Моето мъжле нападам, за да мога с тестче положително да го изненадам - тема 91

• 24 853
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • В къщурката на хълма на феите
Мецанке, кво стана сега, краци вириш, по мъже въздишаш, че и насън те гонят, не е лесно...  Laughing

разнообразявам си живота Mr. Green Mr. Green

# 76
  • Сливен
Защото днес почина дядо ми и още не мога да осъзная какво се случва.... Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Каролче, моите най-искрени съболезнования за дядо ти, бъди силна  Hug

# 77
Защото днес почина дядо ми и още не мога да осъзная какво се случва.... Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Каролче, моите най-искрени съболезнования за дядо ти, бъди силна  Hug
От мен също, съжалявам  Sad

# 78
Каролке, много съжалявам  Hug

Мецанке, само така, още може  Grinning

Зузи, да  Heart Eyes

Роксана, няма страшно, ще ги менкаме, ако се наложи  Laughing

# 79
записвам се  Simple Smile успех на всички  Hug

# 80
  • София
Каролка, моите съболезнования  Tired Face
Блонди, пожелавам ти тогава да видите една пишка  Peace.
Рокси, а вие да видите една не пишка Simple Smile
Звездичка, ако решиш, че искаш да знаеш пола, и теб те чакаме на отчет в ной-скоро време  Hug.
Аз събирам сили да мятам пак крачоли към 17.30 към дома  Laughing. Големи преспи, голямо чудо  ooooh!.

# 81
  • София
Ако не с чертички то поне с пишки или НЕпишки може да се напълни тази тема  Joy
Каролче мила кураж и не се натъжавай много... живота е кръговрат, едни се раждат други умират... дано този месец твоите усещания се потвърдят и да се компенсира баланса на живота... След 9 месеца нов живот във вашето семейство   Hug
Зазу и аз след малко замятам крачулита, но понеже днес сутринта тази гадна леля дойде та реших да я повозя с колата, че много ми тежеше гадината... и ще се боря с престпите ама с колата, те едни коловози едно чудо.. ще си се въртя до вкъщи...ако успея да изляза от паркинга на работа разбира се

# 82
Благодаря ви много,

Извинявам се, че ви занимавам с тези неща. Не искам да ви се отразява отрицателно.. Аз очаквах да се случи това, просто да го чуеш е УЖАСНО!!

# 83
  • Варна
Записвам се да ви следя...  bouquet

# 84
Здравейте, момичета - кокичета  Heart Eyes
Времето тези дни наистина е ужасно , дано скоро се стабилизира  Praynig .
 Меци -   bouquet
Темата изцяло допада на емоционалното ми настроение  Mr. Green Ми то мъж си трябва за тази работа и то издръжлив не само физически, ами и психически  Crazy Поне в моя случай- има дни , в които изпадам в толкова голямо отчаяние, че сама едвам се изтрайвам. И се опитвам да го овладея, ама без да си излея чувствата не минава  Tired Та засега милото се държи , но дано скоро се запролети , че с хубаво време по-леко минават тежките дни  Rolling Eyes
 Кароли -  spoko
 Дони, Бени- очаквам добри вести от прегледите  fingerscrossed
 На нечакащите  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
 На новодошлите -  welcome и скоро да се похвалят с щъркелови вести.
 За здравната каса-  нещата там се случват мнооого бавно   Animal Snail . Човек трябва да разполага с нерви и време най-вече, да ходи и да си търси правата . И сам да се информира междувременно , за да не го изпързаля някой недобросъвестен лекар  #Cussing out

# 85
Ако не с чертички то поне с пишки или НЕпишки може да се напълни тази тема  Joy

То с тоя женски, разгонен (понякога гъбясал) и навирил краците отбор, какви НЕпишки мислиш, че ще се котират  Laughing

# 86
  • София
Ми то мъж си трябва за тази работа и то издръжлив не само физически, ами и психически  Crazy Поне в моя случай- има дни , в които изпадам в толкова голямо отчаяние, че сама едвам се изтрайвам. И се опитвам да го овладея, ама без да си излея чувствата не минава  Tired Та засега милото се държи , но дано скоро се запролети , че с хубаво време по-леко минават тежките дни  Rolling Eyes

И аз съм като теб мила, понякога изпадам в такива състояния като днес например, че горкия незнам как издържа... но ми минава бързо... А ти АДАШЧЕ (ponyo), коя зодия си?

# 87
  Animal Tropical Fish съм адашче и затуй май съм доста емоционална  Simple Smile . Само че за съжаление пред широката аудитория обикновено си показвам само положителните емоции, лошите ги пазя за най- приближените  Rolling Eyes . Сред които сте и вие  Mr. Green . И то аз съм си такава по всякакви въпроси , не само по темата искам бебе  Wink .

# 88
Karola, много съжалявам за дядо ти  Flowers Rose Най-искрено ти пожелавам занапред само и единствено положителни емоции.
Ponyo, и на мен на рибка ми приличаше с тез емоционални изблици. Да знаеш как добре те разбирам, щот и аз така  Wink

# 89
  • София
Явно не зодията е важна винаги.... аз съм същата и малко ме е яд на мен понякога, че си изкарвам ядът на близките, а не на нещо друго... Трябва да намеря друг ходход  Joy

Общи условия

Активация на акаунт