Моето мъжле нападам, за да мога с тестче положително да го изненадам - тема 91

• 25 148
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря ви момичета, че ми стискате палци и дано утре аз донеса хубавата вест. perunika аз се казвам Ралица, но няма как да се регистрирам с това име  Simple Smile и заради това е Палица. Това ми е любим ник още от едно време.
Гледам, че днес темата е сънища и аз да се включа по принцип чест се случва да сънувам, че моят се е е влюбил в друга или други  Laughing но и аз не оставам назад в сънищата. Даже онзи ден сънувах, че съм се залюбила с един французин и  т.н. newsm62

# 616
Ама и мен ме изби на лигавщина, та не ми остава нищо освен да ви почерпя както се казва с едно гръцко парче хаххаха  hahaha
Да ви кажа и аз сънувам ММ ( hahaha) с друга и в последния такъв сън  даже я навиках на местен език с Ф и Ю, което пък е нетипично за мен като реакция Simple Smile абе то е ясно, че полудях нещо напоследък  hahaha И чакам Св. Валентин, за да ви се призная в любов Simple Smile

Бени, ние сме с теб  Hug Златенце, успех в най-скоро време! Блонди, а и аз съм интуитивна като ВК, миналия път преди закъснението си поръчах панталони за бременни  hahaha

Хайте гуш на всички  Hug и приятни сънища  hahaha Петеса браво и честито!!!   bouquet

# 617
Сега като ви чета за сънищата и аз да разкажа как преди 2 седмици се сърдих на мъжът ми цял ден заради един сън Simple Smile

Сънувах,че се женим. Аз се подготвям,обличам, отивам на мястото ,където ще е сватбата и...мъжът ми не идва,защото се е УСПАЛ (оспал...честно казано не знам кое е вярното). И баща ми отива да го събуждате...Казано н кратко..пращам му тежката артилерия. И на другия ден след съня му се разсърдих и той ме пита защо,аз почнах да му разказвам и му казвам : ти не дойде..и защо"... и той "щото съм спал". Как позна..нямам идея ама много се смях като позна Simple Smile

# 618
Честито, Петеска!Лека бременост с щастлив край! Hug
Момичета, мъжо днес ме води на кино...романтична комедия...после вечеря(аз съм на диетка, но хрупнах 2 салати в бързината Mr. Green),минахме през книжарницата на оглед за нови книги и като ме сряза ниско долу, безмалко да клекна...и така 3-4 пъти... прибираме се и що да видя - ЦС...ама мнооу #Crazy май сгащих Яйчицето, но мноу рано ми се види за О - 9ти ден ми е Thinking  хм....милото излезе от банята[smilie=smile3540.gif] лека ви! Blush

# 619
Сарниа, направо в десетката с тази песен  Heart Eyes
И чакам Св. Валентин, за да ви се призная в любов Simple Smile
Муш! -Въх, уби ма!  smile3544
 hahaha

Сега като ви чета за сънищата и аз да разкажа как преди 2 седмици се сърдих на мъжът ми цял ден заради един сън Simple Smile
Карол, изби рибата  Joy
Бени, мисли позитивно, с теб сме  Hug
Йори успешен улов!  #Sniper

# 620
Аз редовно се сърдя на моя мъж за някакви такива сънища  ooooh!

Един приятел беше се оплакал на моя,че и неговата жена му се сърдила по същия начин...Еййййййй, много сме чувствителни значи Simple Smile

Ако ви кажа какво ме пиле окълва...Нали имах порблем  с  smile3550 и днес имам ПМ болки и като отида до 00 и сега имам обратния проблем.. Обаче като изляза и вече няма ПМ болки.. Ако до вторник няма рода..Сряда сутринта ме чакайте на отчет....

# 621
Ра-ли-ца, Ра-ли-ца, Ра-ли-ца  newsm18 newsm18 newsm18

# 622
И аз се нареждам сред мажоретките  Mr. Green Хайде, Рали, чакаме те с кафето да донесеш теста!
Каролче, при мен така се получава в деня преди да ми дойде МЦ.
Пфуу, пак се опитва да ме боли гърлото. Днес си предписвам много чай и 2-3 трахизана.
Скрит текст:
Много ми е мъчно за Уитни Хюстън, за пропиления ѝ талант и живот....  Confused

# 623
И аз мисля, че ще идва мЦ и затова имам такъв проблем...

Ама да не дърпаме дявола...дано е станало чудо

# 624
  • София
И аз вече трети път проверявам.... И аз се нареждам до мажоретките...Ралица...Ралица Grinning

# 625
  • Пловдив
Хайде вадете положителните тестчета  Mr. Green Heart Eyes

Златенце, радвам се, че вече се засичаме и тук  Hug Дано бързо се изнесеш към някоя отчетна  Praynig

И да ви наръся леко за бебеносна неделя  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 626
# 627
  • shumen
Хайде,чакаме положителни тестчета,днеска.
А ето и закуската,момичета:

# 628
Добро утро

Днес чакам положителен тест
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 629

Общи условия

Активация на акаунт