Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXX

• 77 161
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Смятам, че ще е интересно за тези, които не са запознати как масово хората от Източна Европа  заминават и работят в чужбина. Такава е самата реалност. Гледайте този филм, за да добиете представа - It's a free world:
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=71162

# 331
  • София
Вчера гледах Hugo . Много хубаво направен филм, много интересно заснет - като приказка. И даже малко на компютърна игра ми наподобява. Но ми беше много скучен, заспах даже за малко накрая, а не съм заспивала на филми от дооста време. Очаквах нещо интересно да се случи, а нямаше такова.

И на мен много ми хареса как е направен филма, наистина приказен. За съжаление и на мен ми доскуча и  мисля, че е направен прекалено дълъг и затова просто по едно време загубих интерес, докато чаках да се развие историята  Tired

# 332
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Този гледала ли си го - The Lincoln Lawyer http://www.imdb.com/title/tt1189340/
Хубав е Peace В момента не мога да се сетя нещо друго.
И аз бих препоръчала него, прекрасен е. И още един с Макконъхи- "Време да убиваш" http://www.imdb.com/title/tt0117913/, един от любимите ми филми от 90-те

# 333
Смятам, че ще е интересно за тези, които не са запознати как масово хората от Източна Европа  заминават и работят в чужбина. Такава е самата реалност. Гледайте този филм, за да добиете представа - It's a free world:
Пуснах го да се сваля.
Гледах "Хотел Руанда". Бях го гледала още като излезе, но съм започнала да го забравям и го пуснах пак, защото не трябва да се забравя. Ако някой не го е гледал, го препоръчвам.

# 334
  • София
Вчера гледах Hugo . Много хубаво направен филм, много интересно заснет - като приказка. И даже малко на компютърна игра ми наподобява. Но ми беше много скучен, заспах даже за малко накрая, а не съм заспивала на филми от дооста време. Очаквах нещо интересно да се случи, а нямаше такова.

Напълно споделям това мнение. Красив филм, но много скучен.... гледах го с приятели и всички нямахме търпение да свърши...

# 335
Хюго е доста протяжен, да. Чак толкова спрягане за Оскар...

# 336
Много ми хареса френският "Таралеж". Просто се влюбих в героите. Ден преди това се чудих дали да прочета книгата, но сега вече съм сигурна, че няма да мина без нея.
"The Ledge" беше вълнуващ, макар и в един момент да ми се стори леко сълзлив. Но тематиката беше напълно по мой вкус. Типичен социален филм с уклон към трилър Laughing

# 337
Много ми хареса френският "Таралеж". Просто се влюбих в героите. Ден преди това се чудих дали да прочета книгата, но сега вече съм сигурна, че няма да мина без нея.

Аз обратно на теб, чета книгата в момента а филмът чака да бъде изгледан като я свърша. Simple Smile

I soliti ignoti, много, много свеж.  Grinning

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 22:25 от ТинаХрис

# 338
Много ми хареса. Много добре е представен и така са уловени характерите на героите, все едно са реални личности, които играят себе си, все едно някой познат ти разказва какво се е случило и е толкова реално, забравяш, че е филм. Образът на главната героиня ми беше изключително неприятен. Лошото е, че това не са единични субекти, а е масово явление - все повече хора ако имат интерес ще те смажат, ще минат през теб, ще съсипят живота ти и хич няма да им пука. Гледах тези дни най-доброто от "Добро утро" и си мислех - други са били хората тогава, какво става сега с човеците?!
И схемата, която показват във филма, е аналогична и тук, с тази разлика, че не знам някой да е реагирал и да е търсил саморазправа.
Много, много мисли поражда филма. В различни аспекти. Много ми хареса.

# 339

Благодаря за препоръката. Тежък филм, съгласна съм напълно с мнението на Зелен дух. Все едно слушах историите на мои познати минали по този път Confused

# 340
Скрит текст:
Дори заплахата към детето й не я спря. А уж всичко правеше заради него.
Дааа, големи хора, дребни душици!

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 15:22 от Marieta

# 341
Може ли да помоля да коментирате филма в скрит текст? Да не стане като с One Day, на който всички знаеха края , дори без да са го гледали?

# 342
Не знам дали е препоръчван, ако е така, моля да ме извините. За тези, които харесват руски хумор едно много приятно и свежо филмче - Ёлки / Eлхи (2010).Сега захващам втората част Simple Smile

# 343
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Идвам да оплюя J. Edgar Mr. Green. Първо, умопомрачително скучен. Второ, грозен до безобразие, мрачен, черен, с отвратителен грим (щом в първата сцена на любимата ми Уотс си помислих, "Коя е тази грозотия" Mr. Green). Трето, стереотипни и насилени актьорски изпълнения, и Лео не ми хареса този път, макар че успя да затвърди идеята ми за Хувър като дребно, низко и фанатично човеченце Whistling. Дотук, сега преминавам на положителна вълна...

Perfect Sence ми хареса много, особено на фона на сходния по тематика, но безумно скучен Contagion. харесвам и Ева Грийн, и Макгрегър, след този филм ще ги харесвам дори повече. Много беше красива любовната история, а епидемията- странно подходящ неин фон Simple Smile.

# 344
  • In The Middle Of Nowhere
Ехаа, Джой, ако знаеш как ме запали по Дж. Едгар и с какво любопитство ще го гледам  Mr. Green

А Perfect Sence може ли да попитам от къде го изтегли?

Общи условия

Активация на акаунт