Стига вече студ и сняг , молим Вселената за принцопад ! - Клюки - 29

• 22 507
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Отишъл Прекрасният принц на ресторант и си поръчал жабешки бутчета. Донесли му жабата, допрял я той до устните си и тя се превърнала в принцеса. Целувал я пак, какво ли още не я правил - тя си останала принцеса, не се превърнала пак в жаба. Наложило се така да я яде...  Rolling Eyes

Моргана...хи сещам се аз...ма  Simple Smile)))))))))

# 496
  • София
Усмивка, горкия принц...и ако принцесата е била от по-хубавичките...ууух, бая мръвка ще да е имало да дъвче от бутищата  Joy Joy Joy Joy
За песента ли се сещаш? За хващане се пее в нея...но легнах да се смея... Joy Joy Joy

# 497
На мен ми трябва южен принц.

Климатикът ми замръзна.

# 498
 Joy Joy Joy
Ме уморихте от смях предлеканощно! Simple Smile

Приятни сънища Simple Smile

# 499
Ми тъй де какво като е принц..няма все да е крехко я  Joy
На една вълна сме Моргана:)))))
Аз съм на твърдо гориво..все пъхам в таз печка..,но не топли.... Sad

# 500
Мани, мани, и нашата така, не печка, ами ламя, хората какво разправят, само сутрин и вечер по 2 Кютука, а ние 3 камиона дърва изгорихме и по кратки ръкави не сме ходили из къщи.

# 501
Аз съм
Мани, мани, и нашата така, не печка, ами ламя, хората какво разправят, само сутрин и вечер по 2 Кютука, а ние 3 камиона дърва изгорихме и по кратки ръкави не сме ходили из къщи.

Аз съм като сърма(много точно го каза някой по-горе)..Но за мен сезона е юни,юли,август....това е моето време и се чувствам добре в кожата си Simple Smile))

Лека нощ момичета...сладки принцосънища  bouquet

# 502
  • София
Девойки, пожелавам принцове за топлене..ака не реални, може и виртуални...
Аз отлитам да гледам филм, който ве заинтригува.
Хайде, лека newsm46 и мека  smile3524

# 503
Аууу, няколко часа ме нЕма и що нещо изтървах! Пак някакви партита са се вихрили тук.  Mr. Green Ама ще ме скъсате от смях с тези реклами на БНД-та за продан, честно!  rotfImbo
Торнадо, прати ми твоя да го видя на лични, моля те! Че той най ме впечатли с тез цветя (wtf?!!), ризи за гладене, тройки и тем подобни "екстри".
Аз моя не го крия, ама пусто, няма какво лошо да кажа за външността му - на 30, висок, атлетичен, с хубава кожа и идеални зъби (никога не е бил на зъболекар за пломба!!!, само ходи редовно на почистване). Проблемът е на "втория етаж" при него.

Joy Joy Joy
Торнадо, уговорката остава, ако някой иска да се приседини към купона, да пише овреме, да знам за колко души да сготвя Simple Smile
Геррри, вие с Торнадо какви тайни уговорки си правите, а? Че 'Асан и той 'ора, споделете де.  Rolling Eyes

днес се видях с оня от Скайпа и запявам старата песен на нов глас - все на мен такива! Rolling Eyes ooooh!
Real, кажи нещо повече, де!

Момичета, днес отрязах младежа финално и безвъзвратно и беше ужасна драма. Ама наистина голяма. Sad

# 504
На мен ми трябва южен принц.

Климатикът ми замръзна.
Истински принц, като от приказките...да духне с лявата си ноздра и да стопли цялата стая. Че и душата ти. Simple Smile

Кам, защо така? Rolling Eyes

Добро утро  bouquet

# 505
  • София
Добро утро и от мен!
Ех тези БНД и след такава реклама никоя не ги иска!  Mr. Green Mr. Green
Усмихнат ден

# 506
Joy Joy Joy
днес се видях с оня от Скайпа и запявам старата песен на нов глас - все на мен такива! Rolling Eyes ooooh!
Real, кажи нещо повече, де!

Момичета, днес отрязах младежа финално и безвъзвратно и беше ужасна драма. Ама наистина голяма. Sad

Добро утро и от мен!

Ами простоватичък и безинтересен за мен човек. Кам, кажи ти нещо за драмата.

# 507
Добро утро ! Hug

Пепи love001  love001  love001

Кам , за кого беше драмата ?

Снеже , дано ти се оправи климатика , че южния принц кой го знае кога ще дойде ! Blush

Нашия БНД няма смисъл да го включвам в класацията , той вече е ерген на възраст , трета ръка ...
С БНД-то на Гери поразително си приличат , особено в частта с пиенето , мързела , хигиенните навици и шкембето ...

Хубав ден !  bouquet

# 508
С южния вятър чакаме и южните принцове.  Wink

усмивка, и аз съм така, няма ли 25 градуса, все едно не съм аз. Стегнато ми е на душата и на тялото. Ще ме видите, като дойде лятото  newsm08 newsm08

# 509
  • София
Добро утро и от мен  Hug
кафе

Много се радвам за Фиф  dance

Вчера пак съм пропуснала  голям купон, предлагане голямо е имало  hahaha, аз моя ко да кажа:
на 34 след месец,
висок, слаб и той с очила  newsm78 (е...си съвпадъка )
къпе се веднъж седмично,
мълчи кат пукъл-тук аз водих монолога у дома,
решение от него за каквото и да е било не очаквай, шегувах се че ми беше 3тото дете, само дето не го обличах и изпикавах  Sick
чистене може прахосмукачка да пусне и боклука изхвърляше
не готви
дълбоко се съмнявам че е зает, живее с мама и доколкото разбирам спят в една стая  #Crazy

Аз за мое оправдание вчера, че липсвах е че нещо съм болна  Sad, и го ударих на мързел, вчера са се изхранвали на каквото имаме в хладилника.

Кам  Hug мани го оня, важно е ти как си.

Общи условия

Активация на акаунт