Безплатен курс по компютри за деца 3-6 клас

• 41 978
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
Точно там видях школите. Но ги видях и в сайта на училището платени.

Нищо не пречи да пратиш един мейл с въпросите, които те интересуват.

# 106
Някой може ли да ми каже къде да намерим учебника за курсовете на Телерик "Първи стъпки в програмирането на C/C++"  на Бисерка Йовчева и Ирина Иванова...

"Първи стъпки в програмирането на C/C++"  на Бисерка Йовчева и Ирина Иванова  може да се поръчва на телефон  02/943 4724 - издателство „Изкуства“. Правят доставка (учебник -8лв., доставка -3лв.)

Благодаря, ms13. Те са на една пряка от работата ми, така че направо ще отскоча в обедната почивка  Laughing  Ако знаех, че те го продават, отдавна да бяхме го взели. Но на сайта на Телерик не пишеше нищо за издателство и останах с впечатление, че те си го издават, както други техни учебници

# 107
  • Варна
Точно там видях школите. Но ги видях и в сайта на училището платени.

Нищо не пречи да пратиш един мейл с въпросите, които те интересуват.

Увериха ме че във Варна са безплатни, но започват в началото на октомври и в момента не набират нови попълнения. Следващите започват октомври 2013

# 108
Честито на първите пет деца получили грамоти за успешно преминаване на модул 7 на Детската академия по програмиране - Telerik Kids Academy в гр.София. Благодарности на школата за идеята да накарат  децата от малки да се занимават с нещо полезно, а също така и на техния преподавател Явор Никифоров за положения труд. Успешно преминаване  и на останалите дечица!

P.S. Впечатляващ подпис на даскала на грамотата   Grinning

# 109
  • София
Поздравления на хлапетата!
Какво следва за завършилите модул 7? Модул 8 на същото място със същите деца и учител или нещо друго?

# 110
Поздравления на хлапетата!
Какво следва за завършилите модул 7? Модул 8 на същото място със същите деца и учител или нещо друго?

ами вариантите са много:
с тях петимата взехме решение всяка неделя от 13:00 до 13:10 да се събираме и да си даваме насоки накъде да се самоподготвят. Също така ги насочих към алгоакадемията в Телерик, както и към друга ежеседмична школа провеждана в София, която им е точно на нивото. Самите те също трябва да са много по- самоинициативни в самоподготовката си (и само да ми пишат съобщения от типа "яшу преборих се и с това..., кое да захващам сега?" или пък "виж тук как съм се забатачил, ще ми е борба, но ще се справя сам, че съм вече дърт"

Проведохме разговор със Светлин Наков и плана ни е, когато има достатъчно(доста повече от 5) хора посправили се с модул 7 (това ще е след няколко месеца) имащи желание да продължат да стават още по- зли състезатели, да предложим и редовни групи по модул 8,9...

До тогава си имаме някои методи за онлайн комуникация с младежите, за да ги информирам когато има подходящи за тях школи/възможности.

В тоя ред на мисли и да се похваля, че новата армия от начинаещи (започналите на 26ти януари) ми се струват много надъхани и ме е страх какво ли да очаквам от тях Simple Smile
Има ли някой родител от тях да изкаже мнение доволни ли са, забавляват ли се ?  Grinning

# 111
  • София
да се включа като родител на надъхан начинаещ - детето е много ентусиазирано и ме е превърнало в бета-тестер на всичко програмирано. Лично аз съм впечатлена, не съм очаквала само за три съботи  да има такъв напредък /като се има предвид че аз нищо не разбирам от програмиране/. Благодарим за отдадеността Яшу и за това, че така палите децата да се занимават с нещо по-смислено пред компютъра. Вече очакваме с нетърпение първия изпит, за да видим продължаваме ли напред Simple Smile като много се надяваме да минем....айде че се връщам да умножавам по новата безкрайна програма за умножение  Mr. Green

# 112
  • Sofia

В тоя ред на мисли и да се похваля, че новата армия от начинаещи (започналите на 26ти януари) ми се струват много надъхани и ме е страх какво ли да очаквам от тях Simple Smile
Има ли някой родител от тях да изкаже мнение доволни ли са, забавляват ли се ?  Grinning
Определено синът ми е много щастлив от всяко занятие. Неговата мечта е да стане програмист, така че май няма нужда от повече писане по въпроса  Laughing. Дали напредва - не знам, че нищо не разбирам, но след 3 седмици ще разберем  Wink.

# 113
Яшу по повод това, което прочетох днес - за зимните състезания по информатика в Търново, по - точно, че записването е до 15 февруари от обявеното в сайта на РИО-София искам да попитам предвижда ли се организирано от Телерик участие, като това в Шумен? Доколкото знам на школата си съобщил на децата, но май записване не е имало. На сайта на Телерик не виждам нищо да е обявено.
Редактирам се:
Много сте точни - браво! Сега остава и децата ни да се представят добре!

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 21:33 от naniika

# 114
Редактирам се:

А къде го видяхте този списък? На мястото, което ми каза моят син не открих информация. Имам усещането, че в последния момент ще ми се сервира, че трябва и той да ходи. А той със сигурност ще иска.

# 115
Редактирам се:

А къде го видяхте този списък? На мястото, което ми каза моят син не открих информация. Имам усещането, че в последния момент ще ми се сервира, че трябва и той да ходи. А той със сигурност ще иска.

веднага сервираме за нетърпеливата мама   chef

списък на поканените софиянчета: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsjOZx51NKx9dHlUVlI … M001RkpMQXc#gid=0
форма за потвърждение/ отказване от участие в зимното състезание във Велико Търново https://docs.google.com/forms/d/1DmMjuIjP9qyeHt54GpnwoO1eZQeziMa … NTn2MHzw/viewform

макар, че като се вгледа човек- за част от децата не е сигурно ще станат ли поканени (от тях си зависи) и пак може да има тръпнене до последния момент  Mr. Green

а ето и една новина за  baby_neutral съботните зайци започнали школи от 26ти януари тази година- на тях също им предстои състезание, макар и наше си вътрешно, в нашата си зала в София- квалификационно за модул 2. Трябва да си изберат кога да го проведат като попълнят:
https://docs.google.com/forms/d/1T4GHHnhXtu4UJaoXi9lxZHYB8RW5PgX … dMg03TkY/viewform

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 03:27 от Яшу

# 116
Записахме се за изпита-8 март. ConfusedНе,че е последния ден,а през другото време малкият е на училище,
има уроци,а и аз съм всичките дни на работа и ми е невъзможно да го закарам! Thinking
Ще улучим най-голямото чакане!!!......и дано измисля,как да се освободя от работа...че е голям проблем.... smile3511

# 117
Някой да има инфо дали ще има ново записване?Писах в сайта, но отговор нямам Thinking

# 118
Някой да има инфо дали ще има ново записване?Писах в сайта, но отговор нямам Thinking

нова група начинаещи ще има през септември, а евентуално (не е сигурно) и още през юни.

следете сайта Simple Smile

# 119

нова група начинаещи ще има през септември, а евентуално (не е сигурно) и още през юни.

следете сайта Simple Smile
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт