Моето мъжле нападам, за да мога с тестче положително да го изненадам - тема 91

• 25 157
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Петеса честита магистралка!  Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност със здравичко пухкаво бебче на финала!   bouquet  Hug
Петра, Пуфпаф, съжалявам за родата Confused  Ама не спираме да мечтаем и да се борим, нали  Hug
Моме май точно сега ти са важните дни, дано хванете ИСето  Praynig
Дианка ти ще се отчиташ ли  Thinking
Аз нагушках едно хубаво мойто момче и пак го изпратих, още няколко дни и си се прибира.  Пфу, да минава по-бързо!  1swing  Вън е -5, пече слънце и пеят птички  newsm78
Хубави почивни дни на всички!   bouquet

# 601
Здравейте!  55

Не знам как съм пропуснала да се запиша при вас, но все пак по-добре късно отколкото никога.  Mr. Green С някои от вас се познаваме от съседната темичка, ще се радвам да се запознаем и с останалите. Аз съм на 26г., за съжаление септември месец в 9г.с. имах мисед и хубавата приказка приключи. От миналия месец с нови сили започнахме опитите и се надявам скоро да имам с какво да се похваля.  Praynig Praynig Praynig

Желая успех на всички!   bouquet

# 602
Добре дошла, Златенце, дано не се задържиш тук дълго Simple Smile
Мишки, мисля, че считано от днес, вече ми минаха важните дни - рязко ми се повиши БТ, та сега остава да чакам и да се разсейвам с разни други приятни занимания от сорта на спорт, диетка, книжки и фотошоп  Crazy

# 603
Златенце  wavey

Скрит текст:
И един поздрав за  всички

# 604
pettesa честито пожелавам ти лека бременност и толкова много се зарадвах, че донесе добрата новина newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
petrra съжалявам, стискам палци другият месец да не се появи за още 9 месеца newsm1

При мен за сега няма нищо, реших утре сутринта да си направя тест и да видим какво ще стане. Нямам никакво предчувствие единствен симптом ми са гърдите, които са се надули  но това нищо не значи  Simple Smile

Плодче,пръстена е прекрасен.

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 19:13 от palica

# 605
  • В къщурката на хълма на феите
Петеска заради теб и 3 теми да изпишете все ми е таз, аз все така с удоволствие ще ги пускам Hug

гледам, че все вашите си мъже сънувате .. пък аз все чужди мъже сънувам .. нещо пак съм дефектна Mr. Green Mr. Green

# 606
Петеса, чудесни новини!  Praynig Hug

Златенце, радвам се да те видя и тук  Wink Hug

# 607
Мецанке, аз все сънувам, че мърсувам с бивши  Grinning

Златенце, добре си дошла и да не се задържаш задълго тук  Hug

Палица, утре с кафенцето искам да те прочета с магистралка  Hug

# 608
Блонди, аз пък попаднах под теб..не в прекия смисъл де..да обясня, че да не се развихриш в някой еротичен сън довечера Joy Hug Ако искаш да знаеш даже се отърках зверски добре в корема ти, тъй че ако прихвана този месец, ти ще си виновницата Heart Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 609
  • София
Днес освен че имаме стахотни новини отново е весело с тези сънища за изневери и други имена Grinning
Аз също като Блонди понякога сънувам бивши ... а не ММ в изневяра Grinning
 Ралица сутринта след като си изпия кафето ще вляза в темата заради твоята добра новина.... дано дано :-*

# 610
  • Лондон/Пловдив
pettesa честито ,много се радвам лека и спокойна бременност .
Който я е пуснал лелката да я държи ,че хич не ми се ще да я приемам ама като гледам няма да ме подмине , така ме болят гърдите . Някой който е пил или пие Инофолик да ми каже дали при него спряха да му излизат пъпки преди цикъл , аз обикновено се изпъпчвам по 3-4-5 пъпки ама този месец нито една още то верно имам  още 5 дни кажи речи до цикъл . И друго да се похваля от както го пия ми спря косопада , няколко месеца ме мъчеше горе- долу 4 толкова много имах чувството без коса ще остана .
И аз съм сънувала ,че мъжо ми има любовница и в дискотека ги засичам как се целуват и плача ли плача и страдам .Явно е нещо съвсем нормално ,сънуваме страховете си . ММ вече няма температура ,малкия добре дано тази нощ ме оставят да се наспя .
Петра няма нищо нареждай се за другия тираж  Hug
Златенце добре дошла ,съжалявам за случилото се дано още този месец излезеш от темата .

# 611
  • shumen
Златенце,добре дошла.
Палица,хайде твой ред е да се отчетеш мила с положителен тест.
Момичета аз за сега съм по-добре.От 2 дни само ме болят гърдите и нямам търпение във вторник да отида на преглед.Дано всичко с бебчо е ОК.

# 612
  • В градината...
В крайна сметка, за яснота -  Палица или Ралица?  newsm78

# 613
  • Burgas, Bulgaria
pettesa  ейййй честито милааааа  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  - лека и безпроблемна бременност ти желая  Heart Eyes

# 614
  • Варна
Хихихи  smile3532 smile3532 ах тези сънища ...то и аз сънувам милото с любовници ..ама сънувам и как ядът бой от мен  smile3508
Cherry Mam, Палица стискам палци  Praynig
Златенце,добре дошла.

Общи условия

Активация на акаунт