Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 75

• 47 585
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
  • AMS
Момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
И аз се пенявих по въпроса с нервните изблици на Керим, особено бях остра за държанието му в съда в Измир и ... Но един пост - анализ на Байрактарова ми подейства като отрезвяваш шамар - Благодарна съм ѝ!!!

Скрит текст:
30.12.2011.
От снощи давам заето. Гледам ту един, ту друг откъс от последната серия. Чета ви и чакам с нетърпение резюме, или превод на диалози.... Благодаря на Campanula, за превода на финалната сцена. Даааааааа финала на серията - На първо гледане - не съм видяла добре това  с роклята. Наистина! Очаквах го, макар да не подозирах, че така ще свърши серията. Това, което направо ме закова,  беше вика на Керим преди да влезе в стаята на Ф. - Иеетер!!!  - Стигааааааааа!!!    /или - Достатъчно!!! ... Никой да не ми казва да се успокоя!!!" от превода/ Направо затворих очи!!!, след този вик!!! Изплаших се да не започне да ги изхвърля един по един, докато останат само двамата с Ф.
После, като прочетох поста на Bayraktarova,/ супер е!!!/ ми просветна!!! Наистина  като, че ли вниманието на всички е насочено повече към страданията и мъката на ФГ - на жената. А какво става в душата на Керим? Какво става с него? Колко поражения върху психиката има? И как ще се оправят тези поражения, в тези непрекъснати стресови ситуации? Той все трябва да търпи!!! И аз писах преди глупости, че е време да стане по-спокоен, да се владее, да не действа веднага ... Ох, дано има начин и сили и ... да намери покой. Той  беше в затвора.... Страхувам се, че сценаристите могат да го прекарат и през болница и ... Не искам да го жертват!!! Това просто няма да е човешко!!! Не искам победата, която заслужава ФГ, да е за сметка на здравето и живота на Керим!!!
[/b]

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 17:05 от di...va

# 316
  • Стара Загора
Привет момичета!*¨*morski_briz*¨*  отново много хубаво стихче и точно според настроението ни newsm03 в очакване на новия епизод довечера.
За нервните изблици на Керим съгласна съм с  теб sylia   и  все пак той също изтърпя доста неща,които му се отразиха на психиката малко или много.Сам той каза след  излизането си от затвора на Фатмагюл,че нервите му са съсипани.Не мисля,че е капризничил покрай идването на баща си,все пак цял живот е смятал,че той е виновен за смъртта на майка му,а се оказа съвсем друго.
Но и той ако не е нервен,буен, импулсивен,темпераментен,огън и страст  няма да си е Керим нали?
di...va -четеш ми мислите Embarassedписали сме горе-долу по едно и също време

# 317
Здравейте момичета, гледам днес настроението е приповдигнато доста, дали заради предстоящия епизод  Laughing Laughing Laughing

Аз пък почнах втори тур на сериала и тъкмо гледам пак първи епизод, е вярвайте, ама сега сякаш с други очи ги виждам нещата. Явно като са давали серията по БТВ съм била доста разконцентрирана.
Ми той още от сега Мустафа си е "ревнив гадняр", а Керим си я хареса още от сега, просто разни дребни неща ми правят впечатление.
Ох да не ви занимавам, сигурно и при Вас е така, довечера сигурно няма да успея да гледам с вас, но ще си мисля поне какво ли се случва.
Лек ден от мен, повече усмивки, и дано епизода оправдае очакванията на всички
Evet,evet,Керим си я хареса още на стълбите и я пита елф ли е или от Луната или нещо такова,но и тя го хареса,нали когато Мустафото я попита какво иска този/за Керим/тя го излъга и каза: Търси тоалетната.Значи имаше тръпка и у двамата.Иначе,каквито и плонжове той да прави,особено след "оная"вечер нямаше да има нииииикакъв шанс. ooooh! ooooh! ooooh!

# 318
Момичета, моля да ми кажете точния час на излъчване довечера по Канал Д , 20.15 или 21.15 ? Аз за пръв път ще гледам онлайн в реално време и не искам и за миг да изпусна нещо. И още, от линка в началото на тази тема ли да вляза? Благодаря предварително.

# 319
привет любителки на Керимчо днес за пръв път ще гледам онлайн епизода така че може ли да ми дадете някой линк от който вие го гледате. бях си запаметила един но нещо компа ми ми прецака отметките така че моля дайте ми за да се включа и аз към вас в гледането и коментирането

# 320
Ох бе момичета само аз ли имам чувството че в тия турски сериали ще се удавят с тоя ЧАЙ

Не съм гледала още 60 еп, но сестрата на Керим появява ли се отвоно, че ми е много симпатична ?
А дали ще има ново дело срещу Рахми, нали уж говореха че се отлагало или нещо такова?

# 321
  • Варна
 smile3503Дали Керимчо е нервак
или си е добряк? newsm78
Ще поръзсъждавам малко с вас,
да не сметнете, че не съм в час! ooooh!
Скрит текст:
Да, вярно, той е търпелив,
че за Фатма си беше дявол жив.
Спокойно хулите и той приема,
от думите и само мъка го обвзема.

Още болка, от укора на Аблата се трупа
А Муккадес?!- от нея може да изкука.
Спомените стари, тровят му душата.
Приятелите- мними- качиха му се на главата.

Нима човешко е да носиш всичкото туй бреме
и да си мълчиш и хич да не ти дреме?????
Как човек на всичко туй да издържи
и да може нервите си да спести?????

При всеки може да настъпи миг
да надигне своя гневен вик:
"Стигаааааааа!- на света да каже,
че не е от камък да покаже!!!!

# 322
*¨*morski_briz*¨*, римите ти прииждат като вчерашните вълни!  Hug Да не се обидиш! Завиждам ти за дарбата и то не особено благородно.  smile3503

# 323
Привет! Hug

Лелее Бризче, как само ги редиш?! #Crazy Машалла!

Много се смях с една мацка, дето писа, че мъжа и я гледал като Мустафа, след като му казала, че ще повтаря сериала. Laughing

Добре дошли на всички новозарибени!

# 324
Ех довечера,трявбва вече секса между героите да не е мираж......Simple Smile
А в живота,съм убеден че са билии заедно....

# 325
А защо ,на някой снимки на beren saat e писана като beren dogan Simple Smile

# 326
леле сега го пуснах тоз канал Д, ми то много кофти са вижда
повредата в "моя телевизор" ли е само?

# 327

Идентични ситуации - горящ огън, разговор на влюбени.

В първата - разговор на годениците, свързан с мечтите им за новия  дом и живот като съпрузи.
Всеки виждаше този живот през собствената си призма - моят дом, мойта кухня, мойто легло, моя ключ; направата на барбекю на двора и заспиването под звездите.
Във втората  - разговор на съпрузите, които изразяваха чувствата си чрез стихове -  " ....горещо ли е челото ти, не зная...; влажни ли са устните ти, не зная.... и всичко това го чувстваха по ударите на сърцето - слушайки Истанбул".

Лично на мен "вторият" разговор край огъня  ми допада много повече / въпреки, че влюбените често си говорят обикновени, тривиални неща - но за тях имащи голямо значение - как звучаха само "нашите домати" /.

Толкова красиво поднесена любов, въпреки, че започна от болката и невъзможността. Чакам си търпеливо развитието и.

Настройвам се за довечера - кой знае с какви  "отровни думи" ще ги залее Мустафа / но никой не му е виновен, че любовта му не издържа първото си изпитание - явно толкова е била и истинска /.

# 328
  • София
morski_briz,

Бризче, прекланям се и възхищавам  на талантливи хора като теб!!! ..... редиш рими със скорост, с която други може би просто мислят ...... aferin!

# 329
  • София
*¨*morski_briz*¨*, римите ти прииждат като вчерашните вълни!  Hug Да не се обидиш! Завиждам ти за дарбата и то не особено благородно.  smile3503

...... или пак си четем мислите, или получавам дежа вю.

Общи условия

Активация на акаунт