Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 75

• 47 561
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
На Мукадес и се очертава даже бис! Второ ходене на меден месец с Фатмагюл и Керим.

Е, девойки, Cruela се оттегля в покоите си. Спокойна нощ!

# 556
На Мукадес и се очертава даже бис! Второ ходене на меден месец с Фатмагюл и Керим.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А тая кукувица вместо да слухти кой къде мож да я заведе, да си развържи кисията и да се заведе сама. Аман от тая, бе. Crazy

# 557
  • Стара Загора
А като записахме за меден месец-някой разбра ли къде Кадир ще води Мерием?

# 558
  • София
Sofi,много ти благодарим!!! Hug Hug HugСега съвсем ми се разясниха нещата!

А По темата за секса:Ауууу крайно време им е вече,крайно!То бива срам бива,ама то пък чак толкоз,ми то как издържа тоя Керим цяла година без секс бе,ужас,ми тя и Фатмагюл пък поне малко няма ли някакво сексуално желание?!?! newsm78 newsm78 newsm78
И аз доста съм навътре по темата с изнасилването,и смятам,че след 4-5 месеца с такъв прекрасен мъж до себе си би трябвало да е готова вече! Joy GrinningАма то това е турски филм все пак!И хайде да речем не иска секс,още е страх,ма поне да го целува вече,а тя само ръцете му държи Close Twisted Evil

Той и мъжо само ме бъзика от време на време,вика ми:Айде тия вече да правят там секс,че и ти да се успокоиш..... hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 559
Благодарности за преводите!   bouquet  bouquet

А защо ,на някой снимки на beren saat e писана като beren dogan Simple Smile

Мисля, че това е псевдонимът на момичето, което обработва снимките.

Но са прави доста от дамите тук. Как се прилягва до такъв мъж?! Па макар и прострелян и след белодробна емболия!  #Crazy Този мъж пали фойерверки с поглед...  Embarassed
newsm10

# 560
Sofi_q,

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 01:28 от Tara41

# 561
  • AMS
Sofi-a,
Невероятна си!!! Благодаря от душица и сърце!!!

# 562
  • Стара Загора
Лека нощ момичета.Аз отивам да сънувам 14.02 с Керим и Фатмагюл Two Hearts

# 563
София, прекрасна си!  Благодаря ти! newsm51

Мукито искала да ги придружи на медения месец, защото не била ходила на такова място... Нямам думиии!  rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 564
Софи,много благодаря и аз!
Какъв "живот" са му откраднали на тоя мизерен ,подъл лицемер!За каква любов и възможност претендира!!!Може ли човек ,изпитващ чиста и свята любов да"твори" такива безобразия и безумия!!!
Да си скалъпи нов живот и семейство, само заради едното отмъщение ,злоба,завист и безсилие!!!Целенасочено и хладнокръвно да унищожи родителите си-обвини го за смъртта на майка си,не можал да бъде до нея в последния и миг!Да не би да беше до баща си пък?Тогава кой беше крив?!Кой,освен него е виновен,че не е до Фатмагюл?!Той не можеше да я гледа в болницата,бълваше змии и гущери,благодарение на милата си майчица и хорското мнение,веднъж не попита нея как се чувства?!Емоции и чувства в него надиплени като шупли на дувар вековен,за любов да не споменаваме изобщо!Първият му въпрос към нея не беше как си?,а кой го направи?
Повече няма да го коментирам,не го издържам!
От мен лека нощ на останалите,ако някъде изнамеря още нещо утре ще го покажа.Сладки сънища!

# 565
Мацки , аз да питам има ли го някъде 60 еп. ? В линковете на първа страница има само едно 4 минутно клипче и трейлъра  newsm78
Тъй като вече изгледах всички налични серии след малко отивам да си го сънувам Сладкишчо  Laughing

А в този облак дето го коментирате нашио човек играе лошия , така ли? Аз нещо като гледам снимки от този сериал някак не мога да го приема с тез мустаки  Rolling Eyes Чудя се дали да почвам да го гледам , да не взема да се разочаровам от тоз красив херувим , мамин сладък (ма да не казвате на мъжо кви ги плещя  Whistling )

# 566
  • Варна
Снощи спорих с мъжо,че след реакцията на Мустафа след случката на плажа,НЯМА право да претендира за любовта на ФГ и той се заплесна по сериала,само че аз съм старо куче,вече на 60 епизод,а той го гледа по БТВ Hug

# 567
  • Пловдив

Добро утро в петък. Серията снощи както винаги прекрасна. Такъв да е и денят ни.

# 568
Добро утро!
60 еп.без превод в DIZI,YOUTUBE,BOLUMIZLE-където си избереш.А за нетърпелите,които искат-има руски превод.

# 569
Добро утро момичета. Желая Ви ползотворен и  хубав ден, та макар и мразовит, много усмивки, ведро и добро настроение! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт