Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 75

• 47 466
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • В Града на Липите
Поклон пред паметта на загиналите от с.Бисер

# 76
Поклон пред паметта на загиналите от наводнението

# 77
Кардешим,страхотен аватар Peace

# 78
  • В Града на Липите
От снощи си имам още един любим момент в сериала. В 23-та серия е, почти към края мисля, след като Рахми прогони Вурал, който за сетен път висеше пред къщата.
Та посред нощ, Фатмагюл се стресна от някакви светлини и веднага се втурна към бараката на Керим да търси помощ. И той я заслепи с едно фенерче, обикалял човека в търсене на нашественици. Той естествено беше супер доволен, че го е потърсила, а тя пак му се изрепчи и го нахока. Много ми беше смешно, как й светеше в краката с фенерчето и се хилеше.

# 79
Хриси, на мен отдавна ми е любим. Като се сетя Фатма с онези терлички и нощничката страстоубийка насред двора, но....горда и настофърчена....и пак го наряза Керимчо... Laughing Laughing Laughing

# 80
hrissi_sz, само му виж доволната усмивка!

# 81
  • В Града на Липите
Филма е страшно хубав.....Гледал съм някой от епизодите от началото,средата и края.Мисля ,че както първите два епизода,ключов и е 20 десети.Изгледайте го и много неща се изесняват.Кофтито ,е че тези сценаристи биха направили страхотен пълнометражен филм,но парите....Може би сценаристите ,се идентифицират с мустафа който взе парите на яшаран в тази маза......

Какъв късмет, че не са претупали сериала само в един пълнометражен филм. Лично аз, нямам оплаквания от броя на епизодите. Като си помисля, колко любими моменти бих пропуснала. Не мисля, че сценаристите са разводнили историята. До сега и за момент не съм се отегчила, макар че често докато следя някой сериал ми се "разбозява" още на 20-и някоя серия.
Тук действието се развива динамично и непрекъснато стават обрати. Ключови са много епизоди, не само първите два и 20-ти, но трудно би го разбрал от системата по която си го изгледал, от тук от там.  Grinning
Що се отнася до парите смятам, че екипа си ги заслужава на 100%. Всеки детайл е изпипан, вложили са толкова много умисъл, сърце и труд, че даже сигурно са им малко.

Лично мнение, без цел заяждане или навлизане в спор.

п.п. Круела, точно тук се смях много, когато си освети доволната физиономия. Приличаше на тийнеджър  Laughing

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 13:12 от hrissi_sz

# 82
Здравейте момичета, хайде и аз да се включа във фен клуба на сериала
Гледах първите две серии по БТВ и от тогава съм се прехвърлила в нета, и ви догонвам усилено.
Изгледах и 59 серия, сега чакам следващия превод да качат "работните пчелички"   bouquet
Направо съм като зомби , зарязала съм си къщата, децата ядат каквото има или каквото им сготви баща им, и всичко заради сериала...
Ще ме изгонят вече от къщи
И понеже съм много припряна сега се чудя как ще чакам по една седмица за новия епизод, а като гледам има момичета които от самото начало следят сериала и направо им се възхищавам на търпението.
Лек ден ви желая

# 83
И осветените терлички.

# 84
  • В Града на Липите
petroliana, как само те разбирам. Имам същите симптоми от около месец и нещо. От тогава у нас са на мода и полуфабрикатите. За късмет, мъжа ми е търпелив, има си комп и работи на смени  Grinning
Лошото е, че проблема ми се задълбочава.  Grinning  Мислех, че като го изгледам два пъти и ще ми мине.
Да, ама не  Grinning  В момента съм на 24-та серия в третия си маратон. Надявам се, след това вируса постепенно да отшуми.

# 85
Здравейте момичета, хайде и аз да се включа във фен клуба на сериала
Гледах първите две серии по БТВ и от тогава съм се прехвърлила в нета, и ви догонвам усилено.
Изгледах и 59 серия, сега чакам следващия превод да качат "работните пчелички"   bouquet
Направо съм като зомби , зарязала съм си къщата, децата ядат каквото има или каквото им сготви баща им, и всичко заради сериала...
Ще ме изгонят вече от къщи
И понеже съм много припряна сега се чудя как ще чакам по една седмица за новия епизод, а като гледам има момичета които от самото начало следят сериала и направо им се възхищавам на търпението.
Лек ден ви желая

Същата съм и аз. И добре че не са го направили на пълнометражен. Такава история заслужава цял сериал. А и да споделя още нещо. Аз съм възхитена на чистотата на любовта, която ни разгръщат сценаристите. Досега никога не съм обръщала внимание на това как едно докосване може да има такава стойност, много по- голяма от целувки и секс. В европейските, американските, а и нашите сериали целувката идва много по- бързо и докосването и секса още даже на първа среща, а тук нещата са толкова красиви и чисти и издържани. Ако наистина съществува такава любов- то турските сценаристи наистина си разбират от работата.

# 86
В момента съм на 24-та серия в третия си маратон. Надявам се, след това вируса постепенно да отшуми.

Дано! Но не е сигурно! При някои не отшумява.

# 87
Значи тук е момента да благодарим за разбирането на НАШИТЕ МЪЖЕ , че иначе не ми се мисли...
А колкото до сценария, и аз не смятам че се развиват бавно нещата, просто в дадената ситуация не мога да си представя Ф да му се хвърли на врата още на петата серия примерно

# 88
Ангелчета!

И едно гифче на Берен и Енгин извън филма.

# 89
  • Стара Загора
Здравейте момичета и от мен.Аз нямах интернет два дни и се побърках като не можех да ви чета коментарите,толкова свикнах с вас последният месец и половина .Оставих ви в предната тема горе-долу по средата и ви намирам вече в новата,което е супер.Мн.хубави неща сте написали.
Хриси и аз си мислех,че след втория или третия маратон ще ми мине,но не не минава,а по-се задълбочава  страстта ми по сериала.И ето,че вече гледам 4 път отначало сериите,вече съм на 31 и пак гледам с интерес и виждам някои нови неща,които съм изпуснала ....За къщата и децата съм горе-долу като вас,но тия два дни без комп.наваксах с домакинството Grinning а милото е доволно,че си лягаме заедно Joy Joy Joyноооо ето,че пак съм на линия..Нямам търпение до утрешната серия,а виждам,че се задава и един доста романтичен 62 епизод Embarassed.

Общи условия

Активация на акаунт