Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXX

• 77 066
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Never Let Me Go -  разтърси ме, но не с чудовищната си история (която виждам, че от мнозина се приема абсолютно дословно), а по-скоро с всепроникващото чувство на безнадежност, показано толкова изразително, без ефекти и жестокости, а чрез пастелни тонове и обсебваща простота, на фона на прекрасната музика на Rachel Portman
Ще го гледам пак, някога!

# 646

Къде го има за сваляне? Само да не е от Замунда, че нямам достъп.
Субтитри има ли?

# 647
Young adult - става  Simple Smile

# 648
Къде го има за сваляне? Само да не е от Замунда, че нямам достъп.
Субтитри има ли?

Свалих го от Замунда, не знам къде другаде може да го има. Има субтитри.

# 649
Never Let Me Go -  разтърси ме, но не с чудовищната си история (която виждам, че от мнозина се приема абсолютно дословно), а по-скоро с всепроникващото чувство на безнадежност, показано толкова изразително, без ефекти и жестокости, а чрез пастелни тонове и обсебваща простота, на фона на прекрасната музика на Rachel Portman
Ще го гледам пак, някога!
И ти имаш право. Зависи кой какво търси във филмите.

# 650
  • София
Търся тъжен, безнадежден, апокалиптичен, ревящ филм...
Предложения Laughing

# 651
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Гореспоменатия, ако не си претенциозна hahaha.
От мен три предложения- Blue Valentine, We Need To Talk About Kevin, Mysterious Skin. Потресаващи и безнадеждни и трите, във възходяща градация.

# 652
Кажете, киномани, дали можете по неточното описание да ми помогнете да намеря един филм. Мисля, че беше руски. Мисля, че нещо в заглавието беше с експрес или влак, но може и да се бъркам от друг филм за войната в Чечня (или Чечения?). Та този, който гледах преди години и го търся упорито и не мога да го намеря се разказва за талибани (а дали). Това, което помня от филма, беше, че се водеше война в пустиня, някой от терористите или от противнокивия лагер беше при хората от едната страна като заложник, накрая го пуснаха да си ходи и той трябваше да премине границата и точно неговите хора го застреляха. Описанието, което давам е глупаво и неточно, обаче филмът е много хубав и съм сигурна, че поне няколко човека от вас са го гледали.

# 653
  • София
От мен три предложения- Blue Valentine, We Need To Talk About Kevin, Mysterious Skin. Потресаващи и безнадеждни и трите, във възходяща градация.
Благодаря, joy_r Hug
Свалила съм и 1-2 пропуснати, та драмата ми ще е пълна Laughing

# 654
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сега като се замисля, аз ако изгледам тези трите накуп, и верно ще се гръмна. Причинила съм си ги в здравословен период от около година Joy.

# 655
  • ВАРНА
Корпус за бързо реагиране-много свеж,смешен и актуален.Много по- добър дори и от Шменти капели.Препоръчвам с две ръце! Simple Smile

# 656
От мен три предложения- Blue Valentine,

Аз само този съм гледала от трите, а другите съм ги набелязала, обаче като се сетя за гледания и сърцето ми се обгръща с нещо...

# 657
  • Belgium
Предложения Laughing

The Road (http://www.imdb.com/title/tt0898367/) - особено в частта апокалиптичен  Peace

# 658
Предложения Laughing

The Road (http://www.imdb.com/title/tt0898367/) - особено в частта апокалиптичен  Peace

И в частта безнадежден.
И аз него щях да предложа - отговаря на всички условия.

# 659
Предложения Laughing

След Пътят осъзнах с още по-голяма сила колко много имаме, а как не умем да го ценим. Хубав филм, тежък, но си заслужава  thumbsup

Друг тъжен, безнадежден, също толкова тежък филм е Biutiful, а филма на който си изплаках всичките сълзи е Хачико, не знам, може да съм била в някакво особено душевно състояние когато го гледах този филм, но наистина не си спомням да съм ревала на друг филм така, в продължение на 20-30 минути.

Общи условия

Активация на акаунт