Моето мъжле нападам, за да мога с тестче положително да го изненадам - тема 91

• 24 872
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Хоп нова темичка... благодаря ти Меци -  дано наистина ни е на късмет и както казва Ле ви ... може пък да направим нов рекорд този месец  newsm68
Много се радвам, че днес се появи Нели с двучертичкова новина... Честито мила, да ти е лека бременността и на накрая едно сладко малко човече  Heart Eyes

# 31
  • Sydney
mecani мерси за темата, много е хубава Simple Smile
Пожелавам късмет на всичкиии  Hug

# 32
Mecani,  благодаря за новата темичка!   bouquet

нека я изпълним с радостни новини  EFP stork-boy stork-girl

# 33
Здравейте! И аз да се запиша в новата тема. Първо да честитя бебенцата на Имам надежда и Старлет smile3504 smile3504, пожелавам им да са много  здрави,  щастливи и палави   smile3521.  Аз си чакам лелята и нямам никакви очаквания след като си направих рано, рано тестовете, които бяха отрицателни  и сега не ми се  правят. Онзи ден си поръчах от ebay 50 теста за овулация и 30 за бременност но да съм по точна мъжът ми ги поръча. Беше се много вдъхновил, понеже излизат много по евтино и тайно се надявам да не ги използвам а да ги подаря на приятелки  smile3503. И по този повод не ми дава да си купувам тест за бременност каза да изчакам голямата пратка  Laughing и ще имам възможност да си правя на спокойствие тестове.

neli_m.nankova, честито и ти пожелавам лека бременност.

# 34
Меци,мерси за темата. Hug
Аз днес бях като от лафа:"Тръгна да тръгва и не тръгна." hahaha Свърших това-онова и сега съм вкъщи с кафенце.Записах час за доц.Конова в Плевен за 22.02 да видим от къде ще изскочи зайчето. Thinking
Сигме,вече не се и ядосвам на простотиите в здравната ни система и имам щастието във фирмата да са ми направили допълнително здравно осигуряване и се родих,хич и не ползвам направления и да се моля.Осребриха ми и двата К.,платиха ми и двта пъти ампулата анти-Д,абе супер направо.
На всички с лелки-кураж!
Хайде лек ви ден!

# 35
  • Сливен
Скок в новата тема  Hug
Съжалявам за всички нечакани и неканени гостенки - тези проклети лели, дано другия месец си тръгнат за поне 9 месеца  Grinning

# 36
  • В градината...
Петре, виж кво, никакви ПМС не се допускат 9 месеца!

Пуфе - за тебе - същото!

Тъй, нова тема, добре, ама ЗАЩО мен ме набутват назад в списъчето и от 64-та ставам 65-та  Thinking Thinking Thinking Thinking Че то и до 45г. няма да му видя началото на тоя списък!

Пак младите да се уредите!  Naughty

# 37
Перу, просто някой се е върнал в списъчето..за жалост..та затова си назад.

И се сещам за един начин да излезеш от списъка, пожелавам ти го от сърце!  Praynig

# 38
Здравейте момичета, и късметлийска темичка пожелавам на всички!

Данинцето, и аз имам такова допълнително осигуряване към Евро инс и вече 4 години имам карта, но миналия месец за първи път реших да я ползвам, когато отидох на фетална ехокардиография в София, оттам ми издадоха касова бележка и фактура за прегледа, но като се върнах тук и реших да си дам документите от прегледа ми отговориха, че това не се изплаща, един вид бременна си не си болна, инъче колежките ми най- вече за очила ги ползват и за хапчета като са болни. Sad
Други момичета, обаче се похвалиха, че на тях им изплащат и ФМ даже.

# 39
Аз съм завърналата се.Честно казано се чудя кой е по-добрия вариант,дали дълго време да не излизаш,но накрая да излезеш успешно,или постоянно да влизаш и излизаш Cry.
Линко,май зависи от пакета.И аз звъня да питам какво ми се полага,преди да предприема нещо,но сега например имунологичните и хормоните ще ми ги платят.

# 40
Петре, виж кво, никакви ПМС не се допускат 9 месеца!

Пуфе - за тебе - същото!

Тъй, нова тема, добре, ама ЗАЩО мен ме набутват назад в списъчето и от 64-та ставам 65-та  Thinking Thinking Thinking Thinking Че то и до 45г. няма да му видя началото на тоя списък!

Пак младите да се уредите!  Naughty
Аз въобще не съм в списъка  newsm45

# 41
Аз съм завърналата се.Честно казано се чудя кой е по-добрия вариант,дали дълго време да не излизаш,но накрая да излезеш успешно,или постоянно да влизаш и излизаш Cry.
Линко,май зависи от пакета.И аз звъня да питам какво ми се полага,преди да предприема нещо,но сега например имунологичните и хормоните ще ми ги платят.

Отговорът е, че няма никакво значение дали си в списъка или не, дали си номер 1 или 111...не това решава съдбата ни Peace

Данинце, и ние ще излезем, мила, и никога няма да се върнем там!   PraynigHug

Стели, и това че те няма ще те накара ли да спреш да искаш бебе? Стига, бе хора...ми Меца е човек, пропуснала е може би..не съм гледала дали наистина те няма, но дори и да е така, не е повод за страдание   Whistling

# 42
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Страхотна тема, както винаги  Hug
Пожелавам на всички скорошно двучертичие   bouquet
Аз за известно време се отписвам от бебеправещите, но се надявам да не е за дълго. Но ще си ви чета и ще се включвам от време на време  Simple Smile

# 43
Стига ревахте, беее. И без това е бедствено положението.
Перу, в следващата тема въобще да не си в тоя списък  Peace а последна в горния.
Така става ли ?

# 44
Данинце, и ние ще излезем, мила, и никога няма да се върнем там!   PraynigHug

Дай Боже!Желая го на всички от сърце! Hug

Общи условия

Активация на акаунт