ! Heart Eyes
И на Макчето закуската с кафенцето е супер !  bouquet

Фури , аз писах на приятел на Фифи , момък ! Blush

# 353
  • На черешата
Добро утро ,момичета!  Hug
Хепи,стискам палци във вторник,не съм те забравила.
Ние сме добре,здрави за сега. Надявам се да им удължат ваканцията с още 2-3 дни, че пак сняг и студ от понеделник го дават.  ooooh!

# 354
Добро утро  Hug

Хепинка
, първа си мила  smile3525 Heart Eyes

Брил, жива и здрава да си, пък парите ще се изплатят Hug  Аз като съм насъбрала, поне има на кой да си го изкарвам  Mr. Green

Макче
, ммм пак ме нахрани обилно Heart Eyes

Ай дано таз Фиона днес се включи Praynig

Фури и ние те обичаме  newsm51 Количката на мен ми харесва и аз искам такава Crazy

Хепи, на момък си писала, а?  hahaha

# 355
Фуринка кафе и закуска има, нищо диетично  Mr. Green

При нас пак заваля сняг  Sad , писна ми вечеееее  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Случайно да знаете има ли начин да забраня онези реклами дето ми появяват отстрани или отдолу, едни мърдащи и мигащи, че ужасно много ме дразнят и ми заемат  1/4 от екрана???

# 356
Брил   ще се справиш Hug
Аз в четвъртък предавам проекта, дано да успея.
После следва рестарт на живота ми и ме е страх от новото начало, но няма как.
Във вторник съм канена на едно мероприятие, но се чудя...страх ме е да празнувам празника, преди да е дошъл, защото повод за празник ще имам в четвъртък newsm78
За капак на всичко, ме е обхванал едиин мързел, режима ми на нищо не прилича - лягам си и ставам все в различно време...
Никакви новини ли няма от Фиф?

# 357
Брили, никакъв рев за онзи несериозник!  Naughty Вървиш напред и никакво обръщане назад! Ще се наредят нещата при теб, само малко временце да мине.  Hug Сега всичко се е объркало, ама дето се вика, после може само нагоре да тръгне. Много гнусен период е зимата - и физически е сложно всичко, а и психически човек е някак по-депресиран. Още месец да издържим до пролетта и нещата ще станат и буквално, и преносно по-слънчеви.  Peace  Hug

Макова, какви са тези обилни закуски поникое време, а?  Mr. Green Аз от последния месец снегове дето се обездвижих тотално и не съм мръднала от къщи (и само ядене на топличко) станах 100 кила направо! Така че, ако обичате, само диетични манджи да поствате!  Naughty  Mr. Green  Че като се затопли и стане време да заголваме кълки и ръце, да не се окаже, че изглеждаме  Sick

Фури, жестока кола ти е избрала щерката!  Joy 

Днес БНД взима дребс с преспиване. Много свобода ми се събра напоследък, много нещо!  Mr. Green И точно зимата в преспите няма какво да я правя тази свобода.  ooooh! Ама пък дано и лятото му дойде ентусиазъмът да е баща, че отсега визуализирам биричките в Борисовата.  Mr. Green  Peace

# 358
Искам да попитам софийските мами, някоя от вас водила ли си е чавето на детски център. Ще ми се моята утре да я заведа, да се налудува, че от дни не е излизала. Ако може да ми предложите нещо, подходящо за дете на 2. Аз сега разглеждам в нета, ама такива цени обаждат, но ще се прежаля Mr. Green

# 359
Cameron, намери ли си компания за Ялта?
Можеш да свиркаш Whistling като имаш подобни терзания Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт