Стига вече студ и сняг , молим Вселената за принцопад ! - Клюки - 29

• 22 592
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, момичета! Simple Smile

Тази темичка наистина е слънчева пътечка в тоя студ навън!

Пожелавам на Брил скоро да мине любовната мъка, че това е най-гадната мъка на тоя свят!

И на другите мами - дето работят много, дето търсят работа, дето са свободни, дето са заети -
пожелавам всичко да им върви като по вода... Като по пролетна вода, не зимна Simple Smile

...

Днес се разходих за пореден път из зимна София. Много е готино! Няма да повярвате може би, но е свежо, спокойно, чисто.
Поне на мен така ми подейства.

Hug Hug Hug

# 376
Оооо не е едно и сьщо,срещаме се като ходя на гости у наастоящия...,ама бившия понеже твьрди че ужасно много ме обича ,трудно понася това..,много ми е отчаяно и понякога си мисля дали да не се сьбера с бившия,поне заради детето ,знам ли и аз...С настоящия ,ако решим да заживеем тново заедно ще миннат месеци преди да се случи за да можем да сьберем някой лев пьрво ,мн кофти ми е ,наистна не знам вече какво искам и кое най-добе Tired

Айша, замисли се, мила - този, настоящият, чак толкова ли не може да се напъне за половин наем, та допуска да се прибереш с детето при бившия си??? Дали няма нещо повече зад неговото примирение със ситуацията???
Мен ми намирисва, че е по-добре да се събереш с бащата на детето си, щом още те обича, щом сте под един покрив, и щом той няма друга жена до себе си.
Но ти си знаеш най-добре...

# 377
И аз дремнах ! Grinning
Морги , във вторник ми е делото за увеличение на издръжката , мила ! Искам скромната сума от 150 лв. и почти съм сигурна , че няма да я получа ... Sad
Макче , малко двусмислено съм го написала , но бях много развълнувана от разговора с Фиф и затова ! Ти да се повеселиш добре на купона ! Heart Eyes

Аиша , не знам какво да ти кажа ...

ima , добре , че сравнително леко се е разминал сина ти ... Ако ще те успокои , моята щерка е такъв екстремист , нищо не я плаши , още от малка ме изправя на нокти с някои безумни изпълнения ...

# 378
  • София
Хепи, стискам ти всичкото палци - и на краката дори! Hug Hug Hug А, дано да стане!
Това за целувките от приятелите на Фиф и на мен ми хареса...и аз го разбрах така в първия момент и викам - бреее, тоя човек много дащен, бре  Wink Wink Joy

Аиша, много ти е объркано май и на теб в главата. Седни и се изясни сама за себе си какво и кого искаш....И действай!

Геррри, споко, ще вали още сняг утре и още по-бяло ще става... Laughing

# 379
Моргана, дали не прекалявам с  този си ентусиазъм пред зимната гледка? Сигурно някой като Фифи или друг пострадал няма да е на същото мнение...

Хепи, дай насам твоето адвокатче, ако ти свърши работа - и аз искам увеличение на издръжката, но вече не смея да се доверя на адвокат...

Айша, извинявай, ако съм те засегнала с "акълите" си, но ми се струва, че ако има шанс, е най-добре детенце да живее с истинските си родители... и с двамата...

# 380
Морги , нали се разбрахме, стига с тоя сняг, не ми казвай, че пак молиш за него Twisted Evil

# 381
# 382
Наде , ти какво написа ? newsm78

# 383
Ей, много се радвам за Фифи! Simple Smile
Аиша, Аиша...заради собствения си вътрешен комфорт трябва да знаеш какво искаш. Веднъж вече си взела решение, по неволя си при БНД. Не знам какво да ти кажа и аз. Помисли си. Hug
Абе мацки, кви са тия трицифрени издръжки...150 лв newsm78 БНД дава 60 лв, и пет лева няма да даде отгоре, а синчето голямо, 65 кг човек, яде за двама.... Crazy
ima моето дете е на другата крайност - изобщо не обича екстремни неща, нито дори да излиза някъде, само пред компютъра си седи. Виж, майка му си пада много и е правила много неща в тая насока  Rolling Eyes
Уф, калорифера гори нон стоп, стаята ми е малка, но не мога да се стопля...

# 384
  • София
Наде , ти какво написа ? newsm78

Опитах се да кача една снимка на снежен човек, че на такива ще заприличаме утре. Ще вали и утре и в понеделник! Ама качването не стана като хората! Embarassed

# 385
Дали ще учат дечурлигата?

# 386
  • София
Дали ще учат дечурлигата?

Много вероятно не - поне в понеделник! Ще вали и в неделя и в понеделник и докато разчистятя за вторника може и да им дадат един ден още!

# 387
  • София
Пепи, не моля за сняг, ама прогнозата за времето рече - сняг! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Аз вече се моля за други неща....ама мисля, че чак напролет може да ме огрее...за сега трайкам, че от година и половина пека работата. Но бавно става.... ooooh! ooooh! ooooh!

Дани, да ти пратя малко жега? Тук спрях парното преди час, ама пак отварям вратата щото не се диша....Дребната препуска по къси ръкави из къщата! Но ние сме вътрешен апартамент и  с много яка изолация и е топло много...Най-сетне! Цял живот съм мръзнала и завиждала на всички, които зимата не ходят облечени като сърми в къщи! ooooh! ooooh!

Геррри, не прекаляваш Wink И аз се кефя, макар,  че излизам на кратки дистанции, но пак е снежно и чисто и боровете са целите в сняг. Абе, приказка бяла...Не ме бийте, де  smile3534

# 388
Дани , много ли ти се виждат 150 лв.? newsm78
Той сега дава 90 .
Но извън издръжката не дава нито лев . Нито взема детето редовно , от дъжд на вятър , когато се сети , по за час-два , през лятото (  той има присъдена 1 седмица ) НИКОГА ! #Cussing out
Морг , имай милост ! Praynig

# 389
  • София
Хепито, не моля за сняг вече  newsm53 newsm53 Ама още ми е красиво и бяло....
Наде, викаш утре ще имаме снежни човеци, ама да не е като  този newsm78 Joy Joy
Сигурно ли е за НЕученето в понеделник? Нещо официално има ли вече?
Хепи, 150 лв. е горе-доле добра издръжка (БНД също дава толкова, доброволно при това и засега Praynig Praynig)....макар, че винаги може и повече  newsm10   Joy Joy Joy А, че издръжката на едно дете не е 300 лв., а доста повече..но това е една друга темичка.....

Общи условия

Активация на акаунт