Любители на кучета-26

• 51 884
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • На един клон
Да-да,признай си,не обвинявай кучинката!Швейцарски е,нали?!?

# 661
Еми и аз се съмнявам, че има месо... аз не ѝ давам нищо, което самата аз не бих яла. Пробвала съм и гранулите и консервите и бисквитите дето и ги давам и само след дегустация преценявам.

# 662
  • София
Да-да,признай си,не обвинявай кучинката!Швейцарски е,нали?!?

Милка.  Heart Eyes
Аз не съм го хапнала целия, та се чудя дали е някой от домашните,
който не си признава или песа, който редовно краде от масата.
Ей няма отучване ... Наказвам я, карам се, ефект 0.

# 663
  • София
Еми и аз се съмнявам, че има месо... аз не ѝ давам нищо, което самата аз не бих яла. Пробвала съм и гранулите и консервите и бисквитите дето и ги давам и само след дегустация преценявам.

Ако каймата е наистина от тия, най-евтините в пакетчета, аз не бих а яла! Sick Веднъж купих за по-бързо и като а сложих да се готви такава смрад се разнесе....а и на вид нямаше нищо общо с месо, в допълнение сокът имаше подозрително червен цвят newsm78

# 664
  • София
Соя и боички, едва ли има друго.  Wink

# 665
Еми аз също не бих я яла определено. Просто както казах майка ми се беше заела с покупката за храна на животното, а тя милата не знае, че аз я храня само с висококачествени продукти. Иначе бих я оставила и без храна, но днес беше просто много гладна защото тича цял час в парка.

# 666
Здравейте моят Чарли от вчера нещо е загубил гласа си Rolling Eyes
По принцип е шумничко куче, иначе си е весел като цяло
Днес ще го водя на вет.При вас случвало ли с е еподобно нещо?

# 667
  • София
Здравейте моят Чарли от вчера нещо е загубил гласа си Rolling Eyes
По принцип е шумничко куче, иначе си е весел като цяло
Днес ще го водя на вет.При вас случвало ли с е еподобно нещо?
Случвало се е  - излезе нещо като грип. Дадоха ми някакъв антибиотик и се оправи за няколко дни, но не помня подробности, защото беше преди 7-8 години. При всяко положение трябва да го види вет! Успех и бързо оздравяване! Peace

# 668
  • София
Здравейте и аз да се оплача от моята глезана , живея в къща и естествено излизането е в двора .Но след всяко излизане си внасяме по едно камъче  ooooh! , какво толкова и харесва  Tired не знам даже по някога като са от мазилка или нещо ронливо ги дъвче .А иначе знае че не трябва защото като го вземе свива ушите и бяга в другата посока .
А  да споделя и още нещо преди време като излезеше на двора си се разхождаше сама , сега само се обръща да види дали вървиме след нея и ако забележи че ни няма веднага се връща вкъщи .Дали някой я е наплашил от съседите или  newsm78 защото вече не е разгонена и е по послушна .
А по повод храненето със сурово месо мен лично ме е страх , може би защото знам че няма достатъчен контрол и предпочитам да я храня с гранула и сварено месце много обича и краставица , ябълки и морков  Crazy, а децата когато не ги виждам и дават и от нашата храна ама рядко.

# 669
  • На един клон
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_15116.htm Вижте какво има в Лидл,за съжаление върви без кучето  Mr. Green .
Моят Кока като малък също ровеше мазилки и замазки гипсови,не знам защо реших че му трябва калций,но може и да не е  било това,после спря. newsm78

# 670
Аз имам същото, и покривало, и куче. Mr. Green Heart Eyes
Купих за около 50 лв. ooooh!
Но е много удобно и наистина върши работа. Peace

# 671
  • На един клон
Ей сега ти завидях,донякъде благородно,хаха.

# 672
А недей, добре че е покривалото, то ме спасява от това да пера всеки път седалки, защото повръща кучинка. ooooh!

# 673
  • София
А недей, добре че е покривалото, то ме спасява от това да пера всеки път седалки, защото повръща кучинка. ooooh!

И при мен същите екстри, постелка и повръщащо куче.  Laughing

# 674
  • На един клон
Не можете да ме изплашите,хахаха. Аз пък имам препикаваща леглата дъщеря  Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт