Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 75

• 47 552
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро!

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 08:33 от Cruela

# 571
Добро утро и от мен, мили момичета! Grinning

gery_dobreva  Hug, и ти си много сладка, sofi_q, много благодаря за резюмето с превода! Simple Smile

Абе момичета, гледам, снощи, като съм ви напуснала и сте отворили темичката за секс м-у Ф. и К. Та да си дойдем на думата - ми крайно време е ако не секс, то поне целувка свястна да има, а те само се гледат като котараци... То да ви кажа все бива притеснителност, стеснение, болка и страдание, ама нали уж го обича, хич аджеба ли не й се иска да го прегърне, да го целуне малко по-страстно?... Оф, не знам, не знам, такъв мъж да си имаш, такова чудо да ти спи в съседната стая, пък ти - нищо... И на вилаета даже сами бяха и какво - едно нищо и половина, едва си докоснаха устните!
Казвам ви, какъв беше тоя самоконтрол, какво беше туй чудо... Той като я погледне с оня ми ти влажен и молещ пшоглед, а тя - "лека нощ" и отива да плете пуловер! Ми не може така!

# 572
То не става само с плетене!!!

# 573
  • Варна
Трябва и секс Mr. Green

# 574
А добро утро момичета, снощи почна да ми насича много нета и са ядосах и спрях серияла, оставих ви на  26 а ви намирам на 39 страница, страшни  сте.
прочетох това което сте писали и сега отивам да догледам
лек и усмихнат ден

# 575
  • В Града на Липите
Добро утро на всички и хубав слънчев ден.

п.п. Що се отнася до секса мисля, че още им е рано. Нека първо се научат да вървят пък после да тичат. Толкова път извървяха докато стигнат един до друг, че едва ли Керим ще иска да прецака нещата като стане напорист.
Струва ми се, че първо трябва да започнат да се докосват, неволно и естествено, без да подскачат всеки път, както той когато го провери дали има температура и тя, когато й предложи да полегне до него в болницата. Това я притесни, и беше много скована. Като гледам как се движат сценаристките със сближаването, ако въобще има секс, няма да е скоро, или на края или поне още десет серии ще минат. Преди секса, им се полагат поне няколко нормални целувки. Досега са имали само една полу.
Но пък дано да греша, и аз искам да ги видя като нормална двойка най-сетне.

# 576
  • София

....... Снощи изглежда е имало и правостоящи  Joy , а тази сутрин "балкона" е не по-малко впечатляващ. И преводи в изобилие .... LACSHI, Sofi_q ..... време е и аз да видя за какво "иде реч" в <<Fatmagul`un Sucu Ne?>>

# 577
След снощната буря днес е много тихо в темата. Всички ли са на преговор?  Аз вече го минах. Винаги второто ми гледане е по-добро. В реално време емоцията е толкова на max, очакванията са обикновено различни и впечатлението е едно, след повторно гледане на трезва глава - друго. И харесването ми се увеличава. Не си спомням след второ, трето, четвърто и n-то гледане да си променя мнението на към неудовлетвореност. Финала специално си го извъртях колкото си ми душа иска, ей така за разкош!  Heart Eyes Невероятни сладури! Такива изражения имат и двамата, че съм се нахилила като идиотче!?  Laughing
По въпроса за секса, първо е рано и второ аз залагам за такъв след сватба.  Thinking

# 578

Здравейте и от мен! Приятен ден и дано да ни стигне търпението до превода на 60та серия и следващия епизод. Вярвайте ми, вече ги сънувам. И странно , но ме е обзела една еуфория, едно такова приповдигнато настроение, все едно аз съм се влюбила.
И аз искам да се стигне до истинска целувка, но и също като hrissi_sz мисля, че е още рано - все още личи по поведението й, че се притеснява, а и той ще е много внимателен.

Ако щете ми вярвайте, дори не искам да се стига още до тая развръзка, самите трепети и погледи и докосвания са ми предостатъчни за сега, дори само те ме карат да потръпвам (и да им завиждам).

Айде, да ви е приятен деня и успешен в тази люта зима!

# 579
Съгласна съм, че е рано за секс още, то ще бъде и съвсем неестествено в контекста на сериала, спрямо това как ни поднасят събитията. Просто си мисля, че вече е съвсем нормално да има естествен физически контакт между тях - имам предвид целувка, докосване, при което да не подскачат като ударени от ток, погалване... Не че няма въобще такова де, ама аз съм си малко нетърпелива, а и така ми хареса как го погали по косата в болницата, че ми се иска всеки ден да е така Grinning!

Казвам ви, като дават вечерните сцени в къщата все се надявам я вода да им се допие посред нощите, че да се засекат в кухнята и да има някоя мила сценка, я да настине някой от двамата, че да се наложи другия да е болногледач... Аз какви надежди имах за вилата на тати Фахретин... какви очаквания... Laughing

# 580
  • Варна
Добро утро и от мен,
                                                              пожелавам ви прекрасен ден!

Скрит текст:
Снощи нета ми прекъсна
и от серията ме откъсна
на най-прекрасния момент-
усмивката на нашия левент!

Не, че после го пропуснах
10 пъти в "Дизи"-то го пуснах,
ала изтървах ви коментара,
псувах като каруцаря!

Нейсе, тъй ми било писано-
не се бяга щом е то орисано!
Ала днеска съм на линия
тука пред екрана -синия!

Серийката снощи беше динамична,
макар без точка еротична.
Стъпки нови Фатмагюл направи
отношенията със Керим да си оправи!

5 минутки с него във леглото
и просветна му челото!
Блеснаха в очите му искри,
болката набързо се стопи!

Че ще бъде хубав татко
и това разбрахме, братко!
С толкоз обич гушкаше детето,
че стопи на всичките сърцето!

А пък сцената финална
просто беше уникална!
Керим във облаците полетя,
слънцето в очите му изгря!!!!

JoyСледва продължение....... Mr. Green

# 581
Казвам ви, като дават вечерните сцени в къщата все се надявам я вода да им се допие посред нощите, че да се засекат в кухнята и да има някоя мила сценка, я да настине някой от двамата, че да се наложи другия да е болногледач... Аз какви надежди имах за вилата на тати Фахретин... какви очаквания... Laughing

Е, не бъде толкова коравосърдечна, sylia. Малко ли болници и болни гледахме?!  Mr. Green

# 582
  • На изток от рая...
До колкото знам в Турция, все още много се държи на това момичето да се омъжи девствено. И това е не само по отдалечените селца, а и в големите градове. Може би изключение правят само богатите и известните.
Това е една от мисиите на филма - да убеди обществото, че момичета като Ф. остават чисти и невинни след преживяването на нещо подобно. За съжаление статистиката показва, че през последните години процентът на изнасилвания и тормоз на жени в Турция се увеличава, но това е въпрос на политика и не му е мястото тук.
За това със  сигурност сексът ще е след сватбата - както е нормално за тях. Ф. трябва да има бяла рокля, да има първа брачна нощ, като всяко нормално мимиче. До колкото си спомням на два пъти наблегнаха на белия цвят на булчинската рокля. /Когато я получи Ф. каза, че за нея тя е много по-важна отколкото за другите момичета, а вторият път К. спомена пред психоложката, че независимо кога Ф. трябва да носи бяла рокля на сватбата им./
На мен за сега погледите и нежната игра на ръцете им ми е достатъчна.

П.С. Благодаря на момичетата за превода и преразказа. Аз чакам преведената 60 серия, за да се наслада на макс.

# 583
  • В Града на Липите
Бризче, невероятна си.    Hug  Първото, което прочетох, като дойдох преди малко на работа, беше стихчето ти. Усмихна ми деня, благодаря    bouquet

# 584
Привет и от мен! Гледам снощи сте продължили до късни доби Simple Smile

Lacshi, Sofi_q, Cruela, БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА! СТРАХОТНИ СТЕ!

Бризче, невероятна си!!!   love001   bouquet  bouquet  bouquet  Наистина трябва да се замислиш за стихосбирката Wink  Само ако можеш да видиш усмивката ми Simple Smile нахилила съм се като Керимчо снощи в края на епизода

Lacshi, сподели в кой сайт мога да изгледам 60-та серия на руски. Потърсих филма, като изписах заглавието на руски, но не можах нищо да намеря Sad

Общи условия

Активация на акаунт