Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 75

• 47 550
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Мила Cruela, права си Simple Smile Аз по-скоро имах предвид някакво съвсем леко грипче, но наистина по-добре ще е без болести вече, че бая преживяхме с нашия болник, за малко да го изтървем даже!

p.s.Почнах го аз Облака... Ама той голям гадняр там бе!!! Още съм на средата на първата серия де, ама гледам с едни вериги оковал момичето, едни чудеса.... Не вярвах, че баш Енгин ще има нужда да връзва някоя, за да остане при него, ама явно и такова чудо имало

# 586
Здравейте,момичета сега ви изчетох на спокойствие,както винаги всичко сте разнищили до край.
Мустафато няма да си хабя клавиатурата за него,обаче Хаджер ме разочарова.Но всъщност си мисля че тя му показа какво е любов въпреки глупостите които извърши тя все още го обича,а той не можа да прости на Фатмагюл че била изнасилена щото видиш ли тя била виновна.
Много хубава серия а за финала нямам думи просто. newsm76
Относно секса и аз мисля че е рано.То за това ми и харесват турските сериали щот не са от вратата за краката, а дават едни такива моменти та чак настръхвам, като момента с ръцете след  излизането от затвора направо се разтопих...
Lacshi, Sofi_q, благодаря за резюмето!
Морски бриз страхотна както винаги! Hug
Хайде лек ден на всички и спорна работа момичета!  bouquet

# 587
  • Варна
 smile3503 Продължавам да досаждам....
Следва Мустафа....
Скрит текст:
Тая гарга- рошава и крива-
до кога ще се самонавива?!
Все разваля ни рахата
в злобата си да се мята!

В болницата се довлече-
нямал що да губи вече.
Дали губи той или печели,
майстора си тук намери!

Татко Фахретин е тука
ще го ступа за поука!
Татенцето хич не си поплюва
Мустафата да не се надува!

От водата тоя се измъкна сух
обвиненията стори ги на прах и пух-
имал бил любовница една,
криел я от своята жена!

Ужас! Милата Хаджер,
не разбра ли, че това е дзвер???
Тръгна пак да му помага
от правосъдието да избяга.

Мелтем с Ендер пък друго надробиха,
че е супер важен му втълпиха!?
Ха дано пък Яшаран
да го вкарат във капан!

Или татенцето да го тикне във затвора
та да си отдъхнат много хора!
В затвора нека си почива-
решетката на него му отива! Mr. Green

Naughty Следва продължение.......

# 588
Ееее, *¨*morski_briz*¨* , страхотно беше това Grinning

# 589
Мила Cruela, права си Simple Smile Аз по-скоро имах предвид някакво съвсем леко грипче, но наистина по-добре ще е без болести вече, че бая преживяхме с нашия болник, за малко да го изтървем даже!

p.s.Почнах го аз Облака... Ама той голям гадняр там бе!!! Още съм на средата на първата серия де, ама гледам с едни вериги оковал момичето, едни чудеса.... Не вярвах, че баш Енгин ще има нужда да връзва някоя, за да остане при него, ама явно и такова чудо имало
Гледай, гледай по-нататък....много по-сложен му е образът там, не е само гадняр! Просто БЕЗУМНО много обича една жена. Ех, къде има такава любов, та даже и несподелена!

# 590
момичета много ми е трудно да приема сценария на облака, някак много ми е тежък и не знам толкова е обезумял от любов чак искаше да я убие. ами като и казва че тоя куршум в главата и е той. аз изгледах и 13-те серии и едно ме учуди или не го разбрах. толкова време се е пазила чиста сега в 13 серия що му се отдаде без борба това не го схванах. а иначе да ви питам облака кога излиза в кой ден го дават.
 колкото до  Фатмагюл всеки един епизод е изпълнен с емоции за секс е рано още но споделям мнението на повечето че трябва малко повече близост толкова ще се зарадвам на една истинска целувка. много ми е жал за хаджер че ще умре.много добре я разбирам защо не го предава.и аз като вас чакам следващия епизод да ги видим какво ще направят а иначе кадир къде иска да заведе мерием за медения месец. поклон за труда на всички превеждащи

# 591
nelitolio - Според мен в последната серия тя се предаде, защото осъзна, че няма кой да й помогне на това пусто място, той беше твърдо решен да го направи и беше непреклонен, както само един Мустафа Булут може да е. Иначе досега в къщата или в селцето като я нападаше, все някой беше или до тях, или отвън и ситуацията не беше съвсем подходяща. Сценарият на Облака е тежък, но много ми харесва, техният бит и нрави са непознати и интересни за мен. Мисля, че този сериал е свършил и не се излъчва вече, май бяха 29 серии общо. От дълго време така не ми е въздействал филм и се улавям, че съм малко пристрастна. Но Енгин тук е във вихъра си.

# 592
  • Варна
Цитат
Lacshi, сподели в кой сайт мога да изгледам 60-та серия на руски. Потърсих филма, като изписах заглавието на руски, но не можах нищо да намеря

И аз искам smile3521 smile3525

# 593
  • Варна
Още малко....
Татко Фахретин  
Скрит текст:
Татенцето си оставих за накрая
той за всичко знае му  колая!
На синчето си, знам, ще помогне
всички лоши ще ги погне!

Ето-убеди Сердар-истината да открие
и "приятеля си" той да спре да крие.
Полицая, Мустафа разпита
той пък нова мрежичка заплита.

Татенцето мацката намери-
строго поглед в нея впери-
ха, Асу познавала добре,
татенцето сметна бързо "две и две"!

И разбра, че Мустафата, трябва тук да се следи
все пак нейде ще сгреши!
Татенцето ще се справи,
пред съда ще го изправи!

Само че .........дано да продължи,
/в серията май това личи/
че Керим намеси се в нещата
нали омаяна му е главата!

Видя, че Фатмагюл посърна,
тревога в погледа и зърна
и отправи той молба-
татко му да спре с това!

Божее, сили дай на Фахретин
да помогне той на своя син!
Нека смело продължи
и да видят всички, тез лъжи
що ги плещи Мустафа
и я кара през глава! newsm17

# 594
  • Тук някъде.....
Софи,какво направи ти #CrazyЗлатни ти ръце!
Колко дълго трябва да те черпя,ако знаеш newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001  love001  love001  love001

Детелинка, главно заради теб! Представям си какво ти е да не можеш да гледаш както трябва!  Hug

А, Мукадес избива рибата - иска да ходи с тях на медения им месец - какъв човек трябва да си за да искаш такова нещо  #2gunfire Луда жена, ама забавна  Mr. Green

# 595
  • София
Lacshi, сподели в кой сайт мога да изгледам 60-та серия на руски. Потърсих филма, като изписах заглавието на руски, но не можах нищо да намеря Sad

frikadeli, руските ни приятели от втори сезон също ползват превода на Еркан, така че няма как да я гледаш със руски субтитри днес.  И те като нас имат девойки, които поназнайват езика и правят резюмета и превод на избрани диалози, но ги качват по-късно в техният форум
buyrun
Скрит текст:

# 596
Морски бриз, ти си гениална! По - добре надали някой може да го каже, че и в рими! После една стихосбирка за всички герои от филма да издадеш!

Започнах отново да гледам от 10та серия нататък и откривам много дребни детайли, които са ми убягнали първия път.

Сега следя много внимателни израза на лицата им - през какво минава тя, а и той, за да може да я накара да го допусне поне малко до себе си. Съвършена игра и на двамата, а и на всички останали. Кастингът е великолепен!

# 597
Добро утро и от мен, мили момичета! Grinning

gery_dobreva  Hug, и ти си много сладка, sofi_q, много благодаря за резюмето с превода! Simple Smile

Абе момичета, гледам, снощи, като съм ви напуснала и сте отворили темичката за секс м-у Ф. и К. Та да си дойдем на думата - ми крайно време е ако не секс, то поне целувка свястна да има, а те само се гледат като котараци... То да ви кажа все бива притеснителност, стеснение, болка и страдание, ама нали уж го обича, хич аджеба ли не й се иска да го прегърне, да го целуне малко по-страстно?... Оф, не знам, не знам, такъв мъж да си имаш, такова чудо да ти спи в съседната стая, пък ти - нищо... И на вилаета даже сами бяха и какво - едно нищо и половина, едва си докоснаха устните!
Казвам ви, какъв беше тоя самоконтрол, какво беше туй чудо... Той като я погледне с оня ми ти влажен и молещ пшоглед, а тя - "лека нощ" и отива да плете пуловер! Ми не може така!

Мила, по- добре не мога да го кажа. И, знаете ли, като толкова много го обича Фатмето защо така се контролира.?И каква беше тая отпуснатост докато беше годеница на Мустафа и потребност да докосва тая хиена, а сега, когато пред нея стои, изпълнен с любов и страстни желания Великолепен мъжки екземпляр, Чудесно Творение на природата, изведнъж е толкова хладна? Ами да Ви кажа, аз бих го изяла с парцалите тоя човек. Ще забравя всичко щом го обичам, даже и случката, на която той беше съучастник. Още повече, преди време съпругът ми имаше проблем и още докато разберем, че не е нищо сериозно, аз откачих бе хора. Исках аз да дам себе си жертва, само той да е добре и да не е болен. Бях готова на всичко, само за да го имам до себе си. Е, в болницата Фатмето трябваше да го прегърне и целуне поне. Какво беше това полягане. А като се прибра в къщи. Е, казвам Ви бих се пренесла при него, в неговата стая, ако трябва даже и на пода да спя.
И къде са резюметата? Ще се радвам някой да ми каже къде са, за да ги прочета.

# 598
Е, морско бризче, ти си цял циклон с твоите поеми - ами много ми хареса и за тейко Фахретин, много!!! Grinning Браво!!!

Ами да Ви кажа, аз бих го изяла с парцалите тоя човек.
Лейди Чар - съвсем екзактно си го казала Laughing!!!

# 599
Lacshi, сподели в кой сайт мога да изгледам 60-та серия на руски. Потърсих филма, като изписах заглавието на руски, но не можах нищо да намеря Sad

frikadeli, руските ни приятели от втори сезон също ползват превода на Еркан, така че няма как да я гледаш със руски субтитри днес.  И те като нас имат девойки, които поназнайват езика и правят резюмета и превод на избрани диалози, но ги качват по-късно в техният форум
buyrun
Скрит текст:

rivva, благодаря за инфото newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт