Моето мъжле нападам, за да мога с тестче положително да го изненадам - тема 91

• 24 867
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
 Animal Snail  Пристигам и аз на 7-ма страница, здравейте всички  Hug
Меци   bouquet  Темичката е чудна  Heart Eyes
Ама ние верно една камара народ не/чакаме по едно и също време горе-долу  Mr. Green  На всички лелки дотук им риткам един в д-то и да не ви се вясват повече
Петрра дано подминеш деня Х  Praynig
Пуфе, мислиш ли това закъснение може да е от самата тубация?  Не искам да те разочаровам или нещо, но и това е възможно.  Моят цикъл падна твърдо на 25 дни последните три месеца, а днес ми е 28-ми ден и не съм много сигурна дали да го чакам днес или утре.  Ние още не сме правили кекс след процедурата, та съм сигурна, че няма от какво друго да ми закъснява.  Tired  Hug
зазу  fingerscrossed за петък.
архинора, ходи ли на преглед?
стелико много гадно, дано ги преборите бързо  Hug
бени успех утре  Praynig
атадарче  Hug
рокси много хубава снимката  Heart Eyes
Нели честита радост!  Нека е безпроблемна до края   bouquet
Сигме тия направо са за трепане!  Сигурно и ражданията им са по график, петъците, ама само последните от месеца, и само ако си се записал.  Ако не, раждай на улицата  Crossing Arms   Кога ще ходиш до поликлиниката?
Данинце, и ние ще излезем, мила, и никога няма да се върнем там!   PraynigHug
Аааа Зу, аз викам да влезем и излезем успешно поне по два-три пъти, аз на едно не се спирам  Blush
миле-на  wavey
Каролче  Hug spoko  Съжалявам мила  Flowers Rose
Пращайте нежеланите лели при мен, аз чакам с нетърпение.  Гърдите  ми станаха двойни, болят, не мога да дишам вече, а още я няма пущината.  Айде топла и бебеносна вечер на всички  Hug

П.П.Дони върна ли се от София?  newsm78

# 91
Меци, благодарности за труда!
Зазу, май ще е по-добре да се информирам за пола, че ако е момченце да понакупим някои работи! Simple Smile
Карола, моите съболезнования!

# 92
И аз си мисля, че е от снимката Rolling Eyes тя и овуто ми закъсня....та така. Само искам да дойде и да  заминава, че ме тресат нервите вече. А за другият месец и аз се присъединявам към немерещите и не следящите, че нещо ми писна, в крайна сметка явно наистина си е божа работа  Tired

Каролка, мила гуш Hug Hug

# 93
Момичета, и тук да се отчета, че така съм притеснена....два пъти ме гледаха на ехограф, точицата ми нараства... в понеделник се надявам да чуем тупкащо сърчице... но щастието ми е помрачено от кафеникаво течение от неделя насам.... аз съм в Германия, притеснявам се, че нищо не ми изписаха, само ми казаха да не се натоварвам много и да си почивам, а като гледам в бг по колко лекарства изписват.... ще се побъркам май скоро, дано поне чуем съчицето и всичко да е наред...

# 94
Аз срам не срам ще се запиша чак на 7 стр  Blush

Честити бебчета на Имам надежда и Старлет  newsm32 Да са ви живи и здрави  Hug
Меци,   Heart Eyes

# 95
  • на 4-ия етаж до асансьора
Момичета благодаря за пожеланията!Твърдо и силно се надявам да оправдая очакванията ви!!!  Hug Hug Hug
На новодошлите...добре дошли и марш бързо во отчетни!   bouquet
Меци страхотно заглавие...благодаря за темата!  Hug
Каролка съжалявам...  Hug
neli_m.nankova честито!Леко бременеене и пухкаво бебче на финала!   bouquet Между другото си ми почти "градска".Имам вила в Годеч!Прекрасно градче е...!
Перу следващата тема да си последна в горният списък!Инак аз ще ти заведа иск- та да видиш какви невъзможни казуси измислям!  Hug

# 96
  • Sydney
maya.r. ако може си купи от там Утрогестан или Дуфастон (тук се продава без рецепта), може и но шпа да пиеш и наистина много почивка... всичко ще е наред  Praynig Hug

# 97
benitabeni, благодаря, и аз видях, че всички това взимат, но тук за съжаление не мога да взимам нищо без рецепта... ще се прибирам за уикенда на 16ти и тгоава ще си взема, дано всико е наред дотогава... Hug Praynig

# 98
Здравейте,
да се запиша наминавам в новата тема ,
която както винаги е доста вдъхновяваща Peace
събота и неделя се пада О. и наистина мисля да
"нападам моето мъжле....".

Айде успех и спорна luvbed kiss easter

# 99
запис Grinning и се връщам да чета #Crazy

# 100
  • в пералнята
Оооо, тук докато се обърна и пак нова тема.
Меци, много благодаря, да ни е честита и да ни донесе много двучертичкови новини.
Да се отчета на бързо. Бях на чичо доктор, много съм доволна. Като цяло май проблеми няма.
В левия яйчник имам фоликул с д.11 мм, а в десния - такъв с д. 13мм.
Каза ми, че имам раничка, но не била страшна и че трябва да си я гледам редовно. То аз си я имам от години де, за сега не се е променила.
Мислите ли, че трябва да се притеснявам?

# 101
  • В къщурката на хълма на феите
Бени утрогестана и дуфастона не се продават без рецепта
Архинора според мен ще имаш повод за притеснения след като посетиш още един лекар и той самостоятелно открие раничката .. иначе тази диагноза може да бъде спекулация Peace

# 102
Дори и да имаш такава, не е фатално. Аз си отглеждам таква с години  : Mr. Green важно е само наистина да я следиш на шест месеца колпоскопия и цитонамазка. И аз и се впечатлявам особено, като изкървих на цветната снимка и то доста, но мнението и то на няколко лекаря е да не се пипа засега  Rolling Eyes явно това е тенденцията сега, преди знам че са ги горили или третирали....сега нещат модерните гинеколози

# 103
  • в пералнята
Ааа, Меци, аз си казах, когато той я видя. Защото бях забравила, че преди години пих антибиотик за нея. И после му казах. А той каза, че няма страшно, трябва просто по-честичко да правя цито. Нали имах ръждиво зацапване, той каза, че ако се повтори, да отида да ми пусне хормони. Иначе ми каза, че на тази възраст не би трябвало да имаме проблеми за бебе.

# 104
  • В градината...
Ponyo, Рони, Яница, вие кога сте родени?

Петре, съди ме, душата, ще призная иска и разноските ти ще поема без бой, само и само да стане работата  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт