Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 75

• 47 607
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
Голям залък хапни , голяма дума не казвай  smile3521
Аз пък много пъти съм размишлявала дали бих могла да допусна изобщо човек от "тази група" до себе си , да му простя и на оня свят , че чак и да го заобичам ....Трудна работа .......
Да, Керим нищо не й направи , но понякога неправенето на нищо е по-голяма вина от този който прави ......да не говорим , че точно Керим я показа на онези животни и я задържа ......
Много деликатен въпрос , много . Сериала е страхотен , силен , добре измислен , с ясни послания и перфектен екип ! С риск да бъда линчувана тук - Берен е изумителна , но Енгин на мен лично не ми харесва .....Изгледала съм доста турски сериали и мога да кажа , че има много по-, по- мъже от Енгин

Искам да попитам дамите, които гледат Облака, чудя се дали да го начевам и него, дали е хубав поне колкото Фатмата?

Ако го почвам, то ще да е заради Керимчо цялата работа - много убаво това момче бе... Laughing
Чак се чудя вече дали аз не съм в час, ама като я загледа Фатмагюл с тея хубави мечтателни очи направо се разтапям, все едно мен ме гледа, чак почва да ме присвива корем ви казвам Laughing
И това нейно хладнокръвие, ми не мога да го проумея, да бях аз, 1000 пъти досега да съм се дала...

# 286
Мустафа Булут в харема от Великолепния Век  Laughing

Тези двамата какво правят  Thinking  Simple Smile

# 287
Искам да попитам дамите, които гледат Облака, чудя се дали да го начевам и него, дали е хубав поне колкото Фатмата?

Ако го почвам, то ще да е заради Керимчо цялата работа - много убаво това момче бе... Laughing
Чак се чудя вече дали аз не съм в час, ама като я загледа Фатмагюл с тея хубави мечтателни очи направо се разтапям, все едно мен ме гледа, чак почва да ме присвива корем ви казвам Laughing
И това нейно хладнокръвие, ми не мога да го проумея, да бях аз, 1000 пъти досега да съм се дала...
Да, хиляди пъти да! Но Енгин там е много различен! Но пък играе страхотно според мен. Ролята му в Облака мисля, че му дава по-голямо поле да разгърне таланта си. По ирония на съдбата обаче и в този филм нещо му се дърпа любимата....вярно как издържат тези жени - не зная Wink

# 288
Скрит текст:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dtT-6ymI6_s#!

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 14:55 от campanula

# 289
     Добър ден момичета ! Четвъртък е    -    "нашият " ден, за среща с любимия сериал.  Има - няма още 6 часа и сме на първи ред, почти в центъра на действието.
Ще споделя нещо - "искрено и лично"

Скрит текст:
увлечени в това - да чакаме с нетърпение всяка нова серия, напр. 62 - лично аз не усещам как месец февруари почти ще се изниже. Тука се сещам за една поема  на Елин Пелин - "Трите баби" - които в сладка приказка и раздумка не разбрали, че покрай тях "минала" цялата  година с всичките си четири сезона - а те все имало какво да си кажат.  Дано и ние имаме какво да си кажем след края на сериала - защото тук в темата е толкова уютно и приятно.
Сложих тази снимка  - мисля си Керим дали  пак не избързва леко с желанията си ? Фатмагюл ми се струва притеснена - личи си.  

# 290
Скрит текст:
Кое е "филмчето " - близнак   За не знам кой път вече се убеждавам, че има хора за всичко

# 291
Скрит текст:
Кое е "филмчето " - близнак   За не знам кой път вече се убеждавам, че има хора за всичко
Марта, не знам кое е филмчето Simple Smile Някой да подсказва Simple Smile

# 292
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Благодаря ви, че ви има!!!
Четвъртък е!!! Обичам ви!!!

Добре дошли на новите!!!
didiasp,serenata, vichom, activia, ananova, kaaramelka,  cveteto_123, petroliana,...

didiasp,serenata, vichom, activia, ananova, kaaramelka,  cveteto_123, petroliana,...
Страхотно представяне правите с първите си постове в темата!!!
Специално ги оценявам!!!
Поздравления!!!
lady_mama, po_sladko_ot_sladoled,... Така се прави!!! Не се сърдете!!! Тук не е затворено общество, не е каста, няма зайци и ветерани. Всеки се посреща, според това как се е представил, с първия си пост!!! Ето един, изключително неприятен.
Здравейте, извинявайте че нахлувам в темата, но може ли някой да ми каже къде мога да прочета какво се е случило досега в сериала.
Никой не е отговорил - Сещате се защо.
Нали знаете максимата - Няма втори дубъл за първо впечатление!!!

Малееее балкона се пълни още от сега

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 15:24 от di...va

# 293
"Рапунцел и разбойникът"

# 294
Сложих тази снимка  - мисля си Керим дали  пак не избързва леко с желанията си ? Фатмагюл ми се струва притеснена - личи си.  

Ааа, как ще избързва, той е толкова търпелив... Изобщо, на този мъж кой и какво би могъл да откаже питам аз...

Аз затова се чудя дали да го мятам и Облачето, защото всички казвате - много е различен там, а аз съм му свикнала на тоя образ и като някоя 16 годишна се прехласвам по него, страх ме е да не ме разочарова...

Bennu, то и на мен бая сериалки са ми минали през ръцете /очите де/ и все хубави мъже съм виждала, ама чак таквоз нещо не е имало досега! Казвам го, защото аз не съм такъв тип, да се прехласвам по артисти, пък и много трудно харесвам мъж, все някакви неща намирам да им куцат, а сега - сякаш втори пубертет карам Laughing Пък и любопитно ми стана, кои други ти намираш по- по- от Керим, външно имам предвид!
 Hug

# 295
"Рапунцел и разбойникът"
Къде се губиш, Валка  Hug

# 296
  • между морето и небето
Ееее, НЕ
Мустафа Булут в харема от Великолепния Век  Laughing

С риск да  #Splat #Splat #Splat

# 297

Ааа, как ще избързва, той е толкова търпелив... Изобщо, на този мъж кой и какво би могъл да откаже питам аз...

Аз затова се чудя дали да го мятам и Облачето, защото всички казвате - много е различен там, а аз съм му свикнала на тоя образ и като някоя 16 годишна се прехласвам по него, страх ме е да не ме разочарова...

Bennu, то и на мен бая сериалки са ми минали през ръцете /очите де/ и все хубави мъже съм виждала, ама чак таквоз нещо не е имало досега! Казвам го, защото аз не съм такъв тип, да се прехласвам по артисти, пък и много трудно харесвам мъж, все някакви неща намирам да им куцат, а сега - сякаш втори пубертет карам Laughing Пък и любопитно ми стана, кои други ти намираш по- по- от Керим, външно имам предвид!
 Hug

Гледай го в Облака, според мен няма да съжаляваш. Да, той е различен там, но страхотния му сексапил си е същият! Абе и аз не се прехласвах по артисти досега, но....

# 298
Е, то се е видяло, че няма да ми се размине и Облака, ама поне дано не изхвърлят от къщи вече Laughing

# 299
"Рапунцел и разбойникът"
Къде се губиш, Валка  Hug

Благодаря Валентина - напоследък нещо не пишеш ?

Общи условия

Активация на акаунт