Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 75

• 47 595
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте момичета, гледам днес настроението е приповдигнато доста, дали заради предстоящия епизод  Laughing Laughing Laughing

Аз пък почнах втори тур на сериала и тъкмо гледам пак първи епизод, е вярвайте, ама сега сякаш с други очи ги виждам нещата. Явно като са давали серията по БТВ съм била доста разконцентрирана.
Ми той още от сега Мустафа си е "ревнив гадняр", а Керим си я хареса още от сега, просто разни дребни неща ми правят впечатление.
Ох да не ви занимавам, сигурно и при Вас е така, довечера сигурно няма да успея да гледам с вас, но ще си мисля поне какво ли се случва.
Лек ден от мен, повече усмивки, и дано епизода оправдае очакванията на всички

# 301
Eй,сладурки, опашката за Керим много се удължи нещо-само не ми е ясно как ще избягаме от Фатма,като ни погне всичките Joy Joy Joy -особено в настоящия момент,както го пази като цербер hahaha

Марта,много сполучливо сравнение с Рапунцел Hug

# 302
Силийка, след като гледаш и малко от Облака си отговаряш на въпроса - Щеше ли Керим да е толкова въздействащ ако го играеше друг? А отговора е - Не, нямаше. Този Мустафа Булут, колко гадории извърши, как не ми опротивя за секунда даже, незнам. Даже мислех да ви питам и вас дали така ви е повлиял? Така, че, Девъчка, гледкай си го с кеф, нема да съжеляваш, филм е много хубав.

# 303
Eй,сладурки, опашката за Керим много се удължи нещо-само не ми е ясно как ще избягаме от Фатма,като ни погне всичките Joy Joy Joy -особено в настоящия момент,както го пази като цербер hahaha
като Пинчер-нинджа, Мац  Wink Laughing Laughing Laughing

# 304
Благодаря на di..va за топлото посрещане. Ще споделяме радостта си от хубавия филм.

Рetroliana, и при мен е така. Сега като гледам отначало, намирам много детайли, които са ми убягнали преди. Съгласна съм, че Керим още от пръв поглед си я хареса, а и на мен ми направи впечатление колко е обсебващ и груб Мустафа. А сега си отговарям защо Мукито й каза, че ако се отдаде преди сватбата и ще я зарежат, след като знам сега и за нейните резили. Е, това не я оправдава ,че е толкова груба и жестока, разбира се.

Да не забравим да отбележим и прекрасната игра на Рахми, Мирием, Кадир, Асу и т.н. Сякаш и аз живея вътре във филма. Ох, по бързо да идва довечера...

# 305
Великолепния век не е сериал за Енгин Акюрек - много са различни  Wink

Ееее, НЕ
Мустафа Булут в харема от Великолепния Век  Laughing

С риск да  #Splat #Splat #Splat

# 306
  • На изток от рая...

Аз пък много пъти съм размишлявала дали бих могла да допусна изобщо човек от "тази група" до себе си , да му простя и на оня свят , че чак и да го заобичам ....Трудна работа .......

Тъй като и аз съм от новите, които изгледаха сериите до тук на един дъх и прочетох само последните 1- 2 теми, предполагам, че този въпрос е обсъждан надълго и широко в началото. Аз за себе си не мога да дам 100% отговор - не знам какво чувства едно изнасилено момиче.
А Фатмагюл беше толкова чиста и невинна, че травмата  сигурно е още по-тежка и жестока. И все пак разкаянието на Керим беше представено толкова искрено, болката и срама от случилото се, че и аз повярвах, че прошката е възможна. Може би отговорът е "любов и търпение", а той показа, че при него те са в изобилие. След ужаса на изнасилването, Керим и Мериам бяха най- доброто, което съдбата дари на Фатмагюл.

# 307
Да , serenata в една степен съм съгласна с казаното от теб ! За щастие и аз не знам как може да се чувства една изнасилена и то девойка , но не мисля , че разкаянието е достатъчно за да дойде прошката. Да сценаристите са помислили добре и Енгин е перфектен при изпълнението на ролята , но все пак .....Та той дори намери време и сили да капризничи около появата на баща си - човек който се разкайва....не занимава със себе си хората наоколо. Освен това аз страшно много не възприемам нервните изблици в характера на Керим .

Аз пък много пъти съм размишлявала дали бих могла да допусна изобщо човек от "тази група" до себе си , да му простя и на оня свят , че чак и да го заобичам ....Трудна работа .......

Тъй като и аз съм от новите, които изгледаха сериите до тук на един дъх и прочетох само последните 1- 2 теми, предполагам, че този въпрос е обсъждан надълго и широко в началото. Аз за себе си не мога да дам 100% отговор - не знам какво чувства едно изнасилено момиче.
А Фатмагюл беше толкова чиста и невинна, че травмата  сигурно е още по-тежка и жестока. И все пак разкаянието на Керим беше представено толкова искрено, болката и срама от случилото се, че и аз повярвах, че прошката е възможна. Може би отговорът е "любов и търпение", а той показа, че при него те са в изобилие. След ужаса на изнасилването, Керим и Мериам бяха най- доброто, което съдбата дари на Фатмагюл.

# 308
  • Варна
 smile3503
Скрит текст:
Настроението в темичката се повдига.
За причината- едничка дума стига-
"четвъртък"! Хе, хе, всички тука знаят,
че на чакането иде краят!

Филмовата ни фиеста
вдига градуса на двеста-
клипчета и снимки се лепят,
нови фенки тук летят!

Само погледнете ни балкона
от сега превърнат във ВИП-зона,
а какво ще е след 2-3 часа,
щом започне филмчето от класа?!

На новичките попълнения,
изпълнени със "радини вълнения"
сърдечно казваме "Добре дошли!",
че само тук копнежът по Керимчо се теши!

Дружно ще обсъждаме героя
и дано не си изпросим боя
от съпружеската половинка,
че я пренебрегваме ний всинка!

# 309
 Здравейте на всички! Simple Smile
И аз в отбора на зарибените. Laughing
Загледах се в сериала като започна излъчването по бтв... и толкова ме грабна, че и аз прекарах часове наред пред компа, докато не го изгледах до последната излъчена серия. Heart Eyes
Искам да ви кажа, че и аз съм гледала не един и два сериала, обаче...от този Керим направо ми омекват коленете, честно. Все още не съм сигурна  в Керим ли съм влюбена или в Енгин, но е факт, че ми прималява от погледите му. Laughing Heart Eyes
Завиждам на мацката, която има щастието да е до него в истинския живот. Wink
Та така де и аз тръпна в очакване на новата серия довечера. Simple Smile

Искам да попитам дамите, които гледат Облака, чудя се дали да го начевам и него, дали е хубав поне колкото Фатмата?

Ако го почвам, то ще да е заради Керимчо цялата работа - много убаво това момче бе... Laughing
Чак се чудя вече дали аз не съм в час, ама като я загледа Фатмагюл с тея хубави мечтателни очи направо се разтапям, все едно мен ме гледа, чак почва да ме присвива корем ви казвам Laughing
И това нейно хладнокръвие, ми не мога да го проумея, да бях аз, 1000 пъти досега да съм се дала...

# 310
  • На изток от рая...
Аз не мисля, че това при появата на баща му бяха капризи. Това беше неговата болка, която го връхлетя с още по-голяма сила, след като научи цялата истина. Не го съдя за това.
Виж нервните му изблици в началото и мен ме ядосваха, но май вече свикнах и с тях.  

# 311
  • Пловдив
Виж нервните му изблици в началото и мен ме ядосваха, но май вече свикнах и с тях.  
И аз се дразня само заради това, че го дават голям нервак!

# 312
  • между морето и небето
petroliana,

И аз подобно на теб, след като напреднах със гледането на сериите, изведнъж разбрах, че нещо пропускам. Може би бях по средата на 53-та серия, оставих я, и се върнах да изгледам 1-ва. Разбрах, че в желанието си да не пропусна развитието на действието, съм изтървала дребните, но съществени елементи, които представят характерите на основните герои. Керим ми се видя толкова жизнен, но като че ли не на своето място. Доколкото си спомням до 59 серия, той нито веднъж не изрази и ни най-малко чувство на носталгия по затворения живот в Ълдир. Всички останали, тръгнали от там, имаха моменти на съжаление по родното място.

На мен лично ми е трудно да се вкючвам с коментар. Повечето от вас са отдавна в темата, другата, която е за сериите излъчвани по БТВ, върви по-бавно, та се чувсвам като в безтегловност.

# 313
  • AMS
Привет, ValentinaP!!!
Много ми е приятно да те видя!!!

Момичета, чуйте това
http://www.youtube.com/watch?v=D2bAMDS1rDY&feature=related

# 314
Момичета, аз си мисля, че тия негови "нервни изблици" са колкото от яд към насилниците, толкова и от гузна съвест, а и ревност има голяма доза... Ми темпераментно ни е момчето, какво пък, да няма да е някой мухъл я!

А относно жената до него в "живия живот", ееех, дано няма такава, а ако има - хич не е за завиждане, бял ден сигурно не е видяла, с тия негови фенки Laughing

За Облачето съм вече настроена - от утрИ го почвам, ако котка не ми мине път Laughing

Общи условия

Активация на акаунт