Стига вече студ и сняг , молим Вселената за принцопад ! - Клюки - 29

• 22 553
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Уф, все софиянки сте тука, да ми бяхте наблизо, веднага идвах и аз... Confused
Разгонили, колко да сме се разгонили? Тежко е да си без мъж Rolling Eyes Даже моментите, когато сме се карали с бившия ми липсват...

# 421
  • На черешата
Тук и премиери ли вече се раздават.
Я, малките по- назад.

Де ги малките ???

Дани, къде беше ти?

# 422
оооооооооо цяла тема съм пропуснала бе  Wink

# 423
Торнадче, писах ти и аз, почвай да мислиш Simple Smile

# 424
  • На черешата
Торнадче, писах ти и аз, почвай да мислиш Simple Smile

Не ти останах длъжна  Mr. Green

# 425
Мери разказвай как мина купона smile3534

# 426
оооооооооо цяла тема съм пропуснала бе  Wink
Ами ти се забрави с твоя купон ! smile3534
Я бързо давай отчет - как , с кого , колко пъти ?  newsm08

Аз пък Бойко го харесвам , така че като не го искате , мой си е ! bowuu
Прилича на моята  txtloves, но е 10 години по-голям ! Blush

# 427

Аз пък Бойко го харесвам , така че като не го искате , мой си е ! bowuu
Прилича на моята  txtloves, но е 10 години по-голям ! Blush

Аз пък не го харесвам, тъкмо защото прилича на моя БНД - същата лъжлива физиономийка! Simple Smile))

# 428
Торнадо, пак имаш поща! Simple Smile Препоръчвайте хубави, но не скъпи винца... Simple Smile

# 429
  • София
Разгонили, колко да сме се разгонили? Тежко е да си без мъж Rolling Eyes Даже моментите, когато сме се карали с бившия ми липсват...
Дани, гледай сега, ако ще без мъж да си остана или БНД да е последния мъж на света - повече никога не бих си го пожелавала....дори и в кошмарите! Та, хич за него и не страдам...
Виж, ако едни такива сини очи ми изпаднат отнякъде...не прощавам Naughty Naughty Naughty smile3502

Та, кой бил на купон?  Thinking Thinking И не казва дали го боли дупето..като в песента на Светльо newsm78

# 430
Дани, гледай сега, ако ще без мъж да си остана или БНД да е последния мъж на света - повече никога не бих си го пожелавала....дори и в кошмарите! Та, хич за него и не страдам...

Peace Ама хич...

Изкъртих се от спане, ми сега..... smile3502

# 431
Домашен купон , приятели , пиене , ядене .
Тая вечер съм на клуб след малко изчезвам , детето при баба си айде живот малко   Mr. Green

# 432

Peace Ама хич...

Изкъртих се от спане, ми сега..... smile3502
Оф, какъв БНД, бе мацки. С него се разделихме още докато бях бременна. И аз не го искам него даже в кошмарите Peace
Мъчно ми е за онзи, с когото бях след БНД. Голяма любов, много силна (за мене), но приключи....Той ерген, аз бях малко по-голяма от него...та човека ми изневери с едно девойче и си отиде при нея...  Confused И оттогава аз спекох нещо - просто няма друг като него. Cry

# 433
  • На черешата
 БНД е синеок,тъмнокос...,е има малко щкембе, ама....Ако някоя го иска,давам координати.
 Гери, виното от мен.  Peace

# 434
Дани разбирам че много го обичаш, ама той си живее и хич не му пука.и аз обичам ама пък чак толкова да се самонаранявам, няма как да стане, живота продължава, мъже бол, забавлявай се бе жена, млада си Heart Eyes Все с някой ще се получи нещо, ама като си стоиш в къщи и ревеш, шанса да го срещнеш клони към 0 Peace

Общи условия

Активация на акаунт