Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXX

• 77 166
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря за препоръката за Fracture , току що го изгледах и много ми хареса. Някой знае ли друг подобен интересен филм? Без екшъни?

Този гледала ли си го - The Lincoln Lawyer http://www.imdb.com/title/tt1189340/
Хубав е Peace В момента не мога да се сетя нещо друго.

# 316
Хаха, да, и аз веднага се сетих точно за него, но съм го гледала Simple Smile

# 317
  • Пловдив
Благодаря за препоръката за Fracture , току що го изгледах и много ми хареса. Някой знае ли друг подобен интересен филм? Без екшъни?

Аз бих ти препоръчала Unknown.Има съвсем малко екшън,2-3 минути може би.Адвокатът с линкълна също ми хареса,но ти вече си го гледала Simple Smile

# 318
Да, и него съм гледала Sad Сега свалям този Runaway Jury, че май съм го пропуснала.

# 319
Да, и него съм гледала Sad Сега свалям този Runaway Jury, че май съм го пропуснала.

Тъкмо щях да ти пиша да видиш някои от филмираните книги на Гришам.
"Версия пеликан", "Фирмата", "Присъдата"(за този не съм сигурна за заглавието, но участва Мат Деймън, ако искаш го потърси)

Филмът е "Ударът", не "Присъдата"

# 320
True Blue, сещам се за Първичен страх и Последен анализ. И двата са стари, но си заслужават, ако не си ги гледала вече.

# 321
Тъкмо щях да ти пиша да видиш някои от филмираните книги на Гришам.
"Версия пеликан", "Фирмата", "Присъдата"(за този не съм сигурна за заглавието, но участва Мат Деймън, ако искаш го потърси)
Оуу мерси много, не се сетих за него. От споменатите от теб само Фирмата съм гледала.

FSS , благодаря и на теб, Final Analysis не съм го гледала.  Peace

Супер, насъбрах си филмчета Simple Smile

# 322
Само да предупредя, че не е адвокатски Peace.

# 323

Да, ама е с Ричард Гиър 4470

# 324
А, няма нищо, в жанр пише и трилър Simple Smile не е задължително да е адвокатски, а да има съспенс някакъв.

# 325
Ми тогава го гледай Hug, съспенс има, а и Ричард Гиър в бонус, както е писала Изма  Laughing.

# 326
Вчера гледах Hugo . Много хубаво направен филм, много интересно заснет - като приказка. И даже малко на компютърна игра ми наподобява. Но ми беше много скучен, заспах даже за малко накрая, а не съм заспивала на филми от дооста време. Очаквах нещо интересно да се случи, а нямаше такова.

# 327
Тина, чалгата определено не беше само в началото.  Wink
Но не е и основното във филма. Хайде сега, ти ще го изкараш филм за чалгата още малко.

Е, такова нещо не съм писала.  Naughty Не ми чекни думите.  Wink

# 328
Горещо препоръчвам
"The Ledge"
http://www.imdb.com/title/tt1535970/
Още притрепервам. Има религия, философия, чисто човешки чувства, малко съспенс, малко любов, малко... и аз не знам какво. Доволна съм.
Прекрасно представяне на актьорския състав. Повярвах им!
Изгледах го. Мисля, че е направен за масовата публика,  черното е черно, бялото е бяло, има една основна идея, пет различни човека ще видят историята по един и същи начин, както и един човек ако гледа няколко пъти филма винаги ще вижда едно и също. Посланията са в прав текст, няма какво да те разколебае, няма какво толкова да се мисли. Но и такива филми трябва да има. Като цяло е интересен, не съжалявам, че го гледах.

# 329
  • Belgium
"Котаракът в чизми"- не ми беше забавен.

+1  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт