Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 75

• 47 592
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
Момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
И аз се пенявих по въпроса с нервните изблици на Керим, особено бях остра за държанието му в съда в Измир и ... Но един пост - анализ на Байрактарова ми подейства като отрезвяваш шамар - Благодарна съм ѝ!!!

Скрит текст:
30.12.2011.
От снощи давам заето. Гледам ту един, ту друг откъс от последната серия. Чета ви и чакам с нетърпение резюме, или превод на диалози.... Благодаря на Campanula, за превода на финалната сцена. Даааааааа финала на серията - На първо гледане - не съм видяла добре това  с роклята. Наистина! Очаквах го, макар да не подозирах, че така ще свърши серията. Това, което направо ме закова,  беше вика на Керим преди да влезе в стаята на Ф. - Иеетер!!!  - Стигааааааааа!!!    /или - Достатъчно!!! ... Никой да не ми казва да се успокоя!!!" от превода/ Направо затворих очи!!!, след този вик!!! Изплаших се да не започне да ги изхвърля един по един, докато останат само двамата с Ф.
После, като прочетох поста на Bayraktarova,/ супер е!!!/ ми просветна!!! Наистина  като, че ли вниманието на всички е насочено повече към страданията и мъката на ФГ - на жената. А какво става в душата на Керим? Какво става с него? Колко поражения върху психиката има? И как ще се оправят тези поражения, в тези непрекъснати стресови ситуации? Той все трябва да търпи!!! И аз писах преди глупости, че е време да стане по-спокоен, да се владее, да не действа веднага ... Ох, дано има начин и сили и ... да намери покой. Той  беше в затвора.... Страхувам се, че сценаристите могат да го прекарат и през болница и ... Не искам да го жертват!!! Това просто няма да е човешко!!! Не искам победата, която заслужава ФГ, да е за сметка на здравето и живота на Керим!!!
[/b]
Нима все още има някой, който да си мисли,че Керим няма да е жертван от сценаристките накрая !? newsm78

# 331
morski_briz,
Скрит текст:
Веднъж ти бях писала да си събираш всички стихчета, защото сериалът ще свърши - но те трябва да останат.

# 332
  • Под Сините камъни
Привет момичета от още една влюбена в Керим фенка.
Прочетох набързо последните няколко страници,но не видях някой да споменава имали превод вече на 60 епизод.
И аз вече нямам търпение за довечера.

# 333
Ех довечера,трявбва вече секса между героите да не е мираж......Simple Smile
А в живота,съм убеден че са билии заедно....

На мен много ми харесват като двойка. Я убеди и мен. Laughing

# 334
Прочетох набързо последните няколко страници,но не видях някой да споменава имали превод вече на 60 епизод.
Все още няма,за съжаление  newsm45 newsm45 newsm45

# 335
  • Под Сините камъни
Все още няма,за съжаление  newsm45 newsm45 newsm45
ООООФФФФФФФ вече нямам търпение гледам картинки само ама нищо ще чакаме

# 336
  • Варна
 newsm51За думите ви топли, аз "Благодаря!"
Обещавам римите си тука/в островчето наше/ няма да пестя!

morski_briz,
Скрит текст:
Веднъж ти бях писала да си събираш всички стихчета, защото сериалът ще свърши - но те трябва да останат.
Скрит текст:
smile3525 Спокс, души  Hug админите на BG mama се грижат за това- всичките ми ...... драсканици все още ги има в историята на акаунта ми!  bouquet

# 337
Момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
И аз се пенявих по въпроса с нервните изблици на Керим, особено бях остра за държанието му в съда в Измир и ... Но един пост - анализ на Байрактарова ми подейства като отрезвяваш шамар - Благодарна съм ѝ!!!

Скрит текст:
30.12.2011.
От снощи давам заето. Гледам ту един, ту друг откъс от последната серия. Чета ви и чакам с нетърпение резюме, или превод на диалози.... Благодаря на Campanula, за превода на финалната сцена. Даааааааа финала на серията - На първо гледане - не съм видяла добре това  с роклята. Наистина! Очаквах го, макар да не подозирах, че така ще свърши серията. Това, което направо ме закова,  беше вика на Керим преди да влезе в стаята на Ф. - Иеетер!!!  - Стигааааааааа!!!    /или - Достатъчно!!! ... Никой да не ми казва да се успокоя!!!" от превода/ Направо затворих очи!!!, след този вик!!! Изплаших се да не започне да ги изхвърля един по един, докато останат само двамата с Ф.
После, като прочетох поста на Bayraktarova,/ супер е!!!/ ми просветна!!! Наистина  като, че ли вниманието на всички е насочено повече към страданията и мъката на ФГ - на жената. А какво става в душата на Керим? Какво става с него? Колко поражения върху психиката има? И как ще се оправят тези поражения, в тези непрекъснати стресови ситуации? Той все трябва да търпи!!! И аз писах преди глупости, че е време да стане по-спокоен, да се владее, да не действа веднага ... Ох, дано има начин и сили и ... да намери покой. Той  беше в затвора.... Страхувам се, че сценаристите могат да го прекарат и през болница и ... Не искам да го жертват!!! Това просто няма да е човешко!!! Не искам победата, която заслужава ФГ, да е за сметка на здравето и живота на Керим!!!
[/b]
Нима все още има някой, който да си мисли,че Керим няма да е жертван от сценаристките накрая !? newsm78
Има някакво инфо ли,че няма да е хепи енда,или си вихрим въображението? newsm78 newsm78 newsm78

# 338
Открих ви Hug  с интерес ви чета и гледам филма,мога само да ви кажа
 Благодаря че ви има ,Благодаря за труда ви  bouquet
БЛАГОДАРЯ на всички вас newsm51 newsm51 newsm51  love001

Бризче от кой филм са снимките ти в подписа? newsm78

# 339
Един поздрав с нежна, чувствена музика - подходяща за чаканата романтична 62 серия / не ме разбирайте погрешно - искам си и 61, колкото и да се ядосам с нея /.

# 340
Марта 49 Hug  bouquet

# 341
   Merhaba, аз съм от новите.
   Много бих искала да ви кажа и Hoş bulduk, но то винаги е предшествано от Hoş geldin (и последвано от Buyrun - надявам се да ги получа)
   Бях си обещала, че само ще чета и че ще пиша , само когато мода да бъда полезна с нещо, аmа vazgectim.
   Трудно скъсявам дистанции, но и умея да пазя  личното пространство на другите.  Хората обаче не си приличат, много сме ралични, а и тук не става въпрос за лично простраство. Моля ви за сниходителност към новите, нетърпеливите, дори и когато някой „прекрачи границата”. Въпрос на възпитание е, ще кажете. Да. Важно е „да  не разлееш чинията със супата, но още по-важно е да не забележиш, когато някой друг я разлее”.
   Защо  сме тук – това е от значение. Събират ни един сериал, една история, харесвани актьори.  Кой кога ги е открил, не е толкова важно.
   Дори това е вид адмирация към избора на първите, направен преди година и половина.  А и едва ли има актьор, на когото хайранларите/феновете, почитателите да са му в повече.
   Аз също харесвам сериала, харесвам актьорите. Харесвам езика - за това се дразня от дублажа. Харесвам страната - каква красота е залива на Ълдър. (правилно трябва да произнасяме географските имена, няма място за обида)
   А Берен Саат и Енгин Акйюрек постоянно ги „вкарвам” в някакво състезание/yarışma, неволно, подсъзнателно.  Кой е по-добър? Имам лек уклон, но няма да споделя сега. Но както казва Берен „първи, втори...няма значение”.  Дори и да има „състезание” между тях, печелившите сме ние.
   Приятно гледане. (и добър интернет)

# 342
  • Стара Загора
Марта благодаря ти за страхотния клип и нежната музика smile3525

# 343
  • Пловдив

Тази вечер момичето ни май ще е по активната. Да видим. Остават малко повече от 2 часа.

# 344
момичета от колко почва любимия сериал? Тая вечер ще го гледам за пръв път онлайн и да знам кога да седна Grinning

Общи условия

Активация на акаунт