Стига вече студ и сняг , молим Вселената за принцопад ! - Клюки - 29

• 22 512
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Дани, стига бе! Не е със седем яйца бил, нали? Няма незаменими хора! Вече си мисля, че и онез двамата, които смятах за Love of my life са така избледнели в ума ми, че просто се чудя на себе си що така се бях омотала навремето? newsm78 newsm78
Та, Дани, ще намериш и по-добър от онзи...ама въпрос на време, а и да си го пожелаваш от вселената достатъчно често! Hug

Торнадо, сия кви са тез оферти? Ти кажи какви са му гадните качества..щото това е подвеждащо...синеок, тъмнокос..ама после да не стане - що стана, та не вечерАхме..ама той бил гадняр? Thinking Thinking

# 436
БНД е синеок,тъмнокос...,е има малко щкембе, ама....Ако някоя го иска,давам координати.
 Гери, виното от мен.  Peace
hahaha Ще те питам, ако видя дали ти е направил хубави хлапета! Simple Smile)))

А за виното - всеки път, когато ми се налага, избирам винаги от начало... Защото винаги има различни вина в магазина... И не разбирам много кое си струва да купя, и кое - не.
Скоро е черпиха с едно - малиново вино, това е единственото вино, което съм харесала през живота си. Всичко останало ми се струва еднакво...

....
  bouquet  bouquet  bouquet
Така че, който мисли, че може да си вземе хубаво вино, и да изтърпи мен и моите кошмарчета у нас, да заповяда!
Определен час няма, облекло - не е задължително, искам да кажа, кой с каквото може да се увие в този студ! Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 20:34 от Геррри

# 437
  • На черешата
 Да ви разсмея малко. Преди да се разведем БНД ми викаше, че дупето ми било голямо и увиснало и т.н...,та тази сутрин се събличам да се къпя и голямата ме гледа с интерес, след малко най-сериозно заявява "Мамо,не знам тате какво не ти е харесвал на дупето,ама на гаджето му дупето е много по-голямо и грозно от твоето"  Joy Joy Joy Не мога да си кривя душата, че ми стана смешно и хубаво. Peace

# 438
  • София
Торнадо, ама тя от къде е видяла дупето на новата кака? Голо?  newsm78 newsm78
А, аз не се интересувам какви са хлапетата на вид щот няма да раждам...важното е какъв е момъка smile3534

# 439
  • На черешата
[

Торнадо, сия кви са тез оферти? Ти кажи какви са му гадните качества..щото това е подвеждащо...синеок, тъмнокос..ама после да не стане - що стана, та не вечерАхме..ама той бил гадняр? Thinking Thinking

Такааа, първи недостатък - няма нито един мъж приятел, само женииии. Като тръгнете на море ще спрете пътьом да видите поне 2 и ще ти обясняват, че жена му не се сърди на тези срещи понеже е пич. Втори - винаги е прав, на всеки твой аргумент изкарва 10 негови. Ако е по неговата няма да имаш грижи. Много държи да му е чисто ,но не чисти. За 10 години брак не изглади нито едно нещо свое,но винаги трябва да е перфектно изгладен и чист... Това е основното, ако с него си ОК ще се спогодите. Laughing

# 440
А, аз не се интересувам какви са хлапетата на вид щот няма да раждам...важното е какъв е момъка smile3534
Галантен е Морг , нали чете Весел Патиланчо ! hahaha Joy

# 441
  • На черешата
Торнадо, ама тя от къде е видяла дупето на новата кака? Голо?  newsm78 newsm78

Ами живеят заедно, а детето е мнооого наблюдателно.  Wink

# 442
Абре, толкоз малко ли мъже останаха, че почнахте да си менкате БНД-тата  newsm78

# 443
Да ви разсмея малко. Преди да се разведем БНД ми викаше, че дупето ми било голямо и увиснало и т.н...,та тази сутрин се събличам да се къпя и голямата ме гледа с интерес, след малко най-сериозно заявява "Мамо,не знам тате какво не ти е харесвал на дупето,ама на гаджето му дупето е много по-голямо и грозно от твоето"  Joy Joy Joy Не мога да си кривя душата, че ми стана смешно и хубаво. Peace

Joy Joy Joy

Торнадо, уговорката остава, ако някой иска да се приседини към купона, да пише овреме, да знам за колко души да сготвя Simple Smile

bouquet  bouquet  bouquet

# 444
Ех, момичета. На тези години ми се случи да вкуся горчилката на изневярата Confused
Морг, благодаря за хубавите думи...Не е нужно новия да е по - добър, а изобщо да го намеря. Щото съм станала претенциозна, знам какво искам и всичко, което е под това ниво, няма шанс.
Ама и бившия  Confused Наистина беше изключителен.  Rolling Eyes
Торнадо, ти си го изхвърлила БНД за лош, аз да го вземам за хубав, тцтцтц Naughty И за капак на всичко - все той прав Laughing Коя зодия е тоя хубавец? Щото имам подозрения Thinking
И ако някой иска и нашия БНД - висок, гологлав, сух. (без хигиенни навици, не се къпе и пере Grinning )

# 445
  • На черешата
Галантен е Морг , нали чете Весел Патиланчо ! hahaha Joy

Оооо, да. За това спор няма, ама ако измие чиниите разбират и комшиите. Ако си изглади ризата не знам какво става, не се случи нито веднъж за 10 години. Sunglasses

# 446
  • София
Торнадо, не става...понеже съм толкова ревнива, че Отело може куфарите да ми носи smile3534 smile3534 smile3534
За прането и гладенето няма грижа - аз съм луда на тази тема, ама ме няма с готвенето...
Но това с многото жени -  Naughty Naughty Naughty Само от любопитство - каква зодия е? Да не е Риби? Щото мъжете Риби се раздават така на жените..а и Лъвовете, май?  newsm78

Аз нашия БНД не го предлагам щото 1. зает и 2. толкова е потаен, че може да ходи с половината форум и вие няма да разберете, че го издържате, кола сте му купили и на море сте го водили  Joy Joy Joy

# 447
  • На черешата
 даниела_ , водолей е.
 Но явно е много крив,понеже след развода и колеги, които не познавам се свързаха с мен за да го клепат. Mr. Green

Морги и на готвеното държи, така че май отпада за теб. Laughing

# 448
Леле, тва вашите БНД-та са цели ангелчета пред нашия, дето
1. Постоянно е с чуждо.
2. Никакви хигиенни навици.
3. Пуска шкембе и се харесва.
4. Ако не порка не му се живее.
5. Хвали се, че има сериозна приятелка, която спи с още един освен него, а живеят заедно, и иска да спи с мен, въпреки че съм била най-грозната жена за него, и освен това знае, че имам серозен обожател.
6. А, освен това - ВЕЧНО НЯМА ПАРИ, нито ЖЕЛАНИЕ ДА ГИ ИЗКАРВА.

Е за тва нещо ако намеря пазар, значи съм супер Simple Smile

# 449
Хм, аз си мислех, че е Везни, Торнадо. Thinking
Пак казвам - подарява се БНД, на 37г. висок, слаб и сух. Гологлав е.
Екстри - умее да готви, както и да ви разсмива - като го видите, ще умрете от смях.
Недостатъци - миризма, неспособност за мислене.
Със собствено жилище е.
Финансово нестабилен - ту той дава на майка си, ту тя на него.
Върви с комплект от всичките мебели, които му харизах навремето. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт