Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 75

• 47 631
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Момичета , може ли някой все пак да ми отговори относно клипа със сватбата от първа страница ! Как роклята вече е унищожена , сериала се снима в момента , а този клип сватбен и чудесен откъде се взе ??
Ще бъда благодарна ако някой ми отговори и се извинявам ако този въпрос вече някъде е бил коментиран !  bouquet

Това е клип от промото на 2 сезон и довечера в 61серия ще разбереш как точно със същата рокля ще е сватбата Peace

# 271
  • В Града на липите
Момичета , може ли някой все пак да ми отговори относно клипа със сватбата от първа страница ! Как роклята вече е унищожена , сериала се снима в момента , а този клип сватбен и чудесен откъде се взе ??
Ще бъда благодарна ако някой ми отговори и се извинявам ако този въпрос вече някъде е бил коментиран !  bouquet

На този етап още никой не знае със сигурност. На база носещите се из виртуалното пространство слухове, предполагаме, че Фатмагюл ще си ушие същата. Може би още довечера ще разберем.

# 272
Искам да попитам дамите, които гледат Облака, чудя се дали да го начевам и него, дали е хубав поне колкото Фатмата?

Ако го почвам, то ще да е заради Керимчо цялата работа - много убаво това момче бе... Laughing
Чак се чудя вече дали аз не съм в час, ама като я загледа Фатмагюл с тея хубави мечтателни очи направо се разтапям, все едно мен ме гледа, чак почва да ме присвива корем ви казвам Laughing
И това нейно хладнокръвие, ми не мога да го проумея, да бях аз, 1000 пъти досега да съм се дала...

# 273
  • Пловдив
Искам да попитам дамите, които гледат Облака, чудя се дали да го начевам и него, дали е хубав поне колкото Фатмата?

Ако го почвам, то ще да е заради Керимчо цялата работа - много убаво това момче бе... Laughing
Чак се чудя вече дали аз не съм в час, ама като я загледа Фатмагюл с тея хубави мечтателни очи направо се разтапям, все едно мен ме гледа, чак почва да ме присвива корем ви казвам Laughing
И това нейно хладнокръвие, ми не мога да го проумея, да бях аз, 1000 пъти досега да съм се дала...

Моето мнение е твърдо да  Peace Но все пак е въпрос на усещане,Енгинчо там е толкова различен като роля и визия,че не знам дали все още ще ти въздейства така  Wink Пробвай  Peace

# 274
И аз се присъединих! Вярно с доста закъснение, но пък изгледах всички серии за 54 часа, като първите 42 изобщо не заспах. Сега малко съжалявам, че толкова бързах, чакайки с нетърпение превода на 60ти епизод.
Сериалът е прекрасен! Съгласна съм с всички вас, момичета и момчета, че и сценаристите и целия екип, както и всички актьори са си свършили перфектно работата.
А колкото до булчинската рокля - може би Керим или Фатмагюл си представят сватбата?!?!

# 275
Момичета,като започна филма по БТВ,изгледах първите два епизода,стана ми интересно и се зарових в нета и се започна.Изгледах до 60 епизод само по романтичната нишка и съвсем се зарибих.Започнах го бавно и тъжно,с рев и сега съм до 23 епизод.Но вече не мога да го гледам по БТВ,защото ме дразни дублажа,гласовете,дори неправилно произнасят името на Фатмагюл.Всв повече ми харесва филма.Много добър сценарий,смислени диалози,неочаквани действия,въздействаща музика,а за артистите няма да говоря.Беренката значително по-добра от Aski memnu,Engin Akyurek сладур и половина,прави много добра роля.Не съм го гледала другаде.А Мукадес е върха,иде ми да я смачкам,така добре си играе ролята,и Рахми и Ебе нине и Вурал и Ердоан и отвратителния Мустафа.Всички са страхотни. smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 276
  • София
....... Къде сте всички? .....

Ето ни - аз и Берен!  smile3503

.... Вие двете винаги сте ми достатъчни ..... е и още някои, може би Joy Joy

Може би аз  Wink Joy Hug Привет,момичета,четвъртък е,хубав ден  Laughing Дано и довечера канал  Д ми е както миналата седмица  Praynigголям кеф е да се гледа без да прекъсва  Peace

Поразпитах за тази снимка,казаха ми ,че била от сериала и Спомни си любима с Джансел Елчин  Peace

smile3521 ... и още някои tooth

Злати, в интерес на истината и аз си го помислих .... арабския "фейс", където я видях имаше веднага след нея публикувано  и фото на Берен (с подобна прическа) и Джансел и текст от арабски "вълнички", ама те все още са ми табу

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 14:02 от rivva

# 277
  • София
Скрит текст:
В нашия сериал нищо не е случайно. Та камо ли заглавието. "КАКВА....?" Е. и М. много фино ни насочват към една друга вина. За това, че Ф. не пожела "да си подвие опашката" и да си страда кротко някъде в кьошето до гроб, а се осмели да "хвърли камък в блатото". С което, разбира се, развали рахатлъка на тооолкова много хора. Хубавата ни пинчер-нинджа. Не случайно излизат тези статистики с това, колко хора са умрели до сега и кой ще е следващия. И подмятанията на Мукито:"Единият в гроба, другият в затвора заради нея!" . Извинявам се и го скривам.
ЧЕСТИТ ЧЕТВЪРТЪК!

Миме,  smile3521

# 278
В следващите епизоди Фатма Гюл и Керим ще имат ли дете. Grinning  bouquet

То ще бъде второто непорочно зачатие в човешката история...
newsm10 newsm10 newsm10

# 279
dettodorowa , hrisi благодаря ви !  bouquet

Това е клип от промото на 2 сезон и довечера в 61серия ще разбереш как точно със същата рокля ще е сватбата Peace

# 280
  • София
........аз пак за кака Мериам,ама да си го кажем честно,Фатмагюл ако я нямаше подкрепата и гърба който й дава тази жена----нямаше да е толкова смела и решителна,аз гледам серийте за 3 път и установявам все повече като забелязвам детайлите,как Мериам изцяло се е отдала на Фатмагюл и как я защитава,подкрепя и допринася за душевния комфорт на момичето.Ако я нямаше Мериам Фатмагюл щеше да изпадне в мнооого дълбока депресия,а кой я насочи за обучението,кой й намери психотерапевт,кой я защитава все от нападките на Мукадес,Мериам е влязла в ролята на майка за Фатмагюл.....Прекрасна жена,свалям й шапка! smile3501 smile3501 smile3501

# 281
  • София
В следващите епизоди Фатма Гюл и Керим ще имат ли дете. Grinning  bouquet

То ще бъде второто непорочно зачатие в човешката история...

# 282
Здравейте момичета, хайде и аз да се включа във фен клуба на сериала
Гледах първите две серии по БТВ и от тогава съм се прехвърлила в нета, и ви догонвам усилено.
Изгледах и 59 серия, сега чакам следващия превод да качат "работните пчелички"   bouquet
Направо съм като зомби , зарязала съм си къщата, децата ядат каквото има или каквото им сготви баща им, и всичко заради сериала...
Ще ме изгонят вече от къщи
И понеже съм много припряна сега се чудя как ще чакам по една седмица за новия епизод, а като гледам има момичета които от самото начало следят сериала и направо им се възхищавам на търпението.
Лек ден ви желая

Леле колко добре те разбирам  Laughing Аз вече трета седмица съм на маратон. Вчера изгледах 59 та серия и сега ми е малко тъжно, тез гълъбчета ми се превърнаха направо в семейство  Rolling Eyes сега чакам с нетърпение 60 и 61 еп. Все съм гледала и други сериали, ама чак толкова никой до сега не ми е влизал така под кожата  ooooh! чудя се дали да не го почна отначало докато чакам другите серии Simple Smile Дори съм си качила снимка на Керимчо на тел. това до сега нивгаш не се е случвало  hahaha Добре ,че мъжа ми е на плаване , защото със сигурност нямаше да понесе това чудо, сещате се колко много обича сериали ( особено сапунки )  hahaha

# 283
Съгласна с vichom за дублажа на бг- отвратителен. По-неподходящи гласове едва ли можеха да намерят. Аз така свикнах с техните истински гласове на турски, че сега ме дразни и ми се губи удоволствието като гледам бтв.

# 284
Най-сетне дойде и Свещеният четвъртък  Mr. Green Да ви поздравя с едно парче:
http://www.youtube.com/watch?v=SmM0653YvXU&feature=related

Днес Берен и Енгин заснемали сцени в  Кухнята на Розата.

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 14:37 от campanula

Общи условия

Активация на акаунт