Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXX

• 77 195
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Да, и аз смятам, че те разбра погрешно Simple Smile

# 301
  • София
Angeles, не си ме разбрала. Няма да се обяснявам, когато не се получава диалог, просто не се получава. Приключвам въпроса.

Да ти кажа и аз не те разбрах, трябваше ми доста време да го осмисля.

Гледах HUGO снощи, но не ми хареса особено. Може би, защото очаквах повече. Хубав е като визия, но като сюжет не ме впечатли особено.

Аз си обяснявам фактът, че ми хареса, защоо съвсем нищо не очаквах. Не бях чела нищо.
Сюжетът иначе е по истински събития.

# 302
Да, и аз смятам, че те разбра погрешно Simple Smile

И то много погрешно.  Wink

Снощи се чудих какво да гледам след Алберт Нобс (още мисля за него  Heart Eyes) и пуснах Love.net. Не ми хареса. Или аз съм 10-15 години по-възрастна от таргет аудиторията, или просто филмът е направен 10-15 години по-късно. Не знам... Тая тема отдавна не ми е "модерна".
За първи път гледам Койна Русева и съм разочарована. То не бе едно кривене на устата, едни рецитали... Не харесах и Лора Чешмеджиева, а врътката с британските дядовци беше абсолютно смехотворна.
Тина, чалгата определено не беше само в началото.  Wink

# 303
  • София
Добре де,Алберт Нобс,Желязната лейди,Хуго или Хюго Blush,Дневника на едно пиянде......имам сума ти свалени филми,а не знам какво да избера за довечера.

# 304
Гледах HUGO снощи, но не ми хареса особено. Може би, защото очаквах повече. Хубав е като визия, но като сюжет не ме впечатли особено.
Аз си обяснявам фактът, че ми хареса, защоо съвсем нищо не очаквах. Не бях чела нищо.
Сюжетът иначе е по истински събития.
[/quote]
О, това, че е по истински събития дава съвсем различен поглед. В последните минути на филма, когато пускаха старите записи си помислих дали целият филм не е направен в характера на филмите на героя на Бен Кингсли като комплимент към неговото творчество, но щеше да има логика в това, ако героят е съществувал реално. А дали наградите Хюго имат общо с този Хюго?
А Алберт Нобс го гледах следобяд и още го мисля. Беше ми странен и не много приятен за гледане, но това не означава, че филмът не е хубав. Също така си мисля, че нарочно е направен да не е особено приятен за гледане. И много мъчно ми стана за Алберт - толкова искаше да бъде с някого и да не е сам/а, без значение дали животът му щеше да продължи като на мъж или жена. Не зная дали ми хареса филма, обаче ще го запомня.

# 305
  • Belgium
Елказелка, зависи в какво настроение си  Laughing

Ако ти се гледа наистина сериозен филм, навеждащ на продължителни размисли след края - избери "Алберт Нобс". Ако си в настроение за детска приказка с разкошен визуален ефект - значи това е вечерта на "Хюго". За "Дневника на едно пиянде" ти е нужна безгрижна нагласа с нотка на тъмен драматизъм. "Желязната лейди" не съм гледала още, но ще изчакам да ме обземе желание да се потопя в драматични социални и политически времена за Великобритания  Laughing

# 306
  • София
Лу ,благодаря.Хюго ще да е,тъкмо и дечко ще гледа с мен Wink

# 307
А Алберт Нобс го гледах следобяд и още го мисля. Беше ми странен и не много приятен за гледане, но това не означава, че филмът не е хубав. Също така си мисля, че нарочно е направен да не е особено приятен за гледане. И много мъчно ми стана за Алберт - толкова искаше да бъде с някого и да не е сам/а, без значение дали животът му щеше да продължи като на мъж или жена. Не зная дали ми хареса филма, обаче ще го запомня.

+1

# 308
  • вятър в маслините, вятър над хребета
"Котаракът в чизми"- не ми беше забавен.

# 309
На мен ми хареса Котаракът в чизми, страшно се забавлявах. Но любимата ми анимация от последно време е Приключенията на Тин Тин, направо се изненадах страхотно. Гледах Jack and Jill, типично за Адам Сандлър - олигофренски. С най-добри чувства го казвам, защото ми хареса, и се забавлявах и на него. Искрено се смях. Сега съм приготвила Hugo, и незнам какво да очаквам. Видях и Мъпетите в замунда, влизат и те в лист-а Simple Smile

# 310
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте, момичета!

От известно време ви следя, но до сега не съм се включвала.

Да си дойдем на думата - много ми хареса Seeking Justice (ако сте го обсъждали, извинявам се, четох последните страници, но не го видях). Невероятен Никълъс Кейдж!
Ето линк: http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=6a161f68e333e … 15ecfedd2affa7bcc

Също ми хареса и Tower Heist. Линк: http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=299871&hit=1
Много динамичен, първоначално си представях банален сюжет, но определено ме изненада!

Гледах J.Edgar, но честно казано не ми хареса. Много муден филм, не разбрах кое му е фокуса, главното, каква трябваше да е поуката. Нещо което ти казват и ти отговаряш "ами ОК" не успя да ме достигне, нито да ме накара да се замисля за общочовешките ценности както Seeking Justice.  Peace

# 311
  Здравейте.   bouquet
  А спомняте ли си този филм http://www.kinopoisk.ru/level/1/film/3924/  Peace
  Уникален е според мен  Peace

# 312
Тина, чалгата определено не беше само в началото.  Wink
Но не е и основното във филма. Хайде сега, ти ще го изкараш филм за чалгата още малко. Прозвуча в стаята на тийнейджърката и 2-3 пъти при презентацията на онлайн профилите.
  Койна я видях сефте в Под прикритие. Там си е идеална с тази студена физиономия и отвратителен глас. В този филм е ужасна. Изобщо не ми харесва като актриса.

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 00:10 от ТинаХрис

# 313
  • в сърцето на един мъж...
Цитат

А къде го намери? Много искам да го гледам, но не го открих. Sad

Zаповядай http://kat.ph/intouchables-2011-french-dvdrip-xvid-fwd-t6141802.html

Това е един от най-човешките филми , които съм гледала от години . Смях се през сълзи , плаках от смях . Не пропускайте .

aledora , благодаря за линка ! Hug

А пазиш ли все още филма? Ако е така, може ли да ми го качиш тук, тъй като от кат не смея да тегля Sad Ще съм ти много благодарна Hug

# 314
Благодаря за препоръката за Fracture , току що го изгледах и много ми хареса. Някой знае ли друг подобен интересен филм? Без екшъни?

Общи условия

Активация на акаунт