Моето мъжле нападам, за да мога с тестче положително да го изненадам - тема 91

• 25 126
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Златенце, добре дошла и скорошен успех ти желая! Hug

Днес кой ще вади положителното тестче? Praynig

# 631
Благодаря за радушното посрещане!  Hug
Доколкото разбрах чакаме тестче, така че palica  Praynig Praynig.
Йoри , и при мен беше същото в петък.  Shocked Толкова много, че отначало се изплаших, че се напишквам.  Embarassed Дано да е било това, защото в петък и събота действахме.  Flutter
danaeka , потекоха ми лигите при вида на тази вкусотия.  Crazy
Зу, Дони, Тони,  Hug.

# 632
Здравейте момичета и така да се отчета  Wink. Едвам издържах до 5 сутринта и си направих теста. Тогава видях една почти въображаема втора чертичка но супер бледа и сутринта показах на мъжо теста. Той каза, че се вижда една супер, супер бледа черта и да не се радвам още а да почакам.  Така, че не смея да кажа нищо. Тайничко се надявам и не знам какво да мисля. Мисля утре сутринта пак да си направя тест. Използвах престо, макар че този месец попаднах на няколко невалидни теста така, че не знам. Иначе гърдите си ги усещам двойни и сякаш ми парят, той кръста си ме боли по принцип така че не мога да се ориентирам по него. Сещам че е първата бременност първият тест беше много блед  след няколко дена закъснение така, че стискайте палци  newsm17

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

Сега като си гледам графиката си мисля да не би овулацията да ми е била на 24 ден от цикъла, защото ако е била по рано до сега трябваше да покаже.

# 633
  • София

Хайде добро утро и от мен  Hug

Палица.. стискам палци утре чертичката да е по-наситена и така всеки ден .. още 9 месеца  Mr. Green

В сънищата.. и аз като вас съм сънувала, бившия (тогава настоящ) и не му говорих цял ден  Tired Наистина може и да е нещо от страхове ли.. знам ли... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Времето на вън пак се развали... искам слънцеееееееееееее.. много ми е мрачно така...
Скрит текст:
а и с тази новина за Уитни... толкова млада  Tired
[/b][/color]

# 634
  • София
Дубрутруууууу
palica Praynig Praynig Praynig дано тия дни имаме поводи да ти честитим Praynig Peace Hug
и не само на теб Wink
желая ви усмихнат, любовен и позитивен ден Heart Eyes

# 635
  • Велико Търново
Златенце, добре дошла при нас и ти пожелавам съвсем скоро да се похвалиш с двете чертички, а 9 месеца след това с пухкав бебок  Hug
Рали, дано чертичката да се насища все повече  Praynig
Данаека, баницата изглежда апетитна   bouquet

# 636
Здравейте, прекрасни Simple Smile
РалицаPraynig Praynig Praynig Praynig Praynig Дано да се насища чертичката и да се превърне в пухкаво бебче Simple Smile
Яжке, Естела, благодаря  Hug Малката е по-добре, но пък ми лепна някакъв детскоградински вирус, който ще ме довърши.
Хубава неделя ви желая  Hug

# 637
  • Пловдив
palica, дано дано! При мен беше така - само аз си виждах чертата на теста, който беше Престо. Стискам палци  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 638
Хайййде поздрав за Ралиии, най сетне се отпуши от към тестове  Crazy Mr. Green

# 639
Ралица, стискам палци чертичката да става все по - тъмна и плътна Praynig Praynig

# 640
  • Сливен
Ралица  Praynig Praynig Praynig - утре да има по-яна чертичка  Hug

# 641
palica , тихичко честито от мен, защото и моята беше такава. Забелязах я преди да метна теста в коша. А и щом я има, значи тестът си е положителен. Но щом искаш да изчакаш, тогава няма да бием барабаните още.  Mr. Green

# 642
Еее, каква тема само! След толкова суша....
Рали, и от мен засега тихичко, а после и по-силно честито   bouquet Не мога да ти видя температурата на графиката, за да коментирам, само останалите данни са ми видими.

# 643
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Рали(Palica)  Praynig Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за хубава черта утре, довечера да ограничиш течностите и по-добре шуър чек (според мен). Hug  Hug Hug

И НА ВСИЧКИ  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 644
Palica  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed  Hug и моята беше хипер бледа, но повече тестове не правих ... беше ми достатъчна  Mr. Green Ще стискаме палци за утре да стане още по-ясна  Praynig Hug

Добре дошла на Златенцето   Hug и скоро към отчетни  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт