Стига вече студ и сняг , молим Вселената за принцопад ! - Клюки - 29

• 22 597
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Искам да попитам софийските мами, някоя от вас водила ли си е чавето на детски център. Ще ми се моята утре да я заведа, да се налудува, че от дни не е излизала. Ако може да ми предложите нещо, подходящо за дете на 2. Аз сега разглеждам в нета, ама такива цени обаждат, но ще се прежаля Mr. Green
Пепи, ти за колко часа мислиш да я оставиш? Аз в момента избягвам такива мероприятия, защото ме е страх от вируси. Знам ли ги другите деца в детския център какви са, кой киха, кой кашля и т.н. Но аз работя и просто всяка болест много ми усложнява живота.
Иначе детският център на ИКЕА е страхотен и безплатен, докато ти се шляеш из магазина. Wink Но е само за деца над 3 г. Този в The Mall е огромен и не следят децата, не е като за твоята девойка. Трябва ти нещо по-малко и нецентрално, където няма да има много посетители. Аз лично съм голям почитател на Острова на съкровищата, но този, който е на бул. Гоце Делчев (че те са 3 общо от веригата). Цените им последно бяха нормални, ама звънни да питаш. Имат сайт да разгледаш.

# 361
Момичета Благодаря Hug
А онзи "принц" ми е последен кахър Mr. Green По скоро ме събори вчерашното новооткрито заболяване, съчетано с безпаричие = рев Laughing Но съм ок днес, ще се справя Heart Eyes

пепино ти къде ще махаш гащи у Софията в този студ Grinning

Кам почивай си като е няма дребс, и довечера в Ялта newsm44

# 362
Мерси Кам  Hug

Ще ги разгледам островите. Съвсем бях изключила за тези вируси. Ще си помисля дали да я водя Thinking

# 363

Хепи, на момък си писала, а?  hahaha

На оня същия , дето ти се задяваше с него , в едни снимки с котки ! hahaha Joy

Торнадо , благодаря ти , че не си ме забравила !  bouquet
Аз малко се обезверих , като разбрах , че скоро на международен шофьор с дете като моето са присъдили 90 лв. издръжка ! #2gunfire #2gunfire
Пловдивския съд е под всякаква критика , то бива , бива , ама така да ги жалят БНД-тата ! #Cussing out
Брил , толкова ли е зле това с уртикарията ? Sad

Пепи , а ти къде ще миткаш като оставиш детето ? smile3534

Кам , на мен също тази отпуска ми се отрази много зле на кг ! Embarassed Embarassed Embarassed

# 364
Пак съм аз ! Wink
Идвам с много радостна НОВИНА !!!   newsm44 newsm44 newsm44

Фифи е жива и здрава , всички са добре , по чудо тяхната къща е незасегната от бедствието . newsm51 newsm51 newsm51
Не пише , защото няма лаптоп , но може би утре ще се включи !
Много се зарадва , като й се обадих по телефона , даде ми го онзи сладък момък  Blush , праща поздрави и целувки на всички ! Heart Eyes

Фифи  , много те обичам и се радвам , че Бог чу молитвите ни и сте живи и здрави !  Praynig Heart Eyes  bouquet

# 365
 newsm10 Супер, това за Фиф много се радвам Simple Smile
Браво Хепи че се свърза newsm51
Това не било уртикария Хепи, а симптом че имам някакво автоимунно заболяване Sad
няма никакви купонджии снощни smile3502

# 366
Страхотна новина newsm44 dance  bigdance2  По-добре не можеше да бъде, всичко е наред smile3501

# 367
  • На остров
И аз се радвам, че са добре и не са засегнати от наводнението!

Тази сутрин водим синковеца на един местен баир купуваме карта за цял ден даваме наставления и с сладки мисли си тръгваме с идеята, че той ще кара ски цял ден..е да ама не..след точно 15 мин ни се обади да си го приберем пребил се бил.. Отидохме и то не знам да плача да се смея или само да се ядосвам..скулата, носа между очите, устата брадата всичко разбито..якето в кръв  много неприятно..прибрахме си го и му казах да ти е за урок другият път да не скачаш като обезумял и той е няма днес повече да скачам ..другата седмица Rolling Eyes...Е не мога да разбера това момчетата каква е тая мания да са екстремисти..Аз карам ски също е никога не ме е привличало да се мяткам като коза от разни скоци...

Хубава събота и весело парти на партуващите  bouquet

# 368
  • в моя свят на мир и любов
Пепина, хубаво е в Патиланци - широко и комфортно. Само че ти препоръчвам в 10 сутринта да сте там и да тръгнете преди 12. В останалото време има твърде много деца и е шумно.

Радвам се за Фиона.

# 369
О, една хубава новина!

Аз мами ще полегна.

# 370
  • София
Хепи, чудна новина за Фиф! Чувам, че трябва да ти стискаме палци за вторник - стискаме, после ако искаш кажи и за какво  Hug Hug Hug
Пепи, де ша меткаш в тоя студ? Островът на съкровищата е готин клуб - този на бул. "Борис І" също е добър ама в малката зала. Голямата обикновено е заета с рогдени дни.
Брил, има моменти, дето ти идва да се наревеш...дано да ти е олекнало. Hug Щото на мен понякога и от това не ми олеква.
Има, то вярно, че момчетата са по-екстремни, но и девойки такива се намират...ако това ще те успокои!  Wink

А дребната все повече върви към разболяване....Вече и главобол добавихме към вчелашните болки в мускулите. Зобам я с Тайлол хот, ама дано не се влоши повече... ooooh!

# 371
Супер новина за Фиф, браво Хепи, много се радвам, че са добре  newsm44 newsm44 newsm44
Ама така както си го написала
Цитат
даде ми го онзи сладък момък  Blush , праща поздрави и целувки на всички !
си помислих, че момъка праща поздрави и целувки на всички, и тъкмо се зарадвах  Joy, добре че го прочетох втори път  Mr. Green

Аз малко дремнах, изкъпах се, и по някое време ще се стягам за купона довечера  Mr. Green
Умната какво и колко ще пишете, утре ще ви чета   bouquet

# 372
Здравейте и от мен в това студено време.Не сьм писала скоро ,но редовно ви чета!Радвам се Фиф е добре и не  е засегната от бедствието Hug
При мен нещата са както винаги ужасна каша.Нямахме пари дда платим квартирата с моя момьк и се наложи да се изнесем Sad Следователно се наложи да се вьрна в апартамента на БНД,тьй като не мога да се вьрна в родния град поради липса на места в градинните там ,а и детето тькмо свикна в местната градина.Сегаа обаче БНД е решил ,че като сьм се вьрнала в апартамента едва ли не се сьбираме ,а аз не мисля така и продьлжавам да се виждам с моя човек у тях,а това влудява БНД....охххх момичета,много сьм обьркана ,не знам вече кой пьт да хвана и какво да правя, а и работа не мога да намеря и е ужасноооо,кога ли ще се подреди всичко нямам идея  Rolling Eyes

# 373
  • в моя свят на мир и любов
Аиша, и твоята не е лесна.
Може би не е много подходящо да се срещаш с настоящия си в едно и също жилище с бившия си.

# 374
Оооо не е едно и сьщо,срещаме се като ходя на гости у наастоящия...,ама бившия понеже твьрди че ужасно много ме обича ,трудно понася това..,много ми е отчаяно и понякога си мисля дали да не се сьбера с бившия,поне заради детето ,знам ли и аз...С настоящия ,ако решим да заживеем тново заедно ще миннат месеци преди да се случи за да можем да сьберем някой лев пьрво ,мн кофти ми е ,наистна не знам вече какво искам и кое най-добе Tired

Общи условия

Активация на акаунт