Стига вече студ и сняг , молим Вселената за принцопад ! - Клюки - 29

• 22 536
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
А, аз не се интересувам какви са хлапетата на вид щот няма да раждам...важното е какъв е момъка smile3534
Галантен е Морг , нали чете Весел Патиланчо ! hahaha Joy

Joy Joy Joy
Все пак, важно е дали чете пълното издание, или адаптираното за дечица Simple Smile)) Mr. Green

# 451
Хм, аз си мислех, че е Везни, Торнадо. Thinking
Пак казвам - подарява се БНД, на 37г. висок, слаб и сух. Гологлав е.
Екстри - умее да готви, както и да ви разсмива - като го видите, ще умрете от смях.
Недостатъци - миризма, неспособност за мислене.
Със собствено жилище е.
Финансово нестабилен - ту той дава на майка си, ту тя на него.
Върви с комплект от всичките мебели, които му харизах навремето. Twisted Evil

Дани, това, че е гологлав какво значи - че е без шапка, или че ходи с разкопчан дюкян? Simple Smile)

# 452
А, аз не се интересувам какви са хлапетата на вид щот няма да раждам...важното е какъв е момъка smile3534
Галантен е Морг , нали чете Весел Патиланчо ! hahaha Joy

Joy Joy Joy
Все пак, важно е дали чете пълното издание, или адаптираното за дечица Simple Smile)) Mr. Green

Гери , ти не си в час ! smile3534 smile3534

Това е ника на БНД-то на Торнадо , не говорим за произведение , ама ти нали си учителка ... Blush

# 453
  • На черешата
 Водолей - 39 годишен.
 1. Сравнително нисък
 2. Синеок и чернокос /но само по снимки,от както го познавам е побелял/
 3. Властен и винаги прав
 4. Много потентен /всяка вечер,през почивните дни по 2 пъти/
 5. Прекрасна усмивка
 6. Без собствен дом и привързан към мама
 7. Не готви,не чисти , но на тема чистота е Монк  ooooh! Whistling
 8. Не умее да общува с мъже и всичките му приятели са от женски пол
 9. Не изневерява физически, но в чата ...,малееееее /според него не се брои/
 10. Пред приятели леко ви обижда /но това е само на майтап,не се връзвайте/
 11. Много е забавен, спор няма  Peace

Моля някоя да го вземе, че сегашната не се справя с облагородяването му и той се държи още по-свински.  Praynig

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 10:08 от Торнадо

# 454
Тука рекламира ли се нещо Whistling

# 455
Гери, кой ти го гледа в дюкяна него  Wink Това ме уби просто  Mr. Green
Между другото, твоя БНД цепи мрака. Нашия поне не пие, майка му ще го изде, ако го научи че е близнал даже ooooh! Ама как такива никога не остават на сухо...винаги имат нещо около тях  Mr. Green БНД  веднъж го срещам с едно женище, ако ми откърти един шамар, ще ме убие, корава кака, сигурно имаше 100 кг мас...Същата като онази дебелата от "Двама мъже и половина", обаче  на тая косата - руса, ръцете целите в злата, хванали се нашите за ръчичка и отиват "у Кауфланда" Mr. Green

п.с. така няма стане, никой не ни ще БНД-та. Дайте да изплющим снимки тука Laughing

# 456
Бивши съпрузи, но никой ги не иска.

# 457
Дани е права, снимки искаме !!!!

# 458
  • София
Торнадо, ама той понеже винаги е прав и затова и прав му стои! Виждаш ли, има връзка? Joy Joy Joy Как не се сетих за Водолей...Ама моите големи любови бяха винолейци, но се различават много от тук описаните такива....Но това, че имат повече приятелки, а почти никакви приятели е май вярно newsm78 newsm78

Дани, ма той твоя ценител на убави жени, бре! Щото има два типа - хубави и кльощави  Wink Wink Wink И виждаш ли - цялата в злато била каката...ааааа, няма се излагаме я! smile3502

# 459
  • На черешата
Бивши съпрузи, но никой ги не иска.

Аааа БНД си е хванал неженена без деца, тя просто не разбира защо бившите са бивши.
 Нищо лошо срещу момичето, може и да е свястна, но поведението на БНД говори друго.Откакто е с нея се държи още по-свински.

# 460
Аз моя нема да го рекламирам, той сами си се рекламира, на приказки е много силен, грешка няма, обещава всичко и не прави нищо  #Cussing out.

днес се видях с оня от Скайпа и запявам старата песен на нов глас - все на мен такива! Rolling Eyes ooooh!

Дани
, и сега разкарва подвижната сергия значи  hahaha

# 461
Нищо лошо срещу момичето, може и да е свястна, но поведението на БНД говори друго.Откакто е с нея се държи още по-свински.
Ще разбере, но късно.
Това не значи, че поради стечение на обстоятелствата няма да й остане за постоянно.

# 462
  • На черешата
 Морги, брат ми е водолей ама няма жена приятелка /разликата ни е една година и винаги сме движели заедно, та познава всичките му приятели/, БНД е абсолютен женчо. По цял ден сади цветя, говори само за тях,и не го интересува нищо мъжко.Ама секса не му стигаше, аз съм дърво/да ви светна ако не знаете/ и понеже е мъж за много жени търсеше жена за тройка докато бяхме женени. Crazy

# 463
Оппп още един на пазара Mr. Green
33 годишен, висок, слаб с очила Mr. Green
1.много говори, не спира, всичко знае.....можеш да получиш хронично главоболие
2.Много потентен, всеки ден секс, и теб оправя и още много жени newsm78 (и 3-ки правил, ако имате и такива мераци #2gunfire
3.барнат е от към дрехи, кара скъпа кола, и купува много подаръци-на чуждите Mr. Green
4.като изчезне по барове, и уикенди с мадами го няма по 4-5 дена-спокойствие за главата
5.Чист е и готви и чисти когато е в къщи.
6.Знае езици, чатка компютри
Земайте го Mr. Green

# 464
Подвижната  сергия Mr. Green Не съм се смяла така кой знае откога, благодаря ви, мацки, вдигнахте ми настроението  Joy
Ми, доколкото знам БНД сега си е сам. Оная сигурно изплюска всичките патки, пуйки, свини, зайци и други зимнини на свекървата, (всяка година ги коли и ги затваря в буркани), изяде де що има за ядене и се изпари, детето разправя, че не е я е виждало  Rolling Eyes Ама тогава като ги видях, така ме напуши на смях, не е истина...БНД се чудеше де да се скрие от срам, усети се...ама и аз нарочно ги спрях и го заговорих  Laughing Обичам да си вдигам самочувствието на чужд гръб Simple Smile
Брили, твоя вече е риба, нали?

Общи условия

Активация на акаунт